Jump to content
Reborn fórum

Ergroilnin

Hráči
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

About Ergroilnin

  • Birthday 20.7.1993

Contact Methods

  • ICQ
    460483991

Profile Information

  • Gender
    Male

Ergroilnin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Volí­m Tomoka. Ta kresba je vážnÄ nádherná, ten manga styl prostě miluju Krom toho assassin cross je můj oblí­benej char
  2. Ergroilnin

    Tatami

    Äaute. Potřeboval bych radu. Cca do půl roku se budu stÄhovat a chtÄl bych si po celém pokoji dát tatami. Na netu se mi podařilo nají­t pouze buÄ takový ty puzzloidní­ pro sporty nebo pravý tatami ale pouze ve velikostech 180x90 a 90x90, se kterýma nevyplní­m kompletnÄ podlahu. Nevěděli byste nÄkdo o nějakých dalÄí­ch v Äesku sehnatelných (pří­padnÄ ze zahraniÄí­ za rozumnou cenu) rozmÄrech nebo pří­mo rozmÄrech na mí­ru?
  3. Ergroilnin

    TODO

    Já bych teda byl mnohem radči pro zruÄení­ tÄch vÄcí­ u npc a povolení­ tÄch dodateÄných questů.
  4. Ergroilnin

    TODO

    Můžu se jen zeptat proÄ není­ zavedený opakovatelný quest na Goaty a Antelope Horny?
  5. To je jednoduÄe proto, že skiny který stahujeÄ byly dÄlaný na starý equip a skill okno (tzn. equip bez té spodní­ liÄty s otevření­m equipu ostatní­m a skilly úplně), proto to použije default. Musel by sis to nějak sám upravit (s Äí­mž ti neporadí­m, neboÂť sám neví­m jak) nebo stáhnout nějakej skin dÄlanej už pro tyhle nový okna.
  6. Ergroilnin

    TODO

    MÄ nový exe při pokusu o zapnutí­ nahlásilo chybovou hláÄku odkazují­cí­ se do složky data. Přitom jsem nic nemÄnil, před třema dnama jsem mÄl reinstal na čisto.
  7. Já zatím mám na kontě 2x mummy card, 2x marina card, 1x orc warrior card a 1x orc lady card Ale taky mám z orc lady wedding veil a dress což sou taky 0.02 dropy EDIT: Tak dnes 11.9. Zipper Bear card :> EDIT2: 16.9. Aster Card... DVAKRAT EDIT3: 18.9. Thara Frog Card :> EDIT4: 26.9. Savage Card... 2x... EDIT5: 28.9. Cookie Card; 1.10. Darkgreen Dyestuff (0.02 z cookieho /facepalm) EDIT6: 4.10. OAB /gg EDIT7: 5.10. 2. OAB
  8. Taky vám teÄ hází­ patcher nějakou chybu s GRF?
×
×
  • Create New...