Jump to content
Reborn fórum

Romulus

Hráči
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

Romulus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Udelej z toho XviD nebo DivX, kdyz sem delal ja (dost lamersky), tak sem si frapsnul nejaky video. Pak jsem to v pinaclu sestrihal a udelal nejakou fazonu. Udelal sem z toho DVD Movie (je to tam na vyber) vypalil to na DVD RW. Pak sem to pres VirtualDub a GuardianKnot (nepamatuju presne) ripnul to video do DivXu nebo XviDu a nebyl problem na to koukat.
  2. Romulus

    Zpozdeny damage

    To Maul: netahal sem zadnej vlak, pokud to vidis ze se Friendum sebralo lizatko, tak places na spatnym hrobe. Jak vidis, neco chvalim a pak rikam i druhou stranku veci, coz by melo vyvolat novou anketu a tam si vsechno rozmyslet, ale ty vidis jen Friendy a ze jim neco nevyhovuje. Smula je, ze porad nechapes jednu vec, ze kdyz ma clovek co ma 800 HP dostat tri rany po 300 tak proste po ty treti umre at je zpozdenej dmg nebo neni a po ty druhy utece at je zpozdenej dmg nebo neni.
  3. Romulus

    Zpozdeny damage

    Ja kdyz hraju priesta, tak se ridim HP barem, vidim, ze se mu tam neco ubralo, tak hodim heal a nejaky cisla me nezajimaj. Pokud nejsi s nima v parte, tak na to je potreba trosku vic skillu, ale hrali sme takhle dlouhou dobu a vsichni si zvykli. Edit: To Jirkan: no a v tom je ten skill, kdyz ti to vsechno prezije, tak je to spravne. Kdyz ti nekdo umrel, tak to chce priste vymyslet lip. Mimoto by se nemel kazdy spolehat jen na priesta a nejaky to masicko kureci, kruti nosit s sebou.
  4. Romulus

    Zpozdeny damage

    Tak pro Maula jeste jednou z meho pohledu, jak to vidim ja. Situace: Mam 800 HP Protivnik mimic (velmi pomaly mimic, kterymu se da utyct, steje tak by tam mohl byt treba poring to je jedno) 1) Mimic me kousne za 300dmg, mam 500, pak me kousne zase za 300dmg uz mam jen 200, vim ze by me dalsi rana zabila, tak kdyz dostanu tu ranu tak zacnu utikat pryc a utecu mu ... 2) Mam 500 HP, mimic me kousl, mam 200, protoze me zase kousl, tak vim, ze kdyz me dalsi rana zabije, beru nohy na ramena a utikam ... 1) zpozdeny dmg 2) normalni dmg To Moon: ty jsi taky OT a chces prizivit ten flame, co by mohl vzniknout, lepsi nereagovat, kdyz to neni k tematu A ted by me zajimalo, kde je ten rozdil toho, ze mu nestihnes utyct nebo neco jinyho?! To Moon2: mozna si chtel poukazat na chyby, ale tady neni czro forum, takze to by ste si mohli resit tam, jestli je to tak nebo onak, je to jinej server a chyby ktery tam jsou nezajimaji hrace, kteri hrajou tady. Mimoto s novym nastavenim jsem po portu byl taky mrtvej nebo pri prochazeni warpu sem umrel na druhy strane, kde nic nebylo. Tak mi nerikej, ze je to jen kvuli tomu, ze umres s tim ze te pred pulhodinou nekdo prastil.
  5. Romulus

    Zpozdeny damage

    To Elric: kazdy muze vyjadrit svuj nazor, tak neodsuzuj Ertaije nazory jen za to, ze tu nehraje To Maul: Uplne sem nepochopil to s tim tvym dmg, ze dostanes dmg a za vterinu jsi mrtvy nebo dostanes dmg a stihnes odejit. Tak bud ten dmg je tak velkej ze te zabije nebo neni tak velkej a muzes odejit nezavisle na tom, jestli je pred nebo po animaci utoku. Je pravda, ze s tim nastavenim co je ted, je to lahoda pro hide(cloak), juperos by se zase dal dobre tahat, zadny vytahovani z hidu by nebylo. Na druhou stranu vsichni si na neco zvykli a ted se to ma menit, coz zveda vlnu nevole a je to pochopitelny. Hlasovani tu bylo dlouho, lidi chteli vedet, jaky to bude, mozna bychom mohli zkusit dat novy tydenni hlasovani o tom, jak se to otestovalo a pro co tedy jsme a rozhodnout se.
  6. Romulus

    Zpozdeny damage

    Jsem pro zachovani stavajiciho nastaveni, nehraju zadnou tankovaci postavu, ale lidi jsou uz nauceny na tenhle styl.
  7. Romulus

    icq vir...

    Ja osobne nemam rad linux
  8. Romulus

    icq vir...

    Pouzivam qip a radeji to nebudu testovat, jestli spolupracuje i s tim
×
×
  • Create New...