Jump to content
Reborn fórum

Nastasyah

Hráči
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Nastasyah last won the day on February 4 2014

Nastasyah had the most liked content!

About Nastasyah

  • Birthday May 11

Profile Information

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

886 profile views

Nastasyah's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Nechce být někdo aktivní a založit event na facebooku..? Dotáhla bych další lidi, ale pokud jim to nepípne do ksichtu, nedokopu je. A já jsem líná.
  2. Králík se dobrovolně přihlásil na pivo a nedělá ofuky?! Jdu taky! Uvidíme tak týden před kolik bude lidí, kdyžtak bych zarezervovala Tečku, nebo zkusím přijít na něco většího kolem centra.
  3. Neslo by to externe? Opiju Kennyho a donutim ho zatancovat. Kryje se to se srazem, takze smula...
  4. Ty vole... z toho uz pomalu fakt bude lidskej tetris...
  5. Ano Tracy... a presne proto nemame rezervovanej stul, ale mistnost.
  6. Tak, v Tečce rezervace na Reborn. Zadní místnost u fotbálku, od 18:00. Koho mám sbírat někde na metru a kdo dojede přímo do hospody?
  7. Dobře, takže povídka by Messayah je tady: http://www.piste-povidky.cz/autorske-dilo/129907 Jedna pohádka z časů dávných, pradávných... já takové měla nejraději. A tradicionalisti si zimní slunovrat nahradí slovem Vánoce, pak to vyjde nastejno. (Cha, snad mi to takhle projde. )
  8. Je na povídku nějaká maximální délka? Trochu jsem se rozjela... EDIT - ještě prosím vysvětlení pro blondýny - odkaz hodit sem do topicu? Nebo jinam?
  9. To je ten nejmenší problém. Lidi bych na to měla.
  10. WhiteParadox na Moire (Moira) nebo Messayah... (co z toho je mi uplne jedno) Dudod? Jisty nekorektni podtext pri pouzivani ztratky WP nebo WhiteP.
  11. Eventy od 19:00 pouze pro studenty, nebo lidi s tolerantním šéfem. Holt vám to předvedem příštÄ.
  12. Jsou povolene duety? Pokud se dost zliskame, jdem do toho. "Tam vlitnem jak cikani do kukurice" je vyborny.
  13. Kdyby o to byl zajem, mam pochybnou existenci, ktera by byla schopna a ochotna dat do dohromady. Uz jsme to kdysi resili s jirkanem, ale to tahle potvora jeste ani nebyla na svete a prozatimne se od toho upustilo. Ale kdyby naaahodou.
  14. V Arene ve Veinsu nejdou lamat dead branche. Haze to klasicky "Na teto mape nemuzes pouzit tento predmet. Funguje jen v tezsich dungeonech". OPRAVENE
×
×
  • Create New...