Jump to content
Reborn fórum

Wiki


Guest Aslay

Recommended Posts

Nevite nekdo jak udelat na wiki: textasdf vec[1], textasdf, tak aby "vec[1]" byla jako odkaz a vse ostatni jako beznej text a nikde zadna mezera navic. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Aco/P/HP (alespon zhruba) hotovo ... trosku jsem se nechal unest. :shifty: Na prestupovy questy jsem nekoukal, jelikoz netusim jak je to ted aktualne a expit kvuli tomu novej char nebudu. :D

Link to comment
Share on other sites

Ne že bych tučil, jak moc by to bylo nároÄný :D Ale bylo by hezký mí­t na wiki a na fóru při najetí­ na odkaz do db takovej ten javascriptovej (?) tooltip, co vyskoÄí­ a je v nÄm shrnutí­ toho odkazu v db :D ÂŽe by to u vÄcí­ vyhodilo třeba def/atk, job, popisek nebo script a tak ..

Link to comment
Share on other sites

Tak koukam ze zalezi na prohlizeci.

IE 6 ty obrazky od popisku nerozdeluje, ale zase tam zobrazuje zero-width-space jako ctverecky (neznamy znak) a obrazky maj jinej podklad nez stranka

IE 8 rozdeluje obrazky a popisky, zobrazuje mista kde chybi obrazek

Opera 10 zorazuje ctverecky a tez rozdeluje obrazky od popisku a jeste osekava zeleny kolecka jakozto odkazy

FF 3.5 rozdeluje obrazky a popisky (pod timhle prohlizecem to vypada nejlip, ale porad to neni ok)

FF 3.0 stejne jako 3.5

FF 2.0 stejne jako 3.5

a dal uz me to nebavi testovat

Link to comment
Share on other sites

Guest Aslay

Ahojky

 

sice jsem tu skoro mesic nebyla, ale nemam slov, uplne vyrazeny dech.....pockat..... uff, uz ho mam zpatky.

 

Takze moc dekuji, ze totak nadherne zvladate, jste kluci a i holky moc sikovny a znovu rikam, dekuji za spolupraci.

 

Koukala jsem dokonce, ze i hunty si doplnujete, je fajn tento prehled, kdo co si vzal jako ukol ze dodela. Betr sice se zpozdeim, ale diky za napad, i provedeni.

 

 

Jen tak dal, delate radost nejen me, ale vsem hracum a GM tym o vas vi nebojte.

 

Hezky den vsem

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Deidr- Upravil jsem sage-přestupky a quest v new worldu Finding a Fairy Quest :)

no jestli si tam pridal "PrvnÄ si promluvte s Monster Scholar(souřadnice 187/253) jinak se nebudete moci portnout na mapu s ví­lou.", tak to neni az tak pravda... :megalol: protoze pokud splni attitude to the new world, tak je to tam stejne nepusti (aspon tak to donedavna bylo) a musi zacit treba new sorroundings, proto tam nic nebylo :)

Link to comment
Share on other sites

no jestli si tam pridal "PrvnÄ si promluvte s Monster Scholar(souřadnice 187/253) jinak se nebudete moci portnout na mapu s ví­lou.", tak to neni az tak pravda... :) protoze pokud splni attitude to the new world, tak je to tam stejne nepusti (aspon tak to donedavna bylo) a musi zacit treba new sorroundings, proto tam nic nebylo :megalol:

Tak promin no.....

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Tak copak nam chybi ?

Btw. nevite jak udelat komentar - tak aby nebyl na strance videt. Nejlip pres syntax doku-wiki a ne pres html nebo neco jineho.

Pres html to je celkem jasny: <html> <!-- Komentar --> </html>

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest betr

Pracuju na kompletni aktualizaci vsech skillu (je toho stransne moc, ale uz toho mam dost hotovyho) a narazil jsem na problem. Nechapu jak muzou tvurci pojmenovat dva rozdilny skilly rozdilnejch charu naprosto stejne - to je fakt demence a nevim jak to rozumne zpracovat.

 

edit: vyreseno :/

Edited by betr
Link to comment
Share on other sites

Staci jen vzit obsah puvodni stranky a vytvorit novou... starou ulozis prazdnou a tim se smaze.. kazdopadne koukam ze na tom fakt makas hodne... diky :D

Tohle samozrejme vim, ale to neresi problem mit 2 stranky s ruznym obsahem ale stejnym nazvem - protoze stranky se skillama jsou adresovany nazvama skillu nikoliv treba jejich id. Ono by to slo asi jedine udelat na takovy strance rozcestnik a smerovat to pak na jiny nazvy, ale nejlepsi varianta mi prisla proste hodit ty skilly pod sebe.

http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:flame_launcher

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Dokoncena totalni revize Normal a Advanced povolani, respektive jejich skillu. (Expanded jsou v planu, na 3rd dlabu.) :P

Clovek by neveril kolik to da prace :vava: a hlavne kolik casu (desitek hodin) to zabere. :P Nektere zmeny nejsou ani videt - smerovani odkazu do db, ulozeni obrazku na wiki, ... Nektere jsou mene vyrazne - razeni dle abecedy, tvorba/doplneni odkazu, sjednoceni vzhledu, doplneni obrazku ke skillum, ... A nektere vyrazne - obrazky charu, skilltree, prepis skillu dle aktualnich nazvu s ponechanim puvodnich jako odkaz na nove, ...

Je fakt ze nekteri mi to vyrazne ulehcili tim ze nektere aktualizace provedli uz predemnou :lol: , ovsem v nekterych pripadech jsem si rikal ze prepisovat ty puvodni prastare verze by bylo jednodussi. :)

V prubehu jsem narazil na zajimave "perly" :yay: a "orisky" :devil2: - povedene preklepy, chybne nazvy skillu, dva ruzne skilly co se jmenuji naprosto stejne, nebo tak jak se kdysi nazyval jeden skill, tak uplne stejne se ted jmenuje jiny skill, to ze na Rebu nejsou 3rd class, ale Minstrelu jakozto nastupce Clownu uz mame spousty, ... :D

Necht nam slouzi. :mml:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...