Jump to content
Reborn fórum

Portmen

Hráči
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Portmen last won the day on October 13 2012

Portmen had the most liked content!

Portmen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Portmen

    Anketa - stat reset

    Co jsem tak koukal, tak jsou tam rozdíly v job bonusech mezi adv a 3rd. To si mám pak pořizovat úplnÄ nový eq jen proto, abych to mÄl zase zaokrouhlené ? =)
  2. To, že je Marty socka ví asi každý. Normální slušný člověk by si z Izzyho(nebo někoho jiného) dělal chvíli srandu, aby si pamatoval, že věci na zem nepatří. Marty se zachoval hnusně, ale každý je prostě nějaký. Trest si určitě zaslouží, ale ban se mi zdá až moc. Taky jsem dříve dělal blbosti a najednou, wool s rayem fuč. Tak jsem to nahlásil (což sem teda neměl), neboť jsem neměl ani možnost se s tím člověkem domluvit nějak. GMka mu dali ban a nazdar, nikdo se semnou dál nebavil. Já osobně si myslím, že by stačilo mu dát před oči výpis, kdo to sebral + postavy/acc z jeho IP. Buď item vydá, nebo teda nastoupí trest - jak mu bylo dáno, ban. Jo abych nezapoměl, porota z randomu ? Vetší blbost jsem nezažil.
  3. Portmen

    Renewal klient

    Špatně nastavený snap (body relocation) .... pozice, kam se chtěl človek přemístit se ukáže až po tom, co se pohne ... do té doby je na původním místě
×
×
  • Create New...