Jump to content
Reborn fórum

RanMori-chan

Supporters
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

RanMori-chan last won the day on February 1 2013

RanMori-chan had the most liked content!

About RanMori-chan

  • Birthday 17.5.1986

Profile Information

  • Gender
    Female

RanMori-chan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-5

Reputation

  1. ÚplnÄ nevím co myslíš tou slotovou variantou. Ale mám na mysli např. zmiřovaný Poporing hat, nurse cap, cat ears a podobnÄ.
  2. Brala bych kdyby šlo více vÄcí slotovat. Třeba Äepičky jste rozšířili, ale pořád je to málo. NÄkteré vÄci se mi třeba hroznÄ líbí, ale s postupujícím lvlem jsou na nic a třeba nemají ani žádnou vlastnost (např. poporing hat). Kdyby se dal aspoř slotnout...
  3. Mají prý novou Albertu v plánu. Tak by tohle mohlo být k tomu Bordel si myslím že by nemÄl proÄ být.
  4. Tak všechny tyhle NPC jsem myslela že by se přesunuli rovnÄž na druhé námÄstíÄko, to je jasné.
  5. Já bych uvítala zmÄnÄní místa, kde se člověk objeví v AlbertÄ (přes Kafru). A to na to spodní námÄstí, jak tam už stejnÄ druhá Kapra stojí. Bylo by to uprostřed a stejnÄ daleko jak k molům, tak do obchodu i k NPC co vyrábí potíky. Z toho vršku vlevo je daleko všude.
  6. Nejlepší film má (dle mÄ) Sagara Sosuke. Dokonale mÄ pobavil, perfektní souhra se zvukem a skvÄlý zábÄry. edit by Thor: nejlepší snímek: Sagara Sosuke - Ragnarok film +2 nejlepší zvukový doprovod: Sagara Sosuke - Ragnarok film +2
  7. Je to skvÄle provedený, perfektnÄ jste si s tim vyhráli. I hudba k tomu zmÄnÄná, tleskám za nápad a provedení
  8. Mám asi problém s qestem z Payonu, návod jsem nikde nenaÄla, ani na Rebornu ani na Wiki či CzechRo. Quest zaÄne pod payonem,kde vás babÄa poÄle za Pavučinkou, ale když k ní­ dojdu, ví­la dÄlá že o niÄem neví­, i když dávám různé možnosti. ZkouÄel jste to nÄkdo, ví­te jak na to? Snad to patří­ sem.
×
×
  • Create New...