Jump to content
Reborn fórum

Letni tabor Rebornicka


R-e-n

Recommended Posts

GM tym zve vsechny znudene a na leto nezadane hrace, necht se zapoji do letniho celoserveroveho eventu na motivy detskeho letniho tabora :-)

 

Jak se prihlasit

Prihlaseni bude fungovat ingame pomoci NPC Robert pobliz pronterskeho namesti. Prihlasit se muze kdokoliv, musi vsak zaplatit poplatek za tabor ve vysi 10 000 zeny. Durazne vsak upozornujeme, ze budeme dusledne kontrolovat vsechny prihlasene hrace a v zadnem pripade nebudeme tolerovat prihlaseni vice svych postav pro potreby dualu, ci nevhodneho prirazeni oddilu. Tresty za takoveto zjistene chovani se budou pohybovat v ramci banu a hure, dle zjistenych provineni. Takze prosime vsechny hrace, aby se nesnazili podvadet a zachovali ducha tohoto eventu. Registrace budou aktivni do doby naplneni kapacity tabora, nebo do zacatku letnich prazdnin, takze cca do posledniho cervnoveho dne. Pokud se na vas nedostane, ozvete se nekomu z GM tymu (taborovych vedoucich). Ti budou soubezne vytvaret list nahradniku, kteri mohou nahradit neaktivni hrace, popripade doplnovani poctu (pokud nebudou naplneny stavy a uzavrou se registrace z casovych duvodu).

 

Oddily

Kapacita celeho tabora byla stanovena na 100 hracu rozclenenych do 5 samostnatnych oddilu. Prislusnost hrace k oddilu je urcena nahodne jiz pri registraci do tabora. Ziskate odznak - placku - koulicku ;-), ktera ponese nazev vaseho oddilu a takto se i urci, kdo s kym bude pri eventech spolupracovat. Jakmile jste jednou v oddile, neda a nebude se to menit. Muzete pozadat GM, aby vas odhlasili a tim jste uvolnili misto pro jine zajemce, nebude vam vsak umozneno pozdeji se do eventu opet zapojit. Oddil take muze jednohlasne vyloucit ze svych rad dlouhodobe neaktivni hrace (rekneme 3 eventy), ten bude nasledne nahrazen ze seznamu nahradniku. Oddily se zucastnuji v celotaborove hre, trvajici cele prazdniny, kdy budou ziskavat body za umisteni v eventech + soutezich pro jednotlivce.

 

Taborove akce

Jedna se vlastne o smesici eventu pro prihlasene hrace, ktere jsou pod poklickou jednoho dlouhodobeho eventu. Behem teto doby muze kterekoliv GM, kdykoliv jej napadne vyhlasit nejakou taborovou hru. Pokud se bude jednat o mensi akce, nemusi byt ani zmineny v tomto topicu, ci ve hre. Muzete se tesit na ruznorode eventy, bodove i nebodove hodnocene. Ve smyslu souteze, ci jen tak pro pobaveni a zkraceni casu. To vse muze byt brano jako pro jednotlivce, nebo bude potreba oddilove spoluprace.

 

Bodove hodnoceni

Za ucast pri nekterych eventech (neplati pro vsechny) ziska jednotlivec, ci cely oddil body do celkoveho hodnoceni (jak pro jednotlivce, tak pro oddily) v zavislosti na tom, jak se jim bude darit. Pokud se oddil rozhodne vyloucit urciteho hrace za neaktivitu, prichazi tim o body jim nasbirane + 1 bod za clena oddilu. Pokud nebude v prubehu potreba zmenit a prepocitat system, bude bodovani nasledujici:

 

Celooddilove:

1. misto: 5 bodu

2. misto: 3 body

3. misto: 2 bod

 

Jednotlivci:

1. misto: 3 body

2. misto: 2 body

3. misto: 1 bod

 

Odmeny

Ne za kazdy event musi byt ziskatelna odmena, nekdy se bude jednat jen o body, jindy odmeny pro jednotlivce. Nektere eventy mohou svou podstatou odmenit "vsechny ucastniky". GM tym ma pravo upravit nebo zrusit funkce odmen po skonceni eventu.

 

Heslo pro potvrzeni registrace:

Rebornicka

 

 

Seznam nahradniku:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Um, nebude problem v nevhodnom zlozeni oddielov? Napriklad pri nejakej PvP akcii moze mat oddiel zlozeny so samych support charov celkom problemy ;-)

 

A naopak, ked niekde budu chybat tak to tiez moze byt problem.

 

Dalsi problem (mozno vacsi...) je samozrejme vo vzajomnej laske medzi gildami... No, uvidime.

 

Kazdopadne to znie ako zaujimavy napad a rad sa pridam :angel_not:

Edited by morgoth
Link to comment
Share on other sites

Doufame, ze se vyvazenosti oddilu dosahne tim, ze je 20 mist na oddil, a ze se nebudou moci pratele houfovat a vytvaret tak dopredu silne oddily. Pokud vsak uvidime opravdu silny nepomer 15 priestu, 3 Hpriesty, ninju a thiefa v jednom oddilu, muzeme vyjimecne prehodnotit a opet nahodne pretransformovat oddily. Dale se muzeme podle sestav snazit neorientovat vsechny eventy na PvP like... navic nekdy muze mit vyhodu jedno slozeni oddilu, jindy jine.

 

ad laska mezi guildami: pokud jednotlivci nejsou natolik dospeli, ze nedokazou behem hloupeho eventu jednat jako normalni lide, tak at se radeji do "detskeho tabora" neprihlasuji, aby nahodou nemuseli mit stejny odznacek jako jejich ne moc dobry kamarad ;-)

Link to comment
Share on other sites

ad laska mezi guildami: pokud jednotlivci nejsou natolik dospeli, ze nedokazou behem hloupeho eventu jednat jako normalni lide, tak at se radeji do "detskeho tabora" neprihlasuji, aby nahodou nemuseli mit stejny odznacek jako jejich ne moc dobry kamarad ;-)

Ty si este nebola na tabore? Tam su predsa vzdy nejake hlupe deti, ktore tam idu chlastat po nociach, robit zle a vyvadzat :angel_not:

Link to comment
Share on other sites

Guest a.ndre.w

super moc se tesim.. jinak prominte ze se ptam, ale je treba lepsi vzit nejakej DMG char misto supporta nebo se nejedna o typ eventu jako zabij tamto a tamto.. vim ze se tam psalo neco o tom PvP ale preci jen O:-)

 

a jeste dalsi kdy to tak zacne? s tema registracema :-)

 

jinak fakt se tesim aji na to s kym budu v oddile.. snad to bude nekdo z lidi s kteryma se nemusim xD treba si prijdem konecne na notu..

Edited by a.ndre.w
Link to comment
Share on other sites

1. bude to nejak obmedzene lvlom? aby sa vam tam nenahlasili novicovia ktori to citali u kamelotky a budu svoj team len spomalovat

2. este nieco co ked sa nejaky ucastnik trebars dlhsiu dobu neobjavi online? mohla by sa jeho pozicia prenechat niekomu kto o to stoji

3. alebo ked sa na to niekto jednoducho vykasle?

Link to comment
Share on other sites

Vyber charu- To zalezi jen na vas, budou urcite eventy vseho druhu. Nektery, ktery jsme tu uz meli (Velka Morrocka, Team PvP) a taky se nejaky novy vymysli. Parta plna supportu asi nebude nejlepsi, stejne jako parta plna damage makeru. Pokud k nam nebude random zlej, tak by se to mohlo dobre rozhazet :angel_not:

 

V tehle chvilich zadny omezeni neni, ale mozna by nebylo spatny nejaky zavyst, presne z duvodu jaky uvadis. Na prazdniny cekame mensi ucast, tak predbezne je pouze 100 mist, proto se vsichni registrujte zodpovedne. Znova musim upozornit, ze kdo se registruje vickrat (jeden clovek do vic tymu soucasne), ten si to pekne odskace :)

 

Pokud se na to nekdo v prubehu vyprdne, nebo ho tym vylouci (z duvodu jako dlouhodoba neucast, odmitani spoluprace apod.), muze se nahradit nekym jinym. Pokud bude vsech 100 mist rychle obsazeno, nahlaste se zde na forum (nejspis postaci jmeno postavy) a my vas dame na seznam nahradniku, kterej bude viset v prvnim postu. Uvidime, jak se to vyvrbi :)

Link to comment
Share on other sites

Ja bych se cul zeptat na planovany nacasovani eventu - dopo, odpo, vecer .

Dekuju moc

 

PS: Hlasuju pro dopo max popoledni, to sem v praci a muzu si hrat :) )

 

řekl bych že to bude asi nÄkdy odpol :) paÄ je v novinkách Po restartu serveru a ty bývají­ vÄtčinou takhle v nedÄli odpoledne ale nevim :)

Link to comment
Share on other sites

GM tym ma pravo upravit nebo zrusit funkce odmen po skonceni eventu.
Tohle se mi lí­bí­ .. možná jeÄtÄ přidat poznámku, že odmÄny nejsou vymahatelné právní­ cestou :) :)

 

Jinak by možná bylo dobrý, kdyby se (nÄkterých) eventů mohli zíşÄastnit včichni, kdo jsou zrovna online, ale body by dostali jen hráči, kteří­ jsou přihláÄení­ na tábor.

Link to comment
Share on other sites

Jinak by možná bylo dobrý, kdyby se (některých) eventů mohli zíşčastnit všichni, kdo jsou zrovna online, ale body by dostali jen hráči, kteří­ jsou přihlášení­ na tábor.

Jojojojojojo

 

Dopredu vim, ze se nebudu moct ucastnit vsech akci, tak nechci zabirat misto jako prihlasenej, ale rad bych se ucastnil alespon nejakejch eventu bez naroku na odmenu/body/slavu :)

Edited by Tracy
Link to comment
Share on other sites

Vse se jeste uvidi podle zajmu, pokud bude list nahradniku praskat ve svech a bude se z nich moct vytvorit jeste alespon dva oddily, neni problem je dodat (samozrejme pokud to bude jeste pred odstartovanim eventu, jinak by byli ve znacne nevyhode, i kdyz.. mozna :-) ).

 

Pravidla vymen jsou napana v prvnim postu, hrac muze sam odejit, ale uz se nezapoji. Nebo muze byt jednohlasne vyloucen oddilem za dlouhodobou neaktivitu - oddil pritom prijde minimalne o bod. Dockate se stavajicich eventu, ktere uz nekdy byly zorganizovany + nektere nove + nove, co vlastne nebudou mit ducha souteze.

 

Co se tyce casu, je mozne, ze se to bude stridat. Jak bude mit jake GM cas a naladu. Jestli budou potreba pripravy, nebo se to da dat z fleku a tak :-). Je mozne, ze to bude brzy rano, pozde vecer. Treba se lognu v 6 rano a vyhlasim, ze kdo mne prvni nekde najde, je vitez :-x ano muze se to zdat nespravedlive, ale prilezitosti snad budete mit dost. Pokud to hraci samozrejme nezacnou kazit, cimz by jakoukoliv aktivitu gm opet podupali :-x.

 

Vylozene jednosmerne zalozene tymy muzeme prehazet. Vse se uvidi, az se zacnou plnit registrace, coz doufam bude jiz po restartu :-).

Link to comment
Share on other sites

Guest a.ndre.w

Dostal jsem napad vytvorit pro kazdy oddil VT mistnost kvuli dorozumivani na eventovych akcich.. nebo klidne i mimo :-) dalo by se to prosadit?

Link to comment
Share on other sites

Guest Baalberith

Viem, že je po bitke každý generál, ale nebolo lepšie sem na fórum hodiť nejaké heslo s ktorým sa dá prihlásiť u Roberta? Zaručilo by to, že si ľudia budíş vedomí­, do čoho sa prihlasujíş. Nie som si istý, že to NPC neodklikali niektorí­ hráči len tak... ako pozerám na to CP ... a nakoniec z nich polovica nebude vedieť o čo ide :)

Edited by Baalberith
Link to comment
Share on other sites

Guest Baalberith

Uz se muzete podivat do control panelu na vysledky registraci. Oddily se naplnily behem jednoho odpoledne, a tak bude kapacita nejspis jeste rozsirena.

 

https://ucty.reborn.cz/oddily.php

 

Baalb: rozhodnuti o novych registracich necham na Ren.

Nie, tak som to nemyslel :)

Skí´r nieÄo, ako potvrdenie, že vedia, do Äoho idíş :)

ÂŽe tam Âľudia nenaklikli len kví´li tomu, že videli nové NPC :)

Nejde o mřa, len to poznám... rieÄenie ma napadá od každého, kto je zaregistrovaný chcieÂť napr. potvrdenie u toho NPC do povedzme týždřa, priÄom potvrdení­m by bol napr. kód napí­saný na konci pravidiel :)

SnáÄ sa v hráÄoch mýlim... ale keÄ sa niÄ nezmenilo za posledné mesiace... BlbosÂť tu rastie aj na stromoch:)

Link to comment
Share on other sites

jinak fakt se tesim aji na to s kym budu v oddile.. snad to bude nekdo z lidi s kteryma se nemusim xD treba si prijdem konecne na notu..

 

Dneska bodujes :):):) , chci vic postu od tebe :):):)

 

Jinak co se tyce eventu, tak napad je to vybornej. Skvela prace. Aspon deti na rebornu co o prazdninach nebudou mit co na praci se krasne zabavi :)

Edited by Lentilka
Link to comment
Share on other sites

hm ako vidim tych oddielov je malo trebalo by pridat aspon 2 myslim ze by sa vam to uzivilo co tak elfovia? ^^

ja som cestovala vcera a nestihla som registraciu ktora bola strasne rychlo plna

este nieco 4ty oddiel high priesti, lvl nizsi... 5ty oddiel high wizzny a sinovia :) neviem ci to je stastna volba

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...