Jump to content


Photo

Problémy s klientem


  • Please log in to reply
864 replies to this topic

#21 trdelnik

trdelnik

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 1 posts

Posted 04 January 2007 - 12:45 PM

Pri patchovany Sakray-Reborn sa mi stiahnu patch.txt ale to je vsetko, potom sa nedokaze pripojit k patchovaciemu serveru. Ked skusam spustit hru cez reborn.exe, hra sa opatchuje a spusti, ale ked sa chcem lognut, nevie sa pripojit na herny server. Mam nainstalovaneho klienta z 3.12.2006 a patch.
Za pomoc vopred dakujem
  • 0

#22 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 04 January 2007 - 01:46 PM

Pri patchovany Sakray-Reborn sa mi stiahnu patch.txt ale to je vsetko, potom sa nedokaze pripojit k patchovaciemu serveru. Ked skusam spustit hru cez reborn.exe, hra sa opatchuje a spusti, ale ked sa chcem lognut, nevie sa pripojit na herny server. Mam nainstalovaneho klienta z 3.12.2006 a patch.
Za pomoc vopred dakujem


Kdyz ti to napise ze se "nelze pripojit k patchovacimu serveru" zavri patcher a pust ho znova a takhle to delej dokud se to nezacne patchovat. Ad to ze se ti nejde pripojit na herni server... to muze byt zpusobeny vice faktorama:

1) zkus stahnout http://reborn.cz/download/reexe.zip rozbal a nahraj do adresare RO.
2) jestli mas firewall povol porty 6900,7000,4501

Pokud ti to porad nepujde napis mi na icq 264406140 a nejak to vyresime.
  • 0

#23 Josifek

Josifek

    Deviruchi

  • Hráči
  • PipPipPipPip
  • 173 posts
  • Gender:Male

Posted 08 January 2007 - 07:18 PM

Chtel bych se optat, jestli nema nekdo obdobny problem:

Pri patchovani mi po stahnuti souboru 2006-12-26BGM.rgz vyskoci chyba "unpack error", odkliknu to a patchovani pokracuje a skonci na souboru 2006-12-27adata_k6.gpf kdy to zahlasi, ze soubor nelze stahnout. Doposavad mi vse chodilo v pohode :)
  • 0
Posted Image
Josifek ... pastickar
Milenka ... mastickar
Yasmine ... bylinkar
Electra ... lahvickar

#24 tyrex

tyrex

    Hyegun

  • Supporters
  • 544 posts

Posted 11 January 2007 - 07:43 AM

Chtel bych se optat, jestli nema nekdo obdobny problem:

Pri patchovani mi po stahnuti souboru 2006-12-26BGM.rgz vyskoci chyba "unpack error", odkliknu to a patchovani pokracuje a skonci na souboru 2006-12-27adata_k6.gpf kdy to zahlasi, ze soubor nelze stahnout. Doposavad mi vse chodilo v pohode :)

Mal som rovnaky problem presne pri tychto suboroch. Musel som ich zmazat a stiahnut znova, to pomohlo.
  • 0
teraz uz Phoenix Fury
tyrex
spona

#25 Josifek

Josifek

    Deviruchi

  • Hráči
  • PipPipPipPip
  • 173 posts
  • Gender:Male

Posted 11 January 2007 - 01:23 PM

Super, zabralo to :)
Diky...
  • 0
Posted Image
Josifek ... pastickar
Milenka ... mastickar
Yasmine ... bylinkar
Electra ... lahvickar

#26 makkros1

makkros1

    Hyegun

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPip
  • 458 posts
  • Location:High Wycombe, UK

Posted 12 January 2007 - 10:22 AM

Neni to primo problem s klientem, ale mam plne opatchovany sakray i Reborn a kdyz se ve hre podivam na obrazek nove karty ci na testu nekdo nasadi ci vytvorim novy headgear, vyhodi mi hra chybovou hlasku(y), kterou odkliknu a hraju dal. Ale obrazek se mi neukaze. Nevim nejak co s tim :D ...
  • 0
PF+TE ali - Angličák Azarel - lama priest, Eldas - lama prof

Posted Image


#27 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 12 January 2007 - 01:39 PM

Preinstaluj Reborn... aspon to zkus a rekni jestli to pomohlo. Pripadne pak ukaz co to hlasi za hlasku.
  • 0

#28 makkros1

makkros1

    Hyegun

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPip
  • 458 posts
  • Location:High Wycombe, UK

Posted 13 January 2007 - 12:54 AM

Reinstalace Rebornu ( patcher z 17.9.06 - ten s hudbou z Yuna) nepomohla. Plne sem opatchoval Reborn a dela mi to to same. Sakray opatchovay je taky, ale nejde mi patchovat pres Reborn-Sakray (ten se mi zasekne pri pokusu o patchovani na nejakem souboru *.txt) ale jen pres klasicky Sakray patcher. To mi ale dela uz hodne dlouho a nikdy problem nebyl.
Takhle to vypada kdyz kliknu na nejaky novy predmet ve hre. Napr. Aliza card.

Posted Image

Edited by makkros1, 13 January 2007 - 12:58 AM.

  • 0
PF+TE ali - Angličák Azarel - lama priest, Eldas - lama prof

Posted Image


#29 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 13 January 2007 - 09:16 AM

Tak Reborn patch kterym jsem pridaval novy karty mas v poradku. Chybi ti ty obrazky ve hre.... takze jedine stahnout novyho klienta kdyz se ten tvuj tvari jako opatchovanej tak se ti zrejme podarilo preskocit nejaky patche.
  • 0

#30 Scorpio

Scorpio

    Hyegun

  • Supporters
  • 535 posts

Posted 13 January 2007 - 09:16 AM

Zkus smazat patch2.txt nebo do prvniho radku toho souboru dej dve lomitka, aby preskocil tu prvni radku. Jednou mi to pomohlo.
  • 0
Reborn:
Sepora - 99/70 off

#31 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 13 January 2007 - 09:22 AM

To ani nezkousej.
  • 0

#32 makkros1

makkros1

    Hyegun

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPip
  • 458 posts
  • Location:High Wycombe, UK

Posted 13 January 2007 - 01:08 PM

Ok, dik za rady. Stahnu noveho klienta a pak pisnu zda je to ok.
  • 0
PF+TE ali - Angličák Azarel - lama priest, Eldas - lama prof

Posted Image


#33 Lucky Luke

Lucky Luke

    Poring

  • Hráči
  • Pip
  • 13 posts
  • Location:Praha

Posted 18 January 2007 - 05:09 PM

Problém s heslem už se tu sice řešil, ale...
V heslu mám jedno číslo, jakmile se přihlásím > chybné heslo.
Přihlásím se s anglickou klávesnicí > OK
Přihlásím se s tím, že číslo napíšu na numerické klávesnici > chybné heslo
Přihlásím se a číslo napíšu s českou klávesnicí přez shift+(neco) > chybné heslo

Sice bug, kterej se vyřeší změnou hesla nebo Copy a Paste, ale myslím že to zaviní spoustu problémů lidem co to neví...
  • 0

#34 jahy

jahy

    Hyegun

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPip
  • 470 posts

Posted 18 January 2007 - 05:33 PM

Problém s heslem už se tu sice řešil, ale...
V heslu mám jedno číslo, jakmile se přihlásím > chybné heslo.
Přihlásím se s anglickou klávesnicí > OK
Přihlásím se s tím, že číslo napíšu na numerické klávesnici > chybné heslo
Přihlásím se a číslo napíšu s českou klávesnicí přez shift+(neco) > chybné heslo

Sice bug, kterej se vyřeší změnou hesla nebo Copy a Paste, ale myslím že to zaviní spoustu problémů lidem co to neví...

nebude to číslem, ale spíš záměnou y/z na české/anglické klávesnici :)
  • 0
Reborn
Persefone - h. priest xx/xx (Lovely Warriors)
CzechRO
Belga - DEX/VIT/str sage 99-->FS DEX/VIT/INT Proffessor 99/70

#35 Encore

Encore

    Chonchon

  • Hráči
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 19 January 2007 - 07:42 AM

Co takhle zmena hesla ? :)
  • 0

#36 Lucky Luke

Lucky Luke

    Poring

  • Hráči
  • Pip
  • 13 posts
  • Location:Praha

Posted 19 January 2007 - 09:47 AM

Co takhle zmena hesla ? :)


No LOL!!! Prečti si co jsem psal o pár postů nahoru. Já to už vyřešit nepotřebuju, přihlásím se, ale když jsem to nevěděl, dlouho jsem přicházel na to, jakto, že mám furt blbý heslo. Jen chci ušetřit starosti jiným v připadě, že by to někdo opravil... That's all... :)


EDIT:
to k3dT :Cisla prez numlock fakt nejedou. Ja cisla jinde ani nepisu :) Ale radsi to zkontroluju jeste vecer az vypadnu z prace...

EDIT2:
Ehm, SHAME ON ME... Tak to není číslem, ale velkým písmenem v heslu. Každopádně s českou klávesnicí tam není možné napsat heslo které v sobě má velké písmeno :)

Edited by Lucky Luke, 22 January 2007 - 12:46 PM.

  • 0

#37 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 19 January 2007 - 10:21 AM

Cisla pres numlock fungujou naprosto v pohode at uz mas cz/sk nebo en klavesnici.
  • 0

#38 Dasn9k

Dasn9k

    Deviruchi

  • Hráči
  • PipPipPipPip
  • 166 posts

Posted 11 February 2007 - 09:12 PM

zdravim, od doby co mám aktuálního reborn clienta(plně opatchovanýho) mi hra neskutečně laguje při větších akcích(hlavně gw a větší expení-lab,niff,majo) často mám až 10s záseky. Můj problém by snad vyřešil nějakej offic. client a vzhledem k tomu že sem těch oficialních našel víc, moh by mi někdo poradit kterej bude ten pravej??
tady sou odkazy těch co sem našel:
1..
2..
3..

děkuju za pomoc :(
  • 0
Dijakon - Champion - 9x/6x (rest in peace my sweet)
na GW střídám Runelorda (sacri rit.pal.) nebo Jamese (clown) - pujčené postavy


kdo si chce zahrát dobrou gamesu tak:

http://www.travian.cz/?uc=cz1_67268

Sex is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girl's destination to increase the population of the next generation ! ! !

#39 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 11 February 2007 - 11:15 PM

Jedine kRO klienta stahni. To co si nasel je iRO a Euro klient. !!TY NEPOUZIVAT!! Pochybuju ze to vyresi jinej klient. Reborn klient je presne to co dostanes kdyz si nainstalujes kRO klienta.. Pokud to prece jen chces kusit najdi si RAG_SETUP a SAK_SETUP + nainstaluj do toho Reborn patcher.
  • 0

#40 Dasn9k

Dasn9k

    Deviruchi

  • Hráči
  • PipPipPipPip
  • 166 posts

Posted 12 February 2007 - 11:39 AM

Jedine kRO klienta stahni. To co si nasel je iRO a Euro klient. !!TY NEPOUZIVAT!! Pochybuju ze to vyresi jinej klient. Reborn klient je presne to co dostanes kdyz si nainstalujes kRO klienta.. Pokud to prece jen chces kusit najdi si RAG_SETUP a SAK_SETUP + nainstaluj do toho Reborn patcher.

tak teda nechápu čim by to mohlo bejt :( špatný připojení to nebude když v jinejch hrách mám pingy do 50ms...musí to bejt jedině clientem a nebo mám někde po cestě strašlivej packet loost...ještě na to dneksa mrknu
  • 0
Dijakon - Champion - 9x/6x (rest in peace my sweet)
na GW střídám Runelorda (sacri rit.pal.) nebo Jamese (clown) - pujčené postavy


kdo si chce zahrát dobrou gamesu tak:

http://www.travian.cz/?uc=cz1_67268

Sex is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girl's destination to increase the population of the next generation ! ! !




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users