Jump to content


Photo

Problemy s Renewal klientem


  • Please log in to reply
76 replies to this topic

#41 Perthorn

Perthorn

    Werewolf

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 831 posts
  • Gender:Male
  • Location:Frenštát p.R. -Největší zapadákov na světě
  • Interests:Grafika, Webdesign, Guilda, Hudba a samozřejmě RO ;)

Posted 07 June 2011 - 05:10 PM

Dneska mi zničehonic přestalo jít RO (úplně) prvně to vyhazovalo windowsácký error, po znovuinstalaci nového klienta, resetu patchů, resetu registrů, několika restartech a teď ještě po zkopírování všech souborů, na které tu jirkan dal odkaz do složky s RO se mi po spuštění (ro se ani nerozjede) se windows začne nějak cukat , vyhodí mi to nové okno setupu a když cokoliv zmáčknu tak se ten setup znovu objeví, zase zavřu, zase se objeví... a takhle se zacyklí dokud reexe neukončím přes správce úloh.
Spouštění přes patchery "OpatchovatR*" vyhodí hlášku o absenci aossdk.dll v PC.

Člověk by řekl že po reinstalu z nové instalačky a opatchování by to problém dělat nemělo. :(
Černou magii bohužel neprovozuju, vše ostatní už jsem zkoušel. :)

Edited by Perthorn, 07 June 2011 - 05:12 PM.

  • 0
Posted Image

#42 kuzmicz

kuzmicz

    Deviling

  • Hráči
  • PipPipPipPipPip
  • 367 posts

Posted 07 June 2011 - 05:32 PM

RO se mi po spuštění (ro se ani nerozjede) se windows začne nějak cukat


Tohle mi to delalo taky, porad se "tocilo" kolecko jako ze nacitani(misto presypacich hodin v win7 :D).. sem pockal asi 3 minuty.. a pak se to nejakou zahadou rozjelo, po opatchovani uz to neudelalo..
  • 0
random Posted Image

#43 Nastasyah

Nastasyah

    Smokie

  • Hráči
  • PipPipPip
  • 78 posts
  • Gender:Female
  • Location:Praha

Posted 07 June 2011 - 05:37 PM


Přesně tohle mi to dělalo předevčírem celej den... nakonec pomohlo stáhnout znova klienta, v něm resetovat úplně všechno... pak se to rozjelo.
  • 0

Messayah - 1xx/xx - gilotina, Cross of the Dead Moon

LizzieBorden - 9x/xx - povinna gypsy

ZiggyStardust - 9x/xx - wannabe tank

Lišče - linka, samostatná bojová jednotka

 

Vecna a nenapravitelna lama

Protected by Czechoslovakian Wolfdog


#44 Perthorn

Perthorn

    Werewolf

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 831 posts
  • Gender:Male
  • Location:Frenštát p.R. -Největší zapadákov na světě
  • Interests:Grafika, Webdesign, Guilda, Hudba a samozřejmě RO ;)

Posted 07 June 2011 - 06:40 PM

Aha takže černá magie a mám zkoušet resety a reinstaly pořád dokola a možná se to umoudří... No díky alespoň za to. :rolleyes:
  • 0
Posted Image

#45 Dweep

Dweep

    Baphomet

  • Supporters
  • 1,843 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lipůvka

Posted 07 June 2011 - 07:57 PM

Při chycení "undead statusu" od necra a naslednem @rf hazi gravity error
  • 0

doesn´t matter anymore

 

characters_RO.jpg

 

Baphomet killcount over 1k, MvP over 2k

dropnuté boss karty: 2* Mastering card


#46 Dweep

Dweep

    Baphomet

  • Supporters
  • 1,843 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lipůvka

Posted 07 June 2011 - 08:07 PM

@ws oridecon -- gravity error
  • 0

doesn´t matter anymore

 

characters_RO.jpg

 

Baphomet killcount over 1k, MvP over 2k

dropnuté boss karty: 2* Mastering card


#47 Dede

Dede

    Chonchon

  • Hráči
  • PipPip
  • 44 posts

Posted 07 June 2011 - 08:52 PM

Search v Kafre: Trap, Tra, Tr --> Trap nenajde; rap, ap --> Trap najde
  • 0
Dede - Sniper - Friends
Motaro - Hunter - Friends
Sonya Blade - Taekwon Girl - R.I.P. - Friends

#48 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 07 June 2011 - 09:03 PM

Dneska mi zničehonic přestalo jít RO (úplně) prvně to vyhazovalo windowsácký error, po znovuinstalaci nového klienta, resetu patchů, resetu registrů, několika restartech a teď ještě po zkopírování všech souborů, na které tu jirkan dal odkaz do složky s RO se mi po spuštění (ro se ani nerozjede) se windows začne nějak cukat , vyhodí mi to nové okno setupu a když cokoliv zmáčknu tak se ten setup znovu objeví, zase zavřu, zase se objeví... a takhle se zacyklí dokud reexe neukončím přes správce úloh.
Spouštění přes patchery "OpatchovatR*" vyhodí hlášku o absenci aossdk.dll v PC.

Člověk by řekl že po reinstalu z nové instalačky a opatchování by to problém dělat nemělo. :(
Černou magii bohužel neprovozuju, vše ostatní už jsem zkoušel. :)


Tohle je pro vsechny - kdyz uz instalujete novyho klienta, tak zasadne do PRAZDNY slozky!!! Starou hru vzdy smazte. Soubor aossdk.dll to vyzadovat nemuze... to je HackShield - ochrana pred cheatama z oficialu... a ta je v exe vypnuta.
  • 0

#49 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 07 June 2011 - 09:06 PM

Tak jsem myslela ze jsem chybu ochcala, ale ona ochcala me...
Pri kazdem cca tretim prihlaseni (je jedno na jaky ucet) mi to vyhazuje tohle... sice pomuze promazat registry, ovsem jenom na par prihlaseni a zas to chce nastavovat vsechno znovu... kosmetika, ale asi z toho zacnu hryzat kabely. Ze standardniho zachranovani nepomohlo nic natolik, aby se to udrzelo. Ani reset patchu, ani odchod na pivo. Zacalo to delat po stazeni noveho klienta, na obou compech.
Edit: Dela to jen pri spousteni pres reborn.exe, pres reexe to jede, ale zas nic nefunguje. :laughing1:

Posted Image


Plus jeste (myslela jsem, ze po restartu to uz je opravene) Geffen dung F2 vyhazuje onu "trojchybu" (hra se sesune na listu, vyskoci chyba, odkliknu, hra se vrati, opet se sesune, dalsi chyba ...) ne pri vstupu na mapu, ale vecne (asi trikrat) se mi to stavalo kolem jednoho mista vlevo dole.


zkusil bych reinstalovat NET framework (Muzes zkusit odinstalovat verzi 2.0 a nainstalovat treba verzi 4.5).. kazdopadne chyba woken. Ten geffen opravim.
  • 0

#50 Kachna150

Kachna150

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 6 posts

Posted 07 June 2011 - 09:28 PM

hoj mam mensi problem....zniceho nic se nemuzu nalogovam...pac mi to pise Chyba pripojení k serveru...a to mi to pul hodky predtim fachalo...restartovala jsem patche a furt to samy
  • 0

#51 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 07 June 2011 - 09:34 PM

zkus test portu v nastaveni patcheru jestli ti vsude sviti "V poradku"
  • 0

#52 Kachna150

Kachna150

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 6 posts

Posted 07 June 2011 - 09:53 PM

to jsem zkusila...vsechko je v poradku
  • 0

#53 Guest_jirkan_*

Guest_jirkan_*
  • Guests

Posted 07 June 2011 - 10:02 PM

to jsem zkusila...vsechko je v poradku

Pak jeste jedna vec, v ktere fazi ti to pise?
Pro vysvetleni:

1.vyplnis login a heslo a das Enter
2.klient te prihlasi k loginserveru a da ti na vyber charservery (Reborn a nekdy TestServer)
3.vyberes dany klient
4.klient se pripoji k vybranemu charserveru a nabidne ti vyber postav
5.Vyberes danou postavu
6.klient to rekne charserveru, ten mu da odkaz na mapserver
7.klient se pripoji k mapserveru, nahraje mapu (to je ta cekaci obrazovka na zacatku a logne te).

Pricemz loginserver zustava stejny, char i map ma obecne jiny protokol nez vcera. Takze je dulezite jestli te odmitne v bode 2 uz loginserver, nebo az neco dal.
  • 0

#54 Kachna150

Kachna150

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 6 posts

Posted 07 June 2011 - 10:12 PM

kdyz dam jakykoliv ucet a dam enter tak mi to napise chyba pripojení k serveru...stalo se mi to poprvy kdyz jsem byla na jedny postave a chtela jsem si zapnout druhej a neslo mi to tak jsem psala clenum gildy a ti rikali ze jim to jde v pohode
  • 0

#55 Guest_jirkan_*

Guest_jirkan_*
  • Guests

Posted 07 June 2011 - 10:22 PM

Jediny co me napada - zkus si stahnout https://ssl.jirkan.c...-06-08/data.reb a https://ssl.jirkan.c...6-08/reborn.grf
jestli to nepomuze...
  • 0

#56 Kachna150

Kachna150

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 6 posts

Posted 07 June 2011 - 10:30 PM

furt stejny :(
  • 0

#57 Guest_jirkan_*

Guest_jirkan_*
  • Guests

Posted 19 December 2011 - 09:35 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Velka cerna cara

Prosim sem piste jakekoli problemy co si pamatujete ze byly v poslednich dnech s renewall klientem, nez se to rollbacknulo a vratilo zpet. I tu nejmensi kravinu, estetickou blbost a tak, ktera nebyla opravena (co uz bylo opraveno nepiste...

I kdyz jste to uz psali jednou.
  • 0

#58 Merlock129

Merlock129

    Hyegun

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPip
  • 476 posts

Posted 19 December 2011 - 09:43 AM

Mne osobne to tenkrat jelo v pohode a nejsem si vedom zadne chyby, coz ovsem neznamena, ze tam nebyli. Kazdopadne....nemam nejmensi problem to vyzkouset na testu ;)
  • 0

~Entei~

~Hate us we love it~

elfinka: ..ale ty s nami nemuzes jet tramvaji, tvoje ego se tam nevejde ^_^

http://img688.images...us/i/wspvp.png/


Posted Image


#59 Skywalker

Skywalker

    Dark Lord of the Sith

  • Supporters
  • 1,125 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 19 December 2011 - 09:50 AM

poznatky z minula:

minusy:
- muzu pouzivat jen prvni listu, pokud bych chtel pouzivat jinou, musim pouzivat battle mod ( BM jsem za tech 6 let nikdy nepouzil a pouzivat nehodlam )
- nefunguje mouse freedom, exe verze nefunguje, dll verze shazuje klienta s gravity errorem, ro ext mi nesedi v tom, ze kdyz prepinam mezi okny, (kdyz proste kliknu do okna, ktere aktualne potrebuji, treba stringy, kiss, linka, atd) tak v tom okamziku mi uz postaa utika tam, kde jsem kliknul, tohle se mi u exe verze nestavalo...

plusy:
+ prehlednejsi kafra
+ pri boostovani pres partu/pratele se uz neotvira chat okno
  • 0

Anakin a spousta dalsich postav .... tak uz ne, KONEC, vse smazano   2013-09-04 11:48:29 -> Guilda [FreeRangers] (id=30011) byla rozpustena.


skywalk9791.png

 

 

k3dT, Koca - diky moc za tech 7 skvelych let, co jste se o server i o nas hrace tak pekne starali :-)

 

ten osmy rok moc komentovat nebudu, co 7 let krasne fungovalo ke spokojenosti vsech (vetsiny) hracu, tak nekdo dokazal behem neceleho roku poslat do kytek ...


#60 hyah

hyah

    Deviling

  • Supporters
  • 213 posts
  • Gender:Male
  • Location:težko říct vyskytuju se všude možně i nemožně :)

Posted 21 December 2011 - 09:58 AM

problem byl ze to vyhazovalo chybove dialogy u nejakych q - pamatuju si ze kdyz clovek prestupoval na adv a prokecaval knizku tak to hazelo nejake chyby
  • 0
Pucflicek 99/70

Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users