Jump to content


Photo

Herní klient


  • Please log in to reply
202 replies to this topic

#41 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 26 March 2008 - 01:46 PM

Zjednoduseny efekty (sg na gw) tam asi nejsou, coz?


Niekde naokolo som písal návod, ako na to:)
V rýchlosti...stiahnuť horeuvedený odkaz, otvoriť reborn.grf v GRF factory, ADD DIR, hodiť mu adresár data z rozbaleného zipu a repack.

Edited by Baalberith, 26 March 2008 - 01:49 PM.

  • 0

#42 Koca

Koca

    Baphomet

  • Supporters
  • 2,525 posts
  • Gender:Male
  • Location:Praha
  • Interests:Kočičky :)

Posted 26 March 2008 - 02:00 PM

Zjednoduseny efekty (sg na gw) tam asi nejsou, coz?

jj, no vidis, to jsem zapomnel dodat. Jsou tam i ty osekany efekty SG/MS/LoV

EDIT: Kdyz to budete delat pres GRF Factory, musite nastavit GRF Version na 0x200, jinak se vam priste uz Reborn neopatchuje.
  • 0

#43 Guest_RODIX_*

Guest_RODIX_*
  • Guests

Posted 07 July 2008 - 12:15 PM

Mozem sa spytat, ci by neslo klienta hodit aj nejaky iny hosting ako k jirkanovi, lebo od neho mi to taha tak 10kb/sec a viem, ze niesom jediny. ST zjavne nema ten hosting rad. God ma podobny problem a nejde len o klienta ale aj o videa, ktore tam kedy boli. :(
  • 0

#44 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 07 July 2008 - 12:53 PM

Mozem sa spytat, ci by neslo klienta hodit aj nejaky iny hosting ako k jirkanovi, lebo od neho mi to taha tak 10kb/sec a viem, ze niesom jediny. ST zjavne nema ten hosting rad. God ma podobny problem a nejde len o klienta ale aj o videa, ktore tam kedy boli. :(

Na bližšie neurčitý čas to môžem hodiť ku sebe (rádovo v týždňoch... kým nebudem potrebovať miesto na niečo iné). Keď to niekomu pomôže :)
Odkaz

Edited by Baalberith, 07 July 2008 - 01:05 PM.

  • 0

#45 Guest_RODIX_*

Guest_RODIX_*
  • Guests

Posted 07 July 2008 - 12:56 PM

Mas u mna pivo :(
  • 0

#46 Bodliak

Bodliak

    Chonchon

  • Hráči
  • PipPip
  • 23 posts

Posted 09 July 2008 - 10:06 AM

mozem sa spytat ci sa robili nejake zmeny v klientovi kedze pred mesiacom som bol schopny v pohode spustit 6 acc a hrat pri tom no a teraz mi to bere nejako viac pamate a neviem hrat ani pri troch? vdaka
  • 0

#47 Elfinka

Elfinka

    kafral

  • Supporters
  • 185 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 09 July 2008 - 10:18 AM

jo musim sa pridat, mne to tiez uz na 3 acc seka celko ze dost a pri 4 je to nehratelne :) proste je to dost ze citit, ze sa nieco zmenilo
  • 0
Proud (stridavy) member of IRC STB alias ten kafral ;)
Kikyo chan, Fullmetal, Zirael, Elfi.+k. (citajte ako regexp)
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted ImagePosted Image

#48 Acri

Acri

    Deviling

  • Supporters
  • 203 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ostrava
  • Interests:RO, anime

Posted 09 July 2008 - 06:15 PM

drobny offtopic: skodoliba radost ^_^
(samozrejme nic ve zlem)
  • 0
Acriko (nameholder, 1/1), Cibo (pakolyta)...

#49 Koca

Koca

    Baphomet

  • Supporters
  • 2,525 posts
  • Gender:Male
  • Location:Praha
  • Interests:Kočičky :)

Posted 09 July 2008 - 06:44 PM

A udelali jste vy neco jinak? :shifty: Novy ovladace na grafiku, nejaky aktualizace systemu, novy reexe nebo tak neco? :D Samo od sebe by se to asi jen tak nemelo stavat :) Vyzkousejte ruzny verze ro_mf - dole na strance http://www.na.rim.or...~nuts/ragnarok/ ..ty nejsou pres dinput.dll, ale pres RO_MF.exe
  • 0

#50 Bodliak

Bodliak

    Chonchon

  • Hráči
  • PipPip
  • 23 posts

Posted 10 July 2008 - 09:26 PM

ziadne radikalne zmeni len patch, prave preto sa cudujem ze to takto blbne
bzw koca tie subory sa z tej stranky nedaju stiahnut
  • 0

#51 Koca

Koca

    Baphomet

  • Supporters
  • 2,525 posts
  • Gender:Male
  • Location:Praha
  • Interests:Kočičky :)

Posted 11 July 2008 - 04:01 AM

tak http://server.reborn...ro_mf_vista.zip (pro pouziti rozbalit do slozky s hrou, smazat dinput.dll a spustit RO_MF.exe) ... Ale tim by to bejt nemelo... problemy s klientem jsou individualni zalezitost a na kazdym pocitaci se to muze chovat jinak, takze reseni nejspis budes muset najit sam nebo od lidi, kteri se s tim uz taky setkali a nejak to vyresili.
  • 0

#52 Thorgrin

Thorgrin

    Deviling

  • Supporters
  • 220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brno

Posted 19 July 2008 - 08:00 AM

A udelali jste vy neco jinak? :) Novy ovladace na grafiku, nejaky aktualizace systemu, novy reexe nebo tak neco? :) Samo od sebe by se to asi jen tak nemelo stavat :) Vyzkousejte ruzny verze ro_mf - dole na strance http://www.na.rim.or...~nuts/ragnarok/ ..ty nejsou pres dinput.dll, ale pres RO_MF.exe


Neudelal jsem vubec nic a taky mi to dela. Zkusil jsem zmenit ovladace na grafiku, asi 2x a nic nepomaha... Je to dost neprijemny. jeste zkusim, co to udela s / bez mf

Edit: I kdyz jsem smazal dinput.dll a RO_MF.xxx soubory, tak problem zustava. uz u spusteni druheho klienta poznam, ze se to trha.

Edited by Thorgrin, 19 July 2008 - 08:15 AM.

  • 0
Posted Image

Q:"Do you believe in One God?", A:"Yes, up to isomorphism".

#53 kozel

kozel

    odi et amo

  • Supporters
  • 446 posts
  • Gender:Male
  • Location:M31
  • Interests:cats, post-rock & astronomy

Posted 19 July 2008 - 10:32 AM

Neudelal jsem vubec nic a taky mi to dela. Zkusil jsem zmenit ovladace na grafiku, asi 2x a nic nepomaha... Je to dost neprijemny. jeste zkusim, co to udela s / bez mf

Edit: I kdyz jsem smazal dinput.dll a RO_MF.xxx soubory, tak problem zustava. uz u spusteni druheho klienta poznam, ze se to trha.

Dělá mi to taky, zkoušel někdo třeba měnit nějaký nastavení v Setupu?
  • 0

lights in the sky


#54 Thorgrin

Thorgrin

    Deviling

  • Supporters
  • 220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brno

Posted 19 July 2008 - 10:36 AM

Dělá mi to taky, zkoušel někdo třeba měnit nějaký nastavení v Setupu?


Nepomaha... alespon mne ne.
Skoda, ze to nedela zadnym GMkum, aby si to mohli zkusit u sebe. Pripadne kdyby se to dalo otestovat s nejakym starsim exe na nakym testserveru docasne. Nevzpominate si nekdy, od kdy se tohle deje? Neni to od doby, kdy se zacalo experimentovat s novym exe obsahujici ten novej skill tree?
  • 0
Posted Image

Q:"Do you believe in One God?", A:"Yes, up to isomorphism".

#55 presi

presi

    sucessful troll

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,128 posts
  • Gender:Female
  • Location:Insitute of Chemical Technogy - Prague

Posted 19 July 2008 - 11:14 AM

nekdy, od kdy se tohle deje? Neni to od doby, kdy se zacalo experimentovat s novym exe obsahujici ten novej skill tree?

spíš někdy potom, měl sem nové exe hned jak ho koca dal ke stazeni a jelo mi to s ním v pohode
  • 0
"trolling is a art"
First Lady - priest




H̷͓͕͔̤ͨ̚͟E̷̲̻̮̖͈͓͋̍ͣͤ͠ͅ ̨̠̟̙̞ͮͥ́̌H̡̤̔̈́̐̓̒̍̆́͝Ā̧̠̦̭̥̜͉͒͋ͅS̶̰͚̹̣̭͍̠͕̃̐ͭ ̥͉̭̞͔͓̉̒̅͞R̸͍̰̺͔͐͆ͤ̍ͪ́E̷̳̯̲͓̊ͤ͛̎͑͘ͅͅT̷̬̖͖̦̮̻̘͛ͨ̈́̽̋U̥̳͇̮̲̾͗̒́ͨR̪͓͓͔̯̼̹̓ͬ̾͂N̴̡͓̯ͣ̆͐̏͝E̛̺̮̫̲͈̱͇̙̘͋͛̔Ḋ̾͂͏͎̖͙͕͕͓͇͡


#56 Koca

Koca

    Baphomet

  • Supporters
  • 2,525 posts
  • Gender:Male
  • Location:Praha
  • Interests:Kočičky :)

Posted 19 July 2008 - 11:23 AM

me to jede v pohode s obema, jak stary, tak novy reexe.. nevim v cem muze bejt problem

stary: http://server.reborn.cz/reexe.exe
novy: http://server.reborn.cz/reexe2.exe
ro_mf: http://server.reborn...ro_mf_vista.zip (musite spustit RO_MF.exe a smazat dinput.dll)

P.S.: Jak dual, tak trial, vic jsem nezkousel..
  • 0

#57 Thorgrin

Thorgrin

    Deviling

  • Supporters
  • 220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brno

Posted 19 July 2008 - 11:35 AM

Dela mi to s obojim, mam pocit, ze se starym je to trochu horsi. Jinak vy co s tim mate problem, zkuste sem prosim napsat verzi OS + grafiku a drivery. treba z toho neco vykoukame.

Ja mam wXP pro SP2, ATI X800GT s klasickyma driverama od ati, nemam catalysty.

Edit: u me jsem ten problem prisuzoval tomu, ze jsem menil zakladni desku, problemy zacaly +- ve stejnym obdobi, ale jestli to bylo tim si nejsem jistej.

Edited by Thorgrin, 19 July 2008 - 11:36 AM.

  • 0
Posted Image

Q:"Do you believe in One God?", A:"Yes, up to isomorphism".

#58 Thorgrin

Thorgrin

    Deviling

  • Supporters
  • 220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brno

Posted 19 July 2008 - 12:15 PM

Fajn, Koca dobre poradil - V souboru reborn.grf staci editovat sclientinfo.xml a to tak, ze langtype se misto 1 nastavi na 7. Mne i elfince to pomohlo.
  • 0
Posted Image

Q:"Do you believe in One God?", A:"Yes, up to isomorphism".

#59 kozel

kozel

    odi et amo

  • Supporters
  • 446 posts
  • Gender:Male
  • Location:M31
  • Interests:cats, post-rock & astronomy

Posted 19 July 2008 - 12:40 PM

Fajn, Koca dobre poradil - V souboru reborn.grf staci editovat sclientinfo.xml a to tak, ze langtype se misto 1 nastavi na 7. Mne i elfince to pomohlo.

Cim se da otevrit reborn.grf?
  • 0

lights in the sky


#60 Koca

Koca

    Baphomet

  • Supporters
  • 2,525 posts
  • Gender:Male
  • Location:Praha
  • Interests:Kočičky :)

Posted 19 July 2008 - 12:46 PM

Jeste to prodiskutujeme a mozna ze to zmenime zpatky na 7 kvuli problemum.. oficialne. Tak jeste pockejte do zitrka, uvidi se.

Jinak muzete pouzit "grf factory" a hlavne nesmite zapomenout na repackovat grf na verzi 0x200 (verze 2.0).

EDIT: ikdyz soucasnej langtype zase odstranuje problemy s langtype 7, takze nevim...
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users