Jump to content
Reborn fórum

Odplata krali


Mitrandir

Recommended Posts

Pro ty jez nebyli pritomni zacatku eventu, aby pochopili o co vlastne jde:)

Nejsem dobry vypravec, proto mne hned nekamenujte :vava:

 

Zili dva kralove,sousede, jeden chamtivy a druhy skromny a poctivy. I dozvedel se poctivy kral, ze lid druheho krale hladovi a trpi bidou. Vyslal tedy sve spehy aby mu zjistili zda je situace opravdu tak ozehava.Poslove se mu za par dni vratili a potvrdili ze v zemi sousedniho krale jid opravdu trpi, ale ze kral se ma velmi dobre, porada hostiny pro vybranou spolecnost, a hoduje na ukor sveho lidu. Dale se jim podarilo zjistit ze ma kral ukrytu poklad nesmirne hodnoty. kdyz se toto poctivy kral dozvedel rozhodl se ze krali vezme jeho poklad a rozdeli ho mezi jeho lid, krale vyzene a spoji obe kralovstvi. Jenze cesta k pokladu neni jednoducha, kral poklad ukryval za patero dukladne zamcenymi dvermi.Chamtivy kral byl totiz velmi bojacny, bal se ze mu poklad nekdo odcizi.Proto povolal bandu nejlepsich zlodeju(o nich je znamo ze jsou obratni, a umeji dobre schovavat sve poklady), aby mu pomohli ukryt klice od dveri vedouci k pokladu. Rozbil kazdy klic na sto malych kousku, jez pote rozdal mezi zlodeje s prosbou aby je dobre ukryli.

 

Nyni je to na Vas chrabri bojovnici aby jste dokazali zminenou bandu najit a klice jim odebrat.

Dulezite upozorneni pro ucast na tomto eventu je nutne opatchovani, jinak vam bude padat hra.Pokud Vam to i pres opatchovani pada hra doporucuji stahnout novejsiho klienta ze stranky www.reborn.czKlice nepujdou tradovat, aby se zajistila korektnost eventu :lol:

 

Event potrva celkem sest tydnu, kazdy tyden budete sbirat jiny klic( 6150 - Keys Of House), bude se menit nazev, na konci kazdeho tydne bude vyhlasen hrac jenz mel stesti a posbiral jako prvni 100 klicu.Je jasne ze nebudu moci byt ve hre neustale, proto prosim dotycneho hrace ktery splni jako prvni ukol aby mne kontaktoval na email "mitrandir@reborn.cz".Kdyby se stalo ze vice hracu bude mit nasbirano dany pocet klicu, bude rozhodovat cas prichoziho emailu. Vyhlaseni bude vzdy v nedeli, pokud by se stalo ze se podari klice naschromazdit drive :) bude to samozrejmne vyhlaseno ihned, a tim bude event pro dany tyden ukoncen.

Chuligani se mohou objevit kdykoliv kdekoliv, bude to ohlaseno na cely server s malou napovedou kde muzete bandu najit.

Tak to by asi tak bylo vse, na zaver bych chtel podekovat za spolupraci Kocovi, bez jehoz pomoci bych to nemohl usporadat. Diky diky :devil2:

 

Uvadim zde tabulku s prehledem mist kde se bude banda chuliganu postupne vyskytovat, a kam budu zapisovat viteze jednotlivych tydnu.

Odmena zustane zatim tajemstvim :P

 

29.tyden 19-25.7 muzete nalezt pouze ve mestech Vitez: Enia

30.tyden 26.7-1.8 muzete nalezt na mapach primo sousedici s mesty Vitez: Enia

31.tyden 2-8.8 muzete nalez na mapach lehcich dungeonu

32.tyden 9-15.8 muzete nalezt na mapach tezsich dungeonu

33.tyden 16-22:8 muzete nalezt na mapach celeho Midgardu

34.tyden 23-29.8 muzete nalezt na mapach "to bude zatim tajemstvi"

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...