Jump to content
Reborn fórum

feech3ck

Supporters
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

About feech3ck

  • Birthday 25.9.1982

Contact Methods

  • ICQ
    233270125

feech3ck's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. feech3ck

    Test WoE SE

    Po poslednich GW:SE muzu rict ze rozhodne pastma neprobihaji.... ne ze by si je tim vyradil, ale aby jeden clovek utek to bohate staci.
  2. Vsechny nemam, ale kdyz kouknu na ceduli, tak mi chut na nejaky hunteni okamzite prejde:) Nemam rad hunty monster bez instant respawnu... jen pro zajimavost, tohle mi zbyva: Mastering Hunt --- 2x --- Toad Hunt --- 2x --- Eclipse Hunt --- 2x --- Vocal Hunt --- 2x --- Vagabond Wolf --- 5x vsechny predesle hunty --- Zherlthsh Hunt Goblin Leader Hunt Kobold Leader Hunt Dragon Egg Hunt Hunt spolek: Angeling Hunt Deviling Hunt Mysteltainn Hunt Executioner Hunt Ogretooth Hunt
  3. Ehm, uz dlouho nepribyly zadny novy huntiky, tak se chci zeptat: neplanuje se nova varka?
  4. Vsechno je v databazi. Nejjednodussi to bude asi z orc lady.
  5. 1) Hledej podle flee, jestli nechces moc hazet poty. 2) Pravidla: "Expení­ pomocí­ homunkula když je majitel AFK je povoleno, avÄak majitel musí­ zareagovat na pří­padnou GM kontrolu do 5 minut.". Dobra AI je treba Miranda.
  6. Cepicky pekny, ale co tohle: You can now view the equipment of other players. You can do so automatically for party members, although you can disable the option for people in public to view your items.? To jako ze bude mozny si prohlizet neci equip?
  7. Me za hydra hunt padly 3 hydra karty. Pri raydric huntu 1 raydric karta, ktera diky portovaci strategii (s..t se s kazdym abysem zdrzuje:)) zmizela v nenavratnu (...no nepotesi) a 1 ray archer karta. A taky jedna orc skeleton z prvniho vlaku pri drainliar huntu.
  8. Nebylo by lepsi pouzit rovnou Soccer ball?
  9. Uzijes si spoustu zabavy No, ale jelikoz dat 10/10 neni zadnej problem, byl bys nejspis jeden z mnoha:)
×
×
  • Create New...