Jump to content
Reborn fórum

Merlock129

Hráči
  • Posts

    473
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Merlock129 last won the day on May 20 2013

Merlock129 had the most liked content!

Merlock129's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-17

Reputation

  1. Merlock129

    Excessive trading

    Jedině se skořicí!
  2. Mozna ti nemusi sedet vse, ale tomu tak je u kazdeho serveru i u jinych her. Nemuzu souhlasit se vsim, co se na rebornu udelalo anebo neudelalo, ale zaroven jsem byl rad, ze bylo kde hrat. Osobne me neuspokojil ani ten offik, protoze jsem ROcka za 8 let uz proste prehrany Kazdopadne, kdyz se nad tim clovek zamysli. Renewal na rebornu je hodne podobny originalu, nemusis tu za nic platit a nektere veci jsou vyresene lepe nez na offiku. Tam jsme nasli tolik bugu, ze bych tim reborn forum uplne zasekal. A jaky je pristup gm? Nikdo na forum nereaguje, jsi jedno z mnoha hoven, ktere nikoho nezajima. Post si prectou a jestli se s tim neco udela anebo ne, to uz je ciste na nich. Kdo jim keca do prace anebo kritizuje co delaji, konci velice rychle. Bohuzel nas narod je banda hovad, ktera si casto ani nevidi do pusy (ano, i ja mam tyto chvilky, nejsem vyjimka..) a umi jen kritizovat. Kdyz se nekomu neco nelibi, napise to do bugu, muze napsat request, popripade zkusit pmko na irc. Vic k tomu asi neni co dodat, je na kazdem, jak se zachova, ale samozrejme podle toho se k nemu budou chovat ostatni.
  3. Ze jsem si nevsiml nevim, jestli jsi tam hral anebo ne, kazdopadne to jde i bez toho. Zasadni problem je, ze lidi z rebornu ochutnali prvni verzi renewalu, ktera bylo mnohem rychlejsi, pokud jde o expeni pres eden. Na offiku expi svoje chary klido pul roku a vubec nikdo si tam nestezuje. Hraji a jsou radi, ze maji kde hrat..bohuzel, neco takoveho od ceskeslovenske komunity nikdo chtit nemuze Btw hrali jsme tam s goldem vetsinou ve dvou a nestezovali jsme si expilo to krasne i tak a ze jsme meli ale plnou partu
  4. Nastaveni neni jeste dokonale, ale pomalu se blizi originalu. A co se tyce expu, tak pokud exp tabulky nelzou, ta to odpovida offiku s VIP uctem, za ktery musis platit, tudiz si neni na co stezovat, lidi tam expi jeste v horsich podminkach
  5. Doca nezastavi ani bourka nicmene pekny zaznam
  6. Ruku na srdce lidi, kdyz uz si s tim teda Baal da tolik prace, kdo z vas muze rict, ze se na to po mesici zase nevykasle? Zatim jsem nevidel nikoho ze stabilnich hracu, ze by se k tomu vyjadril, spise jen prebehliky co zrovna nemaji nic na praci. Kdyz uz si vymyslite takove picovinky, tak doufam, ze to nedopadne jako vzdy..
  7. Emm Oa, na offiku je 24 hodin denne na renewalu cca 2k lidi (odecetl jsem merchanty), zatimco na classicu (non renewal) cca 400-500. Co se tyce toho, ze na offiku se delal novy server na renewal? Ne, normalne se pokracovalo a pak az se dodatecne dodal classic, nejspis i kvuli gw, kazdopadne renewal ma vetsi ohlas a uspech.
  8. Tam nejde jenom o nove skilly, preci jenom nektere adv skilly funguji na kazde mechanice jinak a otazkou je, zda li by se prizpusobily postave anebo mechanice (nevim jak je realne to nastavit).
  9. Renewal class rozhodne nema co delat v non renewal svete, to musi byt jasne kazdemu, kdo s tim nejaky cas hral.
  10. Made my day! To chci videt, kdo to vydrzi alespon par mesicu
  11. No nekde ten dual naexpit musis Co se tyce vasi snahy o predelani reborn wiki...tj tak tezky pouzit google a neco si najit? Anebo rovnou jit na odkaz http://irowiki.org/wiki/Renewal ? Jo a k tomu expeni..3rd class udela kazdy ocas za tyden, i kdyby to hral poprve a jen se ridil navodem na wiki, samozrejme ne te z rebornu, ta byla 100 let za opicemi jeste pred renewalem a az nejakeho chytraka napadne..kdyz mam tento nazor, proc jsem ji neupravil? Umim si to najit jinde a nebudu se tim zbytecne zdrzovat, kdyz muzu koukat na zoufale manzelky ;D Pokud se ovsem chceme bavit o expeni 3rd class? Ackoliv se to s baalem resilo nekolikrat, nedoslo k zadne zmene a na rebornu se proste neda expit na mobech, server k tomu neni uzpusobeny. Proc? To nikdo nevi.. Jedine uzitecne expeni vychazi tudiz z mvp, ktere jeste vicemene expi, ale koho zase bavi byt odlognuty na datlovi a 2 mesice ho zabijet. Ono jde projevit snahu a verim tomu, ze mnoho lidi by se i zapojilo, preci jenom neni kazdy hovado jako ja Problem je v tom, ze neni videt ta snaha i z hlavni strany serveru. Peace.
×
×
  • Create New...