Jump to content
Reborn fórum

Ranger build


Belldandy

Recommended Posts

Pokud se camu v nejbližší době neopraví (nebude opraveno), tak tolik int potřebovat nebudu - plán byl naházet si boosty, schovat se do camu a z něj střílet AS jeden za druhým - dokud vše kolem není mrtvé. A v případě průšvihu se v camu schovat a doregenrovat HP, doplnit šípy etc... Času na to zatím mám dost, takže s tím počkám a dřív si naházím skilly pro warga. Dex na 125 je dobrý nápad, díky za něj :)

 

Edit - tenhle kalkulátor jsem právě používal a na testu m istaty a body vyšly jinak - i výsledné HP/SP. Je možné že jsem tam naklikal něco špatně, pro jistotu zkontroluji a znovu ozkouším.

Edited by Corwin
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 1 year later...

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na pár věcí, snad nevadí, že se nebudu ptát jen na věci ohledně snipera / rangera, ale přijde mně zbytečné zakládat více témat.

 

Nejdříve k tomu rangerovi. Nehrál jsem několik let, řekl bych opravdu dost dlouhou dobu a tak jsem už spousu věcí zapomněl. Hlavně bych se chtěl zeptat, jaký build je dneska zhruba ten nejlepší. Mám sniperku s 99 dex, 99 agi, 25 int a zbytek jedna, používal jsem převážně na hunty, na huntění předmětů, hezky na solo, maximálně s manželem HPčkem za zadkem ši za warpem. Chodil jsem si slabší MvPčka, na GWčka jsem s tím nechodil, expil jsem převážně na solo či někde v partě. Proto jsem nepotřeboval více VIT ani více INT. Teď bych chtěl hrát podobně, proto bych byl rád za jakoukoliv radu, jaký buld by mně asi nejvíce vyhovoval.

1. Dex 125 je nutná k nějakému bonusu na zbraň? Má smysl jet ještě více DEX.

2. VIT, aby dávala dohromady 100 je opravdu nutné, když nechodím na GWčka a nebo někde na hardcore? Vždy jsem měl raději dostatek flee, než abych měl tunu HPček a hrál to na výdrž. Statusy jsem řešil čepicí, armorem atd. (Lokace, kde dostáváš stun? - Dia helma se stalactikem a je to.)

3. INT se dneska používá i na cast, je to tak? Mám rád prostě rychlý cast + velikou ránu. Jinak na SP jsem snad nikdy na solo netrpěl, v partě to řešil profa nebo gypsi. Na solo jsem měl kombo Ulesska + Odin (10% SP redukce) + Icarus combo (25% SP redukce), do toho nějaké věci na SP, jako blue acidus, či slot brýle. Proto bych chtěl INT asi jen tolik, kolik je minimum abych moc netrpěl a netrpěl cast time.

4. K čemu je u snipera LUK? Někde jsem tady četl, že se dost jezdí LUK, já ten stat nikdy neměl a neměl rád, tak bych se rád zeptal.

 

K equipu. Je mně jasné, že vše co jsem měl, je teď naprosto na nic. Když jsem koukal na trh a na cenu dia věcí, valk armorů atd. Je jasné, že investice do equipu v hodnotách miliard byla blbost, ale tak kdo to měl před těmi sedmi lety vědět. No nevadí, budu muset kupit asi dost věcí nobé, ale rád bych se zeptat, jestli něco z toho, co mám na sniperovi, má ještě nějakou cenu a nebo jestli to mám schovat či prodat za minimálku někde.

5. Zbraně - mohu něco z toho používat i na rangerovi?

Mám +10 composite bow komplětně okartované na všechno (rasy, velikosti, elementy atd) cca asi 25 kousků všude full karty. K tomu mám +9 OAB, +9 Hunter bow, +8 / +9 element luky (Burning, Frozen, Earth, Gust atd.),

6. Ringy - orleans glovky se zeromem, slot bow thimble, bisorn horny, dia ringy, icarus wing + bowman scarf. Tady jsem viděl asi nejvíce nových věci, takže asi vyházet co?

7. Zbytek. A co takové věci jako Ulessky, Odiny, SBčka, Valk boty, Valk armory, Dia botky, Dia manťáky, Dia armory, slotové element armory, undershirt + pentie, varianty, sniping suit, nydhorg shadow garb, flame manteau of NS. Dalo by se z toho něco použít?

8. Případně doporučtě nějaký equip, který by byl naprosto nepostradatelný, či jestli by se dalo použít něco z minula. Děkuji.

 

Pak bych měl další otázky.

9. Jde o stránku www.reborn.cz. Docela mě mrzí, že tam není dost věci aktuálních či tam jsou věci, které na rebornu nefungují a nebo tam dost věcí není. Projel jsem to jen rychle, ale třeba je tam forging a maning, který nefunguje, stránka kde expit končí někde u lvl 70+, docela dost by pomohlo, kdyby se tam dopsalo něco pro lvl 100+. Pak tam je napsané, že se dá plusovat do +20, ale více info jsem nenanšel, tak jako o enchantech nic moc. Dungeonů je tam vypsaných málo, Chybí nějaký přehled lokací.

Jde mě o to, že jsem se vrátil po 7 letech, dost věcí znám, vím jak funguje, dost věcí jsem zapomněl. Přijdu na tu stránku a jsem z toho dost zmatený a teď si představte co udělá takový nováček, ten to má ještě daleko těžší. Ten než se zorientuje, tak už tu dávno třeba nemusí být.

10. Musí se do aktivních lidí vypisovat i merchanti? Nebylo by lepší tam psát jen lidi opravdu aktivní? Vidím 100 lidí, jsem nadšený, pak zjistím, že z toho je 60 merchantů a už je to takové slabší. Co vy na to?

 

 

Díky moc. Měl bych těch otázek asi dalších 80, ale řekl bych, že pak bych se asi odpovědí nedočkal. Děkuji předem a přeji hezký den.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...