Jump to content
Reborn fórum

Winitar

Newbies
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Winitar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 1) Dobře, tak nic 2) PvP nesnáÄí­m, takže pouvažuji o HD na max. Na GW mne nikdo nikdy nedostane ) 3) Ok Kombinace s FW je asi dobra, tedy Quagmire 5 4) Bohuzel uz jsem investoval body do max SC, takže toto už je nezmÄnitelné Takže bych to teÄ vidÄl takto: Fire Bolt 10, Fire Ball 5, Sight 1, Fire Wall 10, Cold Bolt 5, Frost Diver 1, Ice Wall 5, Storm Gust 10, Lightning Bolt 4, Thunder Storm 1, Jupitel Thunder 10, Lord of Vermillion 10, Stone Curse 10, Earth Spike 3, Heavens Drive 5, Quagmire 5, Napalm Beat 1, Ten poslední­ bodí­k v Mage skillech bud Lightning B. nebo Thunder Storm.
  2. Rád bych se zeptal na názor na tento skill strom: ten odkaz koukam nejak nefunguje tak jsem to vypsal ruÄnÄ Fire Bolt 10, Fire Ball 5, Sight 1, Fire Wall 10, Sight Thrasher 2, Meteor Storm 5, Cold Bolt 5, Frost Diver 1, Ice Wall 3, Storm Gust 10, Lightning Bolt 4, Thunder Storm 1, Jupitel Thunder 10, Lord of Vermillion 10, Stone Curse 10, Earth Spike 3, Heavens Drive 1, Quagmire 5, Napalm Beat 1, Nakonec jsem investoval neco do te Ice zdi. jeden bodik zbýva v Mage skillech, neví­m, kam bych ho co nejrozumnÄji investoval. JeÄtÄ jsem uvažoval o bodí­ku či dvou do Ice Wall naukor Quagmire. Ale netuÄí­m, jak moc je Quagmire dobré kouzlo a zda je o hodnÄ lepÄí­ ho mí­t na 5 než na 3. Dí­ky za rady.
  3. Rád bych se zeptal na názor na tento skill strom: http://web.hc.keio.ac.jp/~fk061999/himeyasha/skill3/wiz.html Nechci Wizzarda na GW, mÄl by sloužit v partÄ s Hunterem a FS Priestem, pří­padnÄ dokázat ubí­t něco sám. Neví­m zda třeba nedat nějaké body do Ice Wall, na PVM mi to Äpatné nepřijde. Také bych se rád zeptal, zda jde přes Ice Wall kouzlit? Dí­ky za rady.
×
×
  • Create New...