Jump to content


Photo

ragnarok a vista?


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#21 Martys

Martys

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 1 posts

Posted 30 December 2008 - 06:59 PM

Cawec. Já mám úplně stejný problém jako Glorf, ale na žádný koleji nejsem...
Mohlo by to být tím, že se teď připojuju přes wi-fi??
Dík
  • 0

#22 Koca

Koca

    Baphomet

  • Supporters
  • 2,525 posts
  • Gender:Male
  • Location:Praha
  • Interests:Kočičky :)

Posted 30 December 2008 - 07:36 PM

Cus, zalezi jestli mas blokovany porty. Samotnou wi-fi to neni. Zeptej se toho, kdo ti poskytuje pripojeni, at ti odblokuje porty 6900, 7000 a 4501.
  • 0

#23 Corvin

Corvin

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 1 posts

Posted 10 January 2009 - 04:20 PM

Reborn a Windows 7. Chtel jsem jen oznamit ze se mi povedlo rozjet celkem bez vetsich problemu Reborn na novem Windows 7.
  • 0

#24 Tahasca

Tahasca

    Chonchon

  • Hráči
  • PipPip
  • 40 posts
  • Gender:Female

Posted 15 September 2009 - 10:55 AM

Ahoj, mám problém s MF - stáhla jsem MF určenou pro visty, ale přesto mi nefunguje myší vyjet z okna. Funguje mi pouze přepínání mezi dualama přez Alt+Tab... Mate někdo nějakou radu co s tim? Dík
  • 0
Posted Image

#25 Taibur

Taibur

    Deviruchi

  • Supporters
  • 160 posts
  • Gender:Male
  • Location:Střední Čechy

Posted 15 September 2009 - 11:30 AM

Ahoj, mám problém s MF - stáhla jsem MF určenou pro visty, ale přesto mi nefunguje myší vyjet z okna. Funguje mi pouze přepínání mezi dualama přez Alt+Tab... Mate někdo nějakou radu co s tim? Dík

To je ta .exe Mouse Freedom? To musíš spustit před spuštěním klienta.
  • 0
Taibur — Mnich Grurgova bratrstva.
>>After all, RO is about having fun, not about having a perfect build.<< [Dechant - RagnaInfo Forums]

#26 Tahasca

Tahasca

    Chonchon

  • Hráči
  • PipPip
  • 40 posts
  • Gender:Female

Posted 15 September 2009 - 03:05 PM

To je ta .exe Mouse Freedom? To musíš spustit před spuštěním klienta.


Já to spouštím před spuštěním klienta...Pokud to nespustím, tak se mi vůbec nepovede lognout dual, bez spuštění MF mi duál okamžitě zamrzne. Nejde mi "popotahovat" okna, ani vyjet kurzorem z toho okna...Dokud jsem měla Win XP tak to bylo bez problémů....
  • 0
Posted Image

#27 Fisch4u

Fisch4u

    Smokie

  • Hráči
  • PipPipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male

Posted 15 September 2009 - 07:47 PM

Já to spouštím před spuštěním klienta...Pokud to nespustím, tak se mi vůbec nepovede lognout dual, bez spuštění MF mi duál okamžitě zamrzne. Nejde mi "popotahovat" okna, ani vyjet kurzorem z toho okna...Dokud jsem měla Win XP tak to bylo bez problémů....


a kdyz tam mas dninput.dll tak ti to hází errory?
  • 0
Posted Image Posted Image

#28 Tahasca

Tahasca

    Chonchon

  • Hráči
  • PipPip
  • 40 posts
  • Gender:Female

Posted 15 September 2009 - 07:52 PM

a kdyz tam mas dninput.dll tak ti to hází errory?


dinput.dll tam nemam...

Tak nic, stahla jsem znovu celou hru, MF pro visty a uz to jede.... :(

Edited by Tahasca, 15 September 2009 - 08:13 PM.

  • 0
Posted Image

#29 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 15 September 2009 - 07:59 PM

Ty 3 druhy MF co obsahuje novej patcher fungujou na viste... mam win7 coz je vicemene to samy... momentalne mam nastaveny ROext a funguje to np. Nedoporucuju hledat nejaky jiny MF nez jsou tyhle 3..
  • 0

#30 Tahasca

Tahasca

    Chonchon

  • Hráči
  • PipPip
  • 40 posts
  • Gender:Female

Posted 15 September 2009 - 08:15 PM

Ty 3 druhy MF co obsahuje novej patcher fungujou na viste... mam win7 coz je vicemene to samy... momentalne mam nastaveny ROext a funguje to np. Nedoporucuju hledat nejaky jiny MF nez jsou tyhle 3..


Takže oprava, neni to OK, fungovalo mi to asi pet minut a uz to zase pada. Dostala jsem se k tomu, že pokud spustim hru prez novy patcher s nastavenim ROext tak mi sice jde pohybovat oknama a vyjizdet kurzorem ven z okna hry, ale pokazdy kdyz zkusim zapnout dual tak mi puvodni spusteny klient zamrzne (cerna obrazovka). Druha moznost je, ze spustim MF pro visty, kterou jsem stahla a pak mi dual nezamrzne, ale zase nemuzu pohybovat oknama... :( Ach jo, nejaka rada...? Dik...

Edited by Tahasca, 15 September 2009 - 08:51 PM.

  • 0
Posted Image

#31 Gwaihir

Gwaihir

    Deviling

  • Hráči
  • PipPipPipPipPip
  • 367 posts
  • Gender:Male

Posted 16 September 2009 - 07:50 PM

Takže oprava, neni to OK, fungovalo mi to asi pet minut a uz to zase pada. Dostala jsem se k tomu, že pokud spustim hru prez novy patcher s nastavenim ROext tak mi sice jde pohybovat oknama a vyjizdet kurzorem ven z okna hry, ale pokazdy kdyz zkusim zapnout dual tak mi puvodni spusteny klient zamrzne (cerna obrazovka). Druha moznost je, ze spustim MF pro visty, kterou jsem stahla a pak mi dual nezamrzne, ale zase nemuzu pohybovat oknama... :( Ach jo, nejaka rada...? Dik...


No ja mam visty, nastavene ROext, ale funguje mi jen vyjizdeni mysi a ne uz mackani ctrl/alt pro pristup k dalsim, ale beztak musim pouzivat BM kvuli monkovi, protoze je to mnohem rychlejsi. Jestli chces zkusit muj dinput.dll a .ini, tak zkus prilozeny soubor nebo http://leteckaposta.cz/428163770 (ale tam je to jen 16 dni).

Nebo posli svoje, zkusim na viste.

Attached Files


  • 0
Gwaihir - monk 8x
Elric of Melnibone - bard lvl 7x
ElTrader - merch
Gerana - TU priestka

#32 Tahasca

Tahasca

    Chonchon

  • Hráči
  • PipPip
  • 40 posts
  • Gender:Female

Posted 17 September 2009 - 01:12 PM

No ja mam visty, nastavene ROext, ale funguje mi jen vyjizdeni mysi a ne uz mackani ctrl/alt pro pristup k dalsim, ale beztak musim pouzivat BM kvuli monkovi, protoze je to mnohem rychlejsi. Jestli chces zkusit muj dinput.dll a .ini, tak zkus prilozeny soubor nebo http://leteckaposta.cz/428163770 (ale tam je to jen 16 dni).

Nebo posli svoje, zkusim na viste.


Dekuju, uz jsem to poresila. Kdyby mel nekdo stejny problem jako ja, tak me to funguje ted nasledne:Mam stazeny nejnovejsi patcher a taky MF pro Visty (odkaz ke stazeni jsem nasla tady na foru, prispevek od Koci, je tam napsano, ze se ma smazat dinput.dll, ale já jsem ho nemazala a funguje to). Musim spustit MF a pak hru spustit prez reexe.exe. V nastaveni hry mam MF Dll verze-ROExt. Pak mi funguje volný pohyb myši mezi oknama a duál nepadá. Nesmim, ale pustit hru prez patcher, pak to nefunguje... :laughing1:
  • 0
Posted Image

#33 Hiro

Hiro

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mladá Boleslav

Posted 31 January 2010 - 01:55 PM

Měl bych dotaz ohledně nastavování priority ve spravci úloh. Vista mi automaticky hazí u reexe.exe prioritu nízkou. Jak hrám po restartu kompa je to v klidu, ale jakmile si pustim třeba jen WMP už začne RO přecházet v obrázky...Zkouše sem ve správci úloh přenastavit, ale po chvíli je tak zpět původní hodnota.
A tak se chci zeptat, zdali někdo netušíte jak to obejít a nastavit u reexe.exe prioritu vyšší?
Předem díky


Popřípadě zkoušel jsem v přikazovém řádku přes
start "reexe" /b /high <cesta>
ale vypíše mi to že program přesla pracovat...
Poradí někdo?

jen jsem doufam, že alespoň někdo a nikdo nic
Problem vyřešil freeware MZ Ultimate Tweak

Edited by Hiro, 01 February 2010 - 02:07 PM.

  • 0
Hiromitzu - hrdý člen FF
a spousta dalších - podpora

Smrt jednotlivce je tragedie - smrt milionu, GW statistika...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users