Jump to content
Reborn fórum

IzzY

Supporters
  • Posts

    202
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

IzzY last won the day on January 8 2014

IzzY had the most liked content!

About IzzY

  • Birthday 21.4.1994

Contact Methods

  • ICQ
    220664205

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

845 profile views

IzzY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-4

Reputation

  1. Pokud se nic nepřihodí, tak ano. Jsem pro Prahu
  2. http://steamcommunity.com/app/215100/discussions/0/684839199430483358/
  3. Zkus resetnout patche (Nastaveni -> Resetovat Patche) nebo jestli nemas nejnovejsi verzi Rebornu, tak si ji radeji stahni. :-/
  4. IzzY

    Gunslinger

    pRO v roce 2014 chystá implementovat 2nd class pro gunslingery jménem Rebellion. První sprity: source: http://erinllamas.wordpress.com/2013/01/20/pro-midgard-congress-2013/
  5. Ragnarok Valkyrie Uprising .. LINK Vypadá to slušnÄ, takže pokud ve škole máte zrovna absÂťák a náhodou máte přístup k netu, tak ... no však víte =)
  6. Přechod na renewal je nezbytný, pokud chcete nové lokace, nové itemy, nové bossy a prostě všechno. PřepoÄítávat každý item, každého moba tak, aby nebyl moc over / low je podle mÄ zbyteÄné. Pravdou je, že ragnarok je už sám o sobě moc jednoduchý, žádná výzva. Proto veškeré novinky a ztížení hry vítám, a renewal je právÄ jednou z tÄch, které mÄ přinutí si Ragnarok znova zahrát. @Pharaone: Představ si, že vykonáváš něco pro lidi, nic za to nemáš, oni o renewal mechanice vÄdí v podstatÄ jen to, co slyšeli od zainteresovaného kamaráda, a ještÄ ti do toho budou remcat. Myslel by sis pak, že názor hráÄe, který o renewal mechanice ví v podstatÄ nic, se může poÄítat? Je to jako s opilci, oni si nikdy nedají říct, i když to může být pro jejich dobro.
  7. IzzY

    Gunslinger

    Pří­ÄtÄ si dej prosí­m tu práci a rozkouskuj ten celý quote na jednotlivé pasáže. Nemám to rád ani na vÄtÄí­ch monitorech, paÄ se člověk ztrácí­ a neví­ přesnÄ na co reagujeÄ, obzvláÄÂť na 4 palcí­ch :-X Dí­ky
  8. IzzY

    Gunslinger

    Gun v porovnání s jakýhokoliv adv charem, který není zrovna support, dokáže opravdu málo. V porovnání s nÄkterými non-adv taky zaostává. Pokud by tedy bylo tak výhodné guna naexpit, tak ho tu lidi expí jak diví a ne jen na non-adv GW. Skilly má drahé na SP, takže přítomnost duálního profa / manželky / hospody je nutnÄjší než např. u archer / thief / sword / mage classu a monka (priest na huntení jen 4fun). NicménÄ, nezastávám názor, že by se na tom něco mÄnit mÄlo. @Chripka: Double posty, triple posty ... Pokud ti daleko zkušenÄjší hráči říkají, že to co navrhuješ není možné, tak to pusÂť z hlavy (řekl bych, že se moc díváš na Naruta) Ne nechodí. Doba trvání a resistence oproti Bleedingu jsou zvyšovány poÄtem bodů investovaných do VIT. VIT je jedním ze základních statů na non-adv GW, takže až na nějaké výjimky mají dostateÄnou VIT všechny chary. Možná ti to nedošlo, ale na GW se používají poty, takže dokud nebude Bleeding ubírat 500 HP za každou sekundu, tak je to neškodný status. Neutrální útoky lze redukovat Raydricem, takže mít Bloody Bullets jen kvůli vyššímu ATK je hloupost. 390 ATK proti 0% redukcím je lepší než 400 proti 20% redukcím. Jelikož Elleshar má pravdu a ty tu pravdu nazýváš sranci, pak musíš být sám hlupák a tudíž do konkrétního tématu nemáš jak hodnotnÄ přispÄt, což si na tvých postech nelze nevšimnout.
  9. IzzY

    Gunslinger

    To netvrdí­m, sám jsem guna dobře využil na hunt másel (1 Despo a vlak Goatů dole), ale důvod proÄ chary nemají­ k dispozici vÄechny elementy a nejsou tak univerzální­ má svůj důvod. Ano, týmovou hru, obtí­žnost aj.
  10. IzzY

    Gunslinger

    nejprve jsem chtÄl napsat, jak už se tu podobné téma nÄkolikrát řečilo, dále jsem chtÄl napsat jak by to zhatilo Baaluv pokus o to zeslabit mého guna. NicménÄ Ell mÄ předbÄhl a já nemůžu nic jiného než souhlasit. Neří­kám, že by to muselo být zlé, ale v PVM Gun switchovat mezi Ätí­tem a zbraní­ nemusí­, takže ty elementární­ svitky prostě stačit musí­ (ano, když lí­tam v lokaci, kde se vyskytují­ potvory odliÄných elementů, tak problém být může, ale lokací­, kde se vyplatí­ obÄ ty potvory zabí­jet, je málo). NicménÄ skill do pří­padné LI zbranÄ, by to nemuselo být Äpatné (redukce konzumace svitků / aktivní­ skill na přiřazení­ elementu jako u taekwon classu).
  11. IzzY

    Legendary Items

    "Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá."
  12. IzzY

    Legendary Items

    ^^ hh "Potrefená husa se vždycky ozve."
  13. Tak ještÄ je možné vzít si SAK.grf - takové ty ošklivé šedívé, ale nejsem si 100% jist, co by to dÄlalo.
×
×
  • Create New...