Jump to content
Reborn fórum

Pharaone

Hráči
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • ICQ
    333813560

Pharaone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Ty tomu říkáš slovíÄkaření, ale nemyslím si, že by o celém smÄřování serveru mÄl rozhodovat jedinec, který řekne - prostě zmÄna bude a vy se s tím popasujte jak chcete. A pokud tady nebyla demokracie dřív, tak proÄ by nemohla být teÄ? Anebo proÄ by se nemohly udÄlat servery dva - jedn pro hráÄe co nechtÄjí přejít a druhý renewal pro ty co chtÄjí, však server by to utáhl a všichni budeme spokojení. Já si hodnÄ cením tvé práce tady na Rebornu Baale, ale konkrétnÄ s touhle jednohlasnou zmÄnou prostě nesouhlasím. Myslel jsem si ale, že se to s tebou dá nějak pořešit a najít nějaké možné řešení, ale ty už ses rozhodl a debatovat nechceš a každého akorát odpálkuješ že si má zvyknout nebo že psychicky nezvládá, že jeho postava s novým nastavením nebude k niÄemu. To se mi nezdá fér.
  2. Tady píšeš, že o Rebornu rozhodují GM - ale já osobnÄ vidím jen TVÉ rozhodnutí, nevidÄl jsem nikde názor nÄkterého z dalších GM. Hlasujte teda veřejnÄ tady na fóru kdo je pro zmÄnu a kdo ne a neprezentuje pouze SVÉ rozhodnutí jako rozhodnutí skupiny GM.
  3. ProstÄ jak to teÄ zkouším - říkal jsem si, že nová mechanika snad nemůže být tak španá, ale jak to vidím teÄ, tak po zavedení renewalu na Rebornu dále hrát nebudu. Když si představím znovu vytvářet buildy postav, zkoušet a zjišÂťovat co se skuteÄnÄ pokazilo a co ne, shánÄt komplet nový EQ na všechny postavy jen kvůli zmÄnÄ mechanismu - to jsem na Rebornu opravdu neÄekal. Nejsem proti zmÄnám Baale, ale připadá mi, že ses rozhodl sám, že renewal zavedeš a vůbec tÄ nezajímá co chtÄjí hráči. řekl bych že tímhle Reborn skonÄí.
  4. Příkaz @renewal nefunguje vůbec, hádám že proto, že renewal mechanika už na testu je pro každo postavu zapnutá. Spíš mi vadí, že test nezná už ani příkaz @refine na plusování.
  5. U toho cruse sem zkoušel level 99. A k tomu STR buildu - nemůžeš jet STR build když GC stojí 100SP, s malým sp regenem nepoužitelné. NehledÄ na to, že pokud pojedeš pouze tyhle dva atributy, tak nebudeš mít ani VIT ani DEX a to nejde. Tohle musíš vědět pokud si to nÄkdy hrál za GC cruse/paladina. Zbrař jsem použil poleaxe se zipperem. Jinak zkoušeno také s RG na levelu 150 a tomu nakládali taky parádnÄ než je dokázal sundat GCÄkem. Build Rg je 100 STR, 140 INT, poleaxe se zipperem, myslím že by mÄl být výraznÄ silnÄjší, ale nepřipadá mi to tak. Mimochodem heal na levelu 150 se 140 INT za 2k, to tak zůstane?
  6. Baale k tomu test serveru - zkoušel sem tradiÄní build GC cruse, takže STR 40, INT 110 a musím říct, že ta postava už se ndá ke hraní vůbec použít. Heal necelých 1500 s EQ bez boostů a než s takhle slabým GC umlátím např. Raye (který má teÄ 18k HP), tak umlátí 2-3 rayové úplnÄ v pohodÄ mÄ, nehledÄ na to, že ho musím řezat tak 4xGC. Takže moje otázka - ten MATK už si upravoval? Nemůžeš přece po crusovi chtít, aby jel max STR a INT, aby vůbec kludnÄ vytáhl z GC nějaké DMG nehledÄ na to, že na to nejsou body a něco musíš dát do DEX kvůki zrychlení castu a VIT aby přežil. To mÄ přivádí k tomu, že moje hlavní postava před aurou je GC paladin, po zmÄnÄ u renewalu už tu auru nikdy nedodÄlám, leda přes edeny, které mi dávají 0,3% do base a 0,5% do jobu, což je hezké když vezmeme v úvahu, že staÄí zabít 100 lehkých potvor. Akorát mi trochu vadí, že to musím dotáhnout v podstatÄ pouze přes Edeny, jinak to už dle nastavení renewalu (odzkoušeno dnes na testu) nepůjde. Nedávno sem se na reborn vrátil, ale musím říct, že teÄ sem po vyzkoušení na testu dost zklamán...
  7. Tak si říkám jestli sis toho na sebe nevzal moc, přece jen tÄch vÄcí na programování je až moc, obzláštÄ teÄ při všech tÄch zmÄnách. Ale na druhou stranu pokud vše dÄláš ty, pak nikdo tomu tak dobře nerozumí. StejnÄ by to ale asi chtÄlo nějakou pomoc, aby víc lidí mohlo dÄlat víc vÄcí, nÄkdo bugy, nÄkdo nový vÄci, nÄkdo renewal, nÄkdo původní mechaniku. Klobouk dolů před tou vší prací co tu dÄláš byÂť ne vše se bude každému líbit. Sám už sem z tÄch zmÄn trochu vedle. Ale jak už sem psal - poku by bylo možné aby vedle sebe obÄ mechaniky fungovaly jako teÄ, bylo by to ideální. A reseter by nemusel být potřeba - dokud pojede test server.
  8. OsobnÄ mi připadá, že původní mechanika hra byla hodnÄ transparentní, člověk si mohl snadno vypoÄítat dmg udÄlené i způsobené, u renewal mechaniky mi připadá, že tohle mizí, ty vzorce na výpoÄty ATK atd. mi už připadají dost složité bez použití kalkulaÄky. OsobnÄ bych to nechal jak to je teÄ - dvÄ mechaniky vedle sebe, vÄtšina lidí stejnÄ nikdy nedodÄlá auru a přece jen pokud 3rd nemám, pak mi přijde zbyteÄné učit se nějakou novou složitou mechaniku když ta původní je daleko lepší (alespoř mnÄ to tak připadá). Jak už jsem slyšel od nÄkolika dalších lidí - v posledních dnech si toho Baale přidal opravdu hodnÄ, ale nebylo by lepší přidávat to postupnÄ a nejdříve u všeho vychytat mouchy/bugy, které se průbÄžne objevují? A druhá otázka - to dÄláš všechno sám? VždyÂť je tu GMek hromada...
  9. To Leontinka: Moc dÄkuju, tohle opradu řeÄí­ můj problém. To Koca: Tak sem kontaktoval poskytovatele a přeladili mi vysí­laÄ, podle vÄeho by (snad) vÄe mÄlo jet jak má Takže doufejme že se zatí­m obejdu beze zmÄny poskytovatele a dalÄí­ch investic. DÄkuju za rady:)
  10. Já bych to vidÄl jako problém sdí­lený linky, nÄkdo ju zahlcuje celou kdo tam dří­v nebyl. A s tí­m nic nenadÄlám když nemám garantovanou rychlost. Takže hádám že to bude chtí­t novu anténku na jinej vysí­laÄ od jinýho poskytovatele s bez tý zatra sdí­lený linky...takže dokud nebude na anténu tak adios amigos... PS: Dí­k Koco, ty kluku uÄatej
  11. Tak nějak sem Äekal že mi něco podobného napí­ÄeÄ... Zkusil sem to v dobÄ, kdy to jeÄtÄ nebylo úplně to nejhorÄí­ a vypadlo mi z toho zatí­m tohle: Pakety: Odeslané 632 Přijaté 587 Ztracené 45 (7%) Odezva: Min 15 Max 2338 PrůmÄr 305 Dří­v když sem to mÄřil, tak ta odezva bývala teda hooodnÄ lepÄí­.
  12. Zdraví­Äko, mám poslední­ dobrou takový dost nepří­jemný problémek s klientem. PoÄí­taÄem to určitě není­, ten to zvládá v pohodÄ, spustí­m klidnÄ i 2-3 klienty nejednou. Problém je v tom, že mi neustále zatuhává postav na mí­stÄ bez možnosti jakkoliv reagovat na okolí­. NÄkdy laguje celá hra, ale teÄ už skoro pořád vÄe v okolí­ vÄetnÄ postav jede normálnÄ a já nemůžu dÄlat nic, takže jen stojí­m. Tyhle zátuhy trvají­ dost často klidnÄ i přes 15 vteřin, takže v podstatÄ jen Äekám než mÄ mobí­ci umlátí­. ObÄas se zadaří­ žÄ skilly co sem chtÄl použí­t se provedou s velkým zpoždění­m, stejnÄ tak přesun, ale nÄkdy je to jako bych nic nedÄlal. Neví­te co s tí­m? Jinak se asi budu muset s Rebornem rozloučit...
×
×
  • Create New...