Jump to content
Reborn fórum

Pharaoh

Hráči
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

About Pharaoh

  • Birthday 11.9.1990

Contact Methods

  • ICQ
    308441490

Profile Information

  • Gender
    Male

Pharaoh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pharaoh

    Your music

    Ti jsou dobří­, ale v tÄhle končinách je prakticky nemožný sehnat jejich alba. Jinak poslouchám Rhapsody of Fire, Offspring, Horkýže Slí­že, Totální­ Nasazení­ a pak se mi lí­bí­ jeÄtÄ desí­tky dalÄí­ch vÄcí­, ale nemůžu se prohlásit za jejich aktivní­ho posluchaÄe.
  2. Pharaoh

    Test WoE SE

    Dneska to byl v Yunu skuteÄnÄ luxus. Tí­mto bych rád podÄkoval vÄem Vládcům emperia a Flash co přiÄli. 2 hrady podle mÄ sice nejsou ideální­ poÄet (1,5 by mi vyhovovalo), ale 3 jsou zase moc a jeden málo. Takže 2 a pří­stupné pro vÄechny bez rozdí­lu. I když se dají­ bránit opravdu mnohem lépe než staré, dobře sehraná guilda by mÄla být schopná obranu prorazit.
  3. Kameny pro kouzla, shurikeny a kunai jde koupit v pronterském tool shopu. A také záleží­ na tom, jestli chce mí­t kouzlí­cí­, nebo házecí­ build.
  4. Mne pomohlo vypnout efekty a pak to fungovalo.
  5. Pharaoh

    Srazek ?

    Možná taky dojdu. (už proto že LuKe mÄ vytáhne i kdybych nechtÄl )
  6. Throw Fuuma Shuriken minout může.
  7. Když tam je "závÄr první­ Äásti soutÄže", znamená to ze v tu dobu probÄhne finále, nebo se jeho doba konání­ teprve urÄí­?
  8. A co bych mohl vyhrát, kdybych mÄl deset z deseti?
  9. VÄera sem koneÄne naexpil lvl 55 a tak můžu použí­vat svůj tvrdÄ vydřený Fuuma Shuriken Rekka. Když se jí­m vybaví­m, házení­ shurikenů i kunai je najednou íşčinÄjÄí­. Zdá se mi to nebo to tak je doopravdy? A jeÄtÄ jedna vÄc: po použití­ skillu Throw Fuuma Shuriken suriken zmizí­, nebo zůstane v inventáři?
×
×
  • Create New...