Jump to content
Reborn fórum

Frutti

Hráči
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

635 profile views

Frutti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. MÄl bych stejný dotaz jako Heliodor... to tady važnÄ nikdo neví­? Myslí­te že se dá shadow build (cca 100str, 90vit, 40dex) expit čiste přes final a shadow slash nebo je lepči mí­t Throw Kunai. Dí­ky
  2. Frutti

    Your music

    Mno a jestli jsi videl primo video na tenhle song (je mozny ze je to i album ale je to urcite i song) tak z toho budes umirat , proste okamzik kdy jeden typek je zahrabanej v listi a tvari se jako by mel umrit a pri tom zpiva...nebo okamzik kdy prebihaji reku to je taky vtipny. Check youtube ;-)
  3. Frutti

    Your music

    JJ zalibil se mi teprve nedavno takze moc hardcore kapel neznam, ale tahle je paradni, libi se mi od nich jeste live for this, defeatist . Das nejaky tipy na dobry kapely podobnyho stylu? Diky
  4. Frutti

    Your music

    edit: ThisCunt...koukal sem na to a sakra ten hlas ma fakt dobrej , ze zacatku mi to videem malinko pripomelo Trollech - Ve stinu starych dubu - video na ten song je fakt masakr
  5. Frutti

    Your music

    XIII Století­ - skvÄla gothic rockova skupina z Jihlavy Elizabeth - pozdejc se to rozjede Torquemado - doporucuju nechat celou Ten stary dum se rozpada - ta je beautiful Skupina je snad vic znama v Polsku nez u nas...
  6. Frutti

    Your music

    Ja nejradsi nejradsi rock / metal (poprve se vam asi vic bude libit song )Machinae Supremacy originalni kapela skoda ze ji nikdo nezna... edit: Jeste tohle je parada Amon Amarth severní­ zemÄ válej v metalu!
  7. Tož pak znamená že nemá smysl valit rotaÄáky? No vlastnÄ koukám že je na 15 sec. a vypnout asi nejde, při tom asi rychle dojde sp. a k tomu se nehýbat a nÄkde zkysnout dlouhých 15 sec. máÄ to ozkouÄený v praxi co je celkovÄ lepÄí­?
  8. Asi zkusim toho agi / dex a myslim si ze i nekdy je lepsi ta flee v pvp nez kopec vit u ktere nemas tharu. Hura do Orc Dungu! ps. v kalku mi vychazi s gatlingem, berskem, s tema + 20%aspd skillama a 99 agi jen nejak 184 aspd. Doufam ze jen spatna kalkulacka.
  9. Pekne napsany, vzdycky jsem si chtel udelat takovyho guna ale taky vzdy me prestal bavit kolem 60 lvlu... v ty dobe sem jeste ani neznal endow. Znas nejaky dobry fleky na expeni a jak to s nim jde v pvp?
  10. Obourucni zbrane jsou u guna vsechny, ale buildy se rozdelujou podle toho s cim chces strilet - pistole (klasik, ma trosku vyssi aspd), brokovnice (mala aspd, ale velka dmg), pusky (s nima se dela critbuild ale tohle skoro nikdo nejede takze asi moc vyuziti nema) a pak na doplneni se jeste jedou skilly budto od rotacaku nebo minometu (bazuka ci co to je ), pak jeste muzes urcite vyzkouset ruzne kombinace.
×
×
  • Create New...