Jump to content
Reborn fórum

Mars

Hráči
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About Mars

  • Birthday 23.5.1982

Profile Information

  • Gender
    Male

Mars's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Jsou to klasické hunty u vaanovy tabule, bez časových limitů či jiných podmínek (jen po dobu olympiády či výročí ap.)??? Já jen jestli mají čas třeba na zímní večery nebo mi utečou jako loňské letní kde jsem se na to vybodnul
  2. Mars

    Renewal klient

    A já si pochvaloval jak ten přechod proběhl u mě tak hladce a v pořádku, teď třeba RCX neběží :-/ Předpokládám, bude se řešit ta drobnost RCX + nový/ě opatchovaný renewal Rebon klient = program Reexe přestal pracovat... Edit: před posledníma změnama si klient pamatoval nastavaní jako /Q1, /NC nebo /effect, teď je potřeba vše nastavovat znova po každém zapnutí hry.
  3. Mars

    TODO

    StejnÄ tak jsme nenaÄli podle podle tohodle navodu ani NPC v Niffu stejnÄ i v Louyangu zatoulaly se nÄkam nebo se objeví­ Äasem?
  4. Mám problem se skiny ve hře, všechno se změní jen okno s výzbrojí a skilly zůstavá výchozí. Nevíte někdo kde by mohl být problém? Dělá to u všech stažených skinů co jsem zkoušel. Viz obr.skin Děkuji předem za radu Edit: Díky Ergoilninu a stejdy googla, jsem našel částečné řešení. Pro ostatní pokud mají podobný problém, stačí dohledat příslušné BMP soubory v adresáři s požadovaným skinem a upravit jejich názvy přidáním ,,2" na konec(v mém případě třeba equipwin_bg2.bmp), pak se mi některé části skinu podařilo zobrazit ve hře, jako třeba okno s EQ. (Stačilo dohledat nějaky skin upraveny na renewal a porovnat nazvy souborů v jednoduchosti je síla )
  5. Tak jsem stahnul noveho klienta ze stránek reborn.cz a Reborn.exe tam není­ vubec obsažen. Hru spouÄtí­m přes Patcher.exe a patche stahuji přes Opatchuj-RO.exe, jaký je tedy ten správný postup? AktuálnÄ mi vÄe funguje v pořádku, rád bych ale předeÄel pří­padným problémům
  6. Tak jsem zkusil spustit Reborn.exe vyhodilo mi to chybové hlášení s neplatným voláním v core.dll a hra už nejde žádným způsobem zpustit! Takže stahuji znova klienta z webu Edit: reset patchů pomohl zpustit hru, přesto ale preventivně stáhnu znovu a zkusím přeinstalovat!
  7. Mars

    Your music

    Dream Theater!! Vynikající bubeník! Ne fakt je toho hodně a na to nestačí jeden post Edit: Škwor, SkyLine, System Of a Down právě v playlist
  8. Mars

    Your music

    Ha tolik hudební­ch nadÄenců na Rebornu? A hlavnÄ správným smÄrem MÄ osobnÄ neurazí­ žádná hudební­ skupina nebo smÄr pokud se mi to zalí­bí­! OvÄem můj stÄžejní­ proud netřeba představovat Iron Maiden, Judas Priest, Sepultura, Soulfly - , Motorhead, Metallica, Nirvana, Ramstein, Offspring, Holkyže Slí­že a spousty dalÄí­ch stejnÄ tak i vÄtčina od Vás výÄe uvedených! Z Äeských pak Doga, Torr - , XIII století­, Arakain, Debustrol - SvÄt co zatoÄí­ s tebou, Harlej - , Landa i jeho Orlí­k, Root a manželka do mÄ poslední­ dobou hustí­ Divokej Bill Dále kdo nezná jeho chyba D'n'B Citadela, Dvoika Trioka, Dune - Harcore Vibes A je toho opravdu mraky záleží­ na náladÄ! Na maturitu o svaÂťáku mÄ doprovázel Bach, Beethowen ap.
  9. Když se budou dělat nějaké úpravy šlo by třeba upravit !warp či snad je v pořádku že mě v Albertě v domečku č.p. 16 (89,128) pošle doprostřed moře odkud mi krom teleportu nebo wingu nic nepomůže? Dále ten příkaz nemůžou používat další návštěvnící a např. !kapra mi hlásí že služba není k dispozici i když ji podle výpisu mám objednanou Když tak si počkám co se změní po implementování úprav, vymaluje se a převleče se povlečení...
  10. Neni to poznámka ale taky to stálo za to. Na střední­ spolužák propadal v pololetí­ z Elektrotechniky, snažil se, ale učitelka si na nÄj trochu zasedla. Nedal se naučil se a na konci roÄní­ku mÄl zavÄreÄné zkouÄení­ nenachytala ho na niÄem, a tak mu tedy nakonec tu 4 dala, když mu vracela studijní­ index prohodila: ,,RosÂťo ty jsi hodny kluk, ale potřebujeÄ občas POHONIT!" Ten výbuch smí­chu v tří­dÄ 30 kluků si asi dovedete představit a co nás nejví­ce bavilo byl její­ připitomÄlý výraz
  11. Zdraví­m, pár dotazů jak je to např. s uÄkem ,,Nezabitelný!" podle statistik nemám za GW žadnou smrt a přesto tento íşspÄch stále nemám nebo na woe tento íşsÄch neplatí­? Äast lidi v guilde jenom vlezla do hradu bÄhem GW nic neudÄlali a po par sekundách hned odeÄli a po skonÄení­ GW a po relogu do hry ihned íşspÄch zí­skali. A jak to třeba s íşspÄchem ,,Od každého něco" musí­m je zabí­t osobnÄ nebo mi může pomoct a zabí­t je pet?
  12. CelkovÄ si myslí­m, že tento systém vypadá hodnÄ slibnÄ do budoucna, ovÄem dovolí­m si malou poznámku z vlastní­ zkuÄenosti z práce: pokud uživatel poÄle požadavek emailem a nedostane odpovÄÄ do cca půl hodiny, tak automaticky zaÄne spamovat jiným způsobem (telefon, icq, osobnÄ ap.) Takže pokud mohu doporučit jestliže nÄkdo nezná odpovÄÄ nebo nemá Äas bylo by vhodné alepoř odeslat odpovÄÄ ,,neví­m", ,,neznám" nebo ,,nemám teÄ Äas(obraÂť se na..., přeposlal jsem požadavek dále...)"; pořád lepÄí­ když hráči budou vědět, že nÄkdo jejich požadavek Äetl než nemí­t na nÄj týden žádnou reakci! Ale pokud se ten systém uchytí­ a bude fungovat alespoř z poloviny jak se oÄekává bude to řečit hodnÄ problémů elegatní­m způsobem! :)
  13. Jen možná hloupý dotaz bude ÄepiÄka na zvyÄovaní­ expu fungovat jen po dobu Vanoc nebo když si ji schovám a vytahnu na velikonoce bude jeÄtÄ zvyÄovat pří­sun expů? (Ptám se protože teÄ o vánocí­ch nemám Äas na RO ale na Äepku bych si snad udÄlal a použil jí­ jindy ...)
  14. Mars

    Vypadek Rebornu

    SkvÄlá práce grat co ví­ce dodat? Snad jen nenechat se odradit od tÄch, kteří­ tomu nerozumí­ a neví­ co to znamena starat se o server vÄe kolem a předevÄí­m dÄlají­ to z vlastní­ vůle ve svém volnu a pro lidi !!! :omg: :omg:
  15. Mars

    Vypadek Rebornu

    Jejda co mam jako dÄlat celou tu dobu? Sedí­m na Äkolení­, kde není­ co dÄlat! A teÄ nebÄží­ ani nejdůležitÄjsí­ srv na internetu :omg: VraÂť tam nÄjký snapshot obnov DB a bÄžime dále Jinak držim palce aÂť je to jen o tom obnovit server a ne rovnou zakladat nový...
×
×
  • Create New...