Jump to content
Reborn fórum

Vánoce 2013


Guest Buks

Recommended Posts

Veselé Vánoce Vám Všem

Svátky klidu, míru a studia na zkouškové se nám nebezpečně přiblížily a je na čase něco uspořádat pro naše hráče. Přemýšlel jsem, zda uspořádat nějakou sérii zabíjecích eventů, ale je to skutečně to, co by mělo probíhat o Vánocích? Spíše ne. Chce to něco klidnějšího ... a něco, co by udělalo hráčům radost... po čem vlastně hráč na renewalu může mimo jiné toužit?

 

1. Účesy

 

 

Mám pravdu, že ano? Sibovali jsme je celkem dlouho a stále nic nového v této kauze. Nemám sice schopnosti na stálé řešení, ale přesto nabízím náhradní řešení. V době už ne vám na požádání jednou (na postavu) změním účes na některý z nedostupných. Zcela zdarma. Podmínkou je znát požadovaný účes (pro rychlé odbavení). GM si vyhrazuje právo Vám utéci a jít na oběd.

Přehled účesů pro ženy i muže

 

 

 

2. Povídka

 

 

V zimním čase se mimo jiné nabízí vyprávění příběhů, sedíc v teple doma. Avšak co když zrovna žádné neznáme? Právě v tomto spoléhám na Vás. Zašlete povídku na téma Vánoc (ideálně upload někam na net a sem jen odkaz) do 31.12.2013 a vydejte ze sebe všechno. V povídce musí být použita slova sněhulák a jmelí. Nejlepší povídky budou zveřejněny v časopise Reborn Times a získají věcné ceny (mj. unikátní čepičky na stálo).

Nastasyah - vítězí, získává Holy a Evil Marching Hat

ostatní za účast získávají Red Hat:

Mergi

Burmese

Krili

Vítězové si výhry vyzvednou u [GM] Bukse.

 

 

 

3. Vaanovy děti

Jsou dostupné klasické Vaanoční hunty.

 

4. Expení

Dočasně zvýšeny raty (2,5/2,5/2,5).

 

Změna plánu vyhrazena. Případné změny se projeví v tomto postu.

Link to comment
Share on other sites

Dobře, takže povídka by Messayah je tady: http://www.piste-povidky.cz/autorske-dilo/129907

 

Jedna pohádka z časů dávných, pradávných... já takové měla nejraději. A tradicionalisti si zimní slunovrat nahradí slovem Vánoce, pak to vyjde nastejno. (Cha, snad mi to takhle projde. :))

Edited by Nastasyah
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Kareha

Neskoro a s mensimi tazkostami ale predsa spusteny Vianocny eventik :) Uz ste si mysleli ze na vas Jezisek zabudol? HA! Ano zabudol...Ale my sme mu to pripomenuli a predsa nas navstivil :)

 

- po dobu eventu je mozne zamienat Wrapping Paper, Wrapping Lace a Krabicku u Jeziska v Prontere (z kazdeho po 5 kusov) za Vianocny darcek

- len pre istotu pripomeniem ze tieto veci padaju z vianocnych mobov okolo miest

- po ziskani vianocneho darceku mate 2 moznosti:

1 - balicek otvorite

2 - zajdete do Lutie kde sa pod stromom nachadzaju NPC Darceky - pomocou nich mozte poslat niekomu az 3 darceky a samozrejme u nich si mozte vyzdvihnut aj prijate. Z darcekov ktore ste dostali od niekoho toho pada viac :)

PS: z JEDNEHO UCTU mozte poslat 3 darceky a nie na ten isty ucet. Darceky su tradovatelne. Osoba ktora prijima darceky to nema obmedzene :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...