Jump to content
Reborn fórum

Early Bapho


Perthorn

Recommended Posts

No už je to nějaký pátek, co jsme zaÄali na tomhle projektu spoleÄnÄ s Crage dÄlat, postupem Äasu se seÄlo pár íşvah, nápadů a textů a vzniklo z toho tohle.

Pokud vÄe pojede podle plánu, mÄl by tenhle malý Äasopisek mí­t každý mÄsí­c nové vydání­. Je možné, že když nebude Äas, bude krapet tenÄí­ ale doufám, že jich jeÄtÄ mnoho vyjde... tedy pokud budete chtí­t a bude vůbec nějaký zájem.

PůvodnÄ se Äasopis mÄl jmenovat jinak a neptejte se mnÄ proÄ zrovna "Early" ... sám neví­m :D . Z technických důvodů a zaneprázdnÄní­ jednoho redaktora vychází­ Äervencové vydání­ až teÄ (i když jsem ho sem chtÄl hodit před týdnem jeÄtÄ jsem to dopilovával), tak snad to tolik nevadí­ :D a bude se Vám to lí­bit.

 

Hlavní­ íşvaha byla udÄlat ho co nejmenÄí­ a předevÄí­m aby byl spí­Äe dostupný v reálu než v poÄí­taÄové formÄ, tudí­ž verze souborů jsou připraveny pro tisk.

(Äernobí­le jsem to nezkouÄel tisknout, takže doporuÄuju tÄch pár mikrolitrů barevného inkoustu obreÄet :D )

 

Early Bapho - Äervenec

 

(Early Bapho - Äervenec - Äernobí­lá verze)

 

malý návod jak to dostat z PC do ruky ;) :

 

54379486qo3.th.png

Předpokládám, že máte Acrobat Reader, pokud ne, sosnÄte. SpusÂťte přes nÄj jeden z výÄe uvedených souborů a přes nabí­dku "Soubor->Tisknout" ("File->Print") se dostanete do tohoto okna (nebo podobného... mám Acrobat Reader 8.1, takže kdyžtak sosnÄte ten / novÄjÄí­). Do položky "MÄří­tko stránky" zadáme "Tisk Brožury"

 

41513739xx8.th.png

Objeví­ se nabí­dka "Podmnožina Brožury" , přesvěděte se, že tam máte položku "ObÄ Strany" ... no jinak si zvolte podle sebe kvalitu tisku a zmáÄknÄte OK

 

44246778kj2.th.jpg

Podle kvality tisku bude Äasák vypadat, a taky jeho tisknutí­ déle trvat... takže trpÄlivost.

 

20090987wy7.th.png

Pokud jste dÄlali vÄe správnÄ, mÄlo by Vás to vyzvat k tiÄtÄní­ druhých stran. -> řiÄte se dle pokynů VaÄí­ tiskárny (tenhle obrázek je tu jako pří­klad) <- .

 

50768458wd0.th.jpg

Takže splřte pří­kazy vaÄí­ tiskárny a pokud jste byli hodní­, tak se za chví­li doÄkáte nÄkolika stránek potiÄtÄných z obou stran.

 

51212134vc7.th.jpg

Logicky přehnÄte Äasopis uprostřed tak, aby odpoví­dal obal i stránky (podle Äí­sel) uvnitř. Přeloží­te tak formát A4 na formát A5, listy naskládejte tÄsnÄ na sebe.

 

36951477nl3.th.jpg

Jestli chcete aby se vám to nÄkde v batohu nerozsypalo, doporuÄuju sepnout to koní­kem- Snažte se to zcvaknout co nejví­ce u kraje (jinak Äasopis neotevřete úplně), ale taky tak, aby vám neutekl prostřední­ list. (1-2 mm)

 

50686579ib2.th.jpg

A Voilá něco na Ätení­ je na svÄtÄ.

Edited by Perthorn
Link to comment
Share on other sites

No Perthe klobouk dolů. :D NÄco takovýho jsem už dlouho neÄetl ;) Opravdu moc hezký, zají­mavý, vtipný Ätení­ sem pod rukou už dlouho nemÄl. TÄÄí­m se na dalÄí­ vydání­ :D Možná i poÄlu jeden fanart do sekce pokud se bude lí­bit ;) Jen tak dál a jsem vačim vÄrným Ätenářem :D

Link to comment
Share on other sites

kolik stojí­ předplatné? :)

jinak supr práce určitě 10/10 :clap::thumbup: /no1

 

dotaz (mí­rnÄ OT): tady na fórum se nějak neustále přidávají­ smajlové? co koukám do emotikon, tak pří­sahám že jsem nějaké v životÄ nevidÄl ( :jester::plane::fish2: ...)

Link to comment
Share on other sites

Bug v RSS feedu, nebo dalÄí­ brácha Lentiláků? :thumbup::jester::fish2:

brachaku9.th.png

 

Ne, Enny mÄl u mÄ lognutý forum z ÄtvrteÄní­ akce :plane: Já sem si toho nevšim a psal jsem přes nÄj. Když sem vidÄl že to je napsáno z jeho uÄtu tak sem si zkopí­roval co sem napsal smazal post, relognul na svuj a ten post vložil ze svýho uÄtu :clap: ChápeÄ nebo chceš jenom zbyteÄnÄ rejpat ?

Link to comment
Share on other sites

Ne, Enny mÄl u mÄ lognutý forum z ÄtvrteÄní­ akce :fish2: Já sem si toho nevšim a psal jsem přes nÄj. Když sem vidÄl že to je napsáno z jeho uÄtu tak sem si zkopí­roval co sem napsal smazal post, relognul na svuj a ten post vložil ze svýho uÄtu :plane: ChápeÄ nebo chceš jenom zbyteÄnÄ rejpat ?

Gell neni takovej ten klasickej rejpal, vzdycky to poda tak, ze to ma stavu a nemysli to utocne :clap:

Jinak jestli

 

NÄco takovýho jsem už dlouho neÄetl :) Opravdu moc hezký, zají­mavý, vtipný Ätení­ sem pod rukou už dlouho nemÄl.

Mas si kupovat Maxim :thumbup:

 

Ale jinak mas pravdu, pekne to Perth napsal, bude z nej jednou dobry novinar :jester:

Link to comment
Share on other sites

No dí­ky za hodnocení­... klidnÄ připiÄte kritiku aÂť mám co dÄlat :) nebo napiÄte na mail early.bapho@seznam.cz . ZvláÄÂť jsem nějak extra nezkouÄel ten tisk, mnÄ se to tisklo solidnÄ, tak doufám, že ostatní­m taky a že budete mí­t co dÄlat dlouhé hodiny cestou na sraz :blum:

 

HA! Tak uz vim co znamenalo to vecne: "Ja vam tam lognu jen strigy pac mam neco na praci." a "Jak upravujete soubory v PDF?" :plane::jester:

Ani neví­Ä kolik zbyteÄných hodin jsem prosedÄl se zoufalství­m v oÄí­ch hledají­c něco na konvert do pdf. ... ale co, chce to praxi a pří­Ätí­ Äí­slo dí­ky tomu vyjde nejmí­ř o týden dří­v :clap:

 

Moc pekny :fish2: . jen se mi nelibi jak muzes rict ze je "emo" uces neoblibeny, zvlast kdyz podle me neni ***(tak me napada, jak poznam *** uces? :plane: ) :thumbup: . Jo a priste bych prosil na zacatek pravy fotky redaktoru :clap:

 

PůvodnÄ mÄly být Älánky mnohem ví­ce zaujaté a bulvárnÄ pojaté, ale bohužel jaksi to nÄmÄl kdo psát - jinými slovy: komu se to nelí­bí­ aÂť ...si přeÄte jiný Älánek :blum: nic si z toho nedÄlej

Fotek se nedoÄkáÄ, jsem zastánce toho, vidÄt se v realu =) ... tak mnÄ napadá, jsem zapomÄl dodat, že v žářiovém vydání­ budou foteÄky ze srazu :D

 

*hosting*

Dí­k za snahu :)

 

uzasny, neco takovyho mi chybelo :) Doufam ze bude co nejvic cisel :Phttps://server.reborn.cz/bapho_cervenec.pdf

:wub:

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

PůvodnÄ už mohl vyjí­t 29.8. Jenže pořád Äekám na odezvu jedné redaktorky. Musí­m kvůli tomu přepsat pár textů, které nejsou aktuální­, což práci jen přidává. KaždopádnÄ se můžete tečit na poutavé pokraÄování­ Legendy o Gilmerovi a minicomix :P

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tak koneÄnÄ přiÄel Äas na release srpnového bapha... už taky bylo na Äase. Postup tisknutí­ je samozřejmÄ stejný (pokud vám PC zlobí­ a stejnÄ jako mnÄ moc nežere PDFka, tak fakt radí­m vytisknout :) )

Early Bapho - srpen

 

(Early Bapho - srpen - Äernobí­lá verze)

 

Dole klik na tlaÄí­tko "Pobierz Plik"

 

Enjoy :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...