Jump to content


Photo

Problémy s klientem


  • Please log in to reply
864 replies to this topic

#821 Dweep

Dweep

    Baphomet

  • Supporters
  • 1,843 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lipůvka

Posted 29 November 2012 - 10:47 PM

Hoj,
počínaje dneškem mám následující problém. Druhé otevřené okno s ročkem nereaguje, nejde na něj alt tabnout, jde jen uzavřít.
Pokud jej zavřu a později otevřu nové okna, je v nich opět toto vadné. Neví někdo co s tím? Restart pomohl jen jednou, pak už ne...
  • 0

doesn´t matter anymore

 

characters_RO.jpg

 

Baphomet killcount over 1k, MvP over 2k

dropnuté boss karty: 2* Mastering card


#822 Cindyyy

Cindyyy

    Chonchon

  • Hráči
  • PipPip
  • 33 posts
  • Gender:Female

Posted 30 November 2012 - 06:53 PM

Zdravím.
Při nalogování na char Orionof hra zamrzne a vyskočí hláška: cannot read ./ AI/USER_AI/AI_M.lua: No such file or directory.
K problému došlo při plnění Q přístup do nového světa. Je třeba zabít do 15 min. 40 mobsterů. Použil jsem mercenary svitek level 6 swordsmana. Ihned po kliknutí na svitek vyskočila chybová hláška.
Ostatní postavy na účtu jdou spustit a fungují bez problému.
Ještě dodám, že jsem odinstaloval a znovu nainstaloval hru.


Ještě funguje i stáhnutí http://mirror.irowik...azzyai/v141.zip tohoto a následní přetažení do USER_AI ve složce AI
  • 0
Blind Mag ~ Gypsy, aneb konecne jsem si udelala ADV :)

#823 Twist3r

Twist3r

    Smokie

  • Hráči
  • PipPipPip
  • 79 posts
  • Gender:Male

Posted 24 December 2012 - 11:34 PM

Zdravim,
po dlouhe dobe jsem chtel pustit reborn, bohuzel vsak bez uspechu.

Problem je v tom ze v setupu (jak klasickej, tka i ten z open ragnarok) nevidim zadny display device, proste jen prazdnej seznam.

vse jsem zkousel spoustet jako administrator (i pres to ze mam uac vyple)

zkousel jsem zkopirovat od brachy funkcniho klienta, zkousel jsem ho prepatchovat little klientem a nakonec i stahnul full klienta, bohuzel vubec se nedari

Windows 7

tusi nekdo ?
  • 0

RL <3


#824 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 25 December 2012 - 12:17 AM

Zdravim,
po dlouhe dobe jsem chtel pustit reborn, bohuzel vsak bez uspechu.

Problem je v tom ze v setupu (jak klasickej, tka i ten z open ragnarok) nevidim zadny display device, proste jen prazdnej seznam.

vse jsem zkousel spoustet jako administrator (i pres to ze mam uac vyple)

zkousel jsem zkopirovat od brachy funkcniho klienta, zkousel jsem ho prepatchovat little klientem a nakonec i stahnul full klienta, bohuzel vubec se nedari

Windows 7

tusi nekdo ?

Preinstalovat graficke ovladace typicky pomaha
  • 0

#825 Gloryseeker

Gloryseeker

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 1 posts

Posted 30 December 2012 - 10:38 AM

Ahoj, dnes jsem si stáhnul ten instalační balík, pak jsem spustil Opatchuj_renewal.exe a pak Reborn.exe vše probíhalo ok patche se stáhly. Když zapnu Reborn.exe -> kliknu na Spustit hru, nabehne mi ten Setup ktery vypadá taky normálně, hodim si nastavení(zkoušel jsem i default) kliknu na OK a naběhne tabulka s nečitelnými znaky, kdyz stisknu to leve nabehne Setup znova(hra se nespusti), kdyz stiknu to prave stane to same.Kdyz spustim reexe.exe rucne tak se nestane nic jen to bezi jako proces. Jestě jsem zapoměl dodat že ten Setup.exe nejde vypnout (křížek,storno,ok,Správce úloh, proste nic, když se vypne tak se zase sám hned zapne)
Přikládám screen.
Posted Image
<a href=
  • 0

#826 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 30 December 2012 - 05:51 PM

Ahoj, dnes jsem si stĂĄhnul ten instalačnĂ­ balĂ­k, pak jsem spustil Opatchuj_renewal.exe a pak Reborn.exe vĹĄe probĂ­halo ok patche se stĂĄhly. Když zapnu Reborn.exe -> kliknu na Spustit hru, nabehne mi ten Setup ktery vypadĂĄ taky normĂĄlně, hodim si nastavenĂ­(zkouĹĄel jsem i default) kliknu na OK a naběhne tabulka s nečitelnĂ˝mi znaky, kdyz stisknu to leve nabehne Setup znova(hra se nespusti), kdyz stiknu to prave stane to same.Kdyz spustim reexe.exe rucne tak se nestane nic jen to bezi jako proces. Jestě jsem zapoměl dodat že ten Setup.exe nejde vypnout (křĂ­žek,storno,ok,SprĂĄvce Ăşloh, proste nic, když se vypne tak se zase sĂĄm hned zapne)
PřiklĂĄdĂĄm screen.
Posted Image
<a href=

Nainštalovať Reborn znova ale spustiť len Reborn.exe. Nespúšťať opatchovat renewal.
  • 0

#827 Freesia

Freesia

    Deviruchi

  • Supporters
  • 195 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Hell on Earth

Posted 05 January 2013 - 09:36 AM

reborn patcher mi vyhadzuje toto a rada by som sa toho zbavila
  • 0
Necitajte v mojich postoch medzi riadkami, nic skryte tam naozaj nie je!
Postavy, ze ktore hravam: Carly (na exp), Chrissie (na hunty a pokec), Efiny (au-pair a kucharka)

#828 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 05 January 2013 - 11:46 AM

reborn patcher mi vyhadzuje toto a rada by som sa toho zbavila

To nie je chyba patchera, nieco si nainstalovala, co ti to umoznilo .. predpokladam MS Visual Studio?
  • 0

#829 Freesia

Freesia

    Deviruchi

  • Supporters
  • 195 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Hell on Earth

Posted 05 January 2013 - 12:57 PM

jedine co som v poslednych dnoch instalovala bol Adobe Reader XI :-(
  • 0
Necitajte v mojich postoch medzi riadkami, nic skryte tam naozaj nie je!
Postavy, ze ktore hravam: Carly (na exp), Chrissie (na hunty a pokec), Efiny (au-pair a kucharka)

#830 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 05 January 2013 - 03:25 PM

jedine co som v poslednych dnoch instalovala bol Adobe Reader XI :-(

No pise to nejaky Microsoft Script Editor.. skus to odinstalovat:)
  • 0

#831 Freesia

Freesia

    Deviruchi

  • Supporters
  • 195 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Hell on Earth

Posted 06 January 2013 - 07:39 AM

Dik za hint, trebalo v internet exploreri, ktory ani nepouzivam, vypnut ladenie scriptov. mozno pri instalovani aktualizacii sa mi nieco pomenilo.
  • 0
Necitajte v mojich postoch medzi riadkami, nic skryte tam naozaj nie je!
Postavy, ze ktore hravam: Carly (na exp), Chrissie (na hunty a pokec), Efiny (au-pair a kucharka)

#832 Miko2609

Miko2609

    Deviling

  • Hráči
  • PipPipPipPipPip
  • 362 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovensko

Posted 10 March 2013 - 08:49 PM

zdravim problem s nacitanim dat ::: nejde mi upravit nic....pise mi toto >>>
savedata/optioninfo.lua
[string ''buf'']:1 attempt to index global 'CmdOnOffList' (a nil value)

pise mi to pri spusteni ro.... neda sa nastavit rozlisenie zvuky nic... hlp
  • 0

0a6b5dli6.gif
6fc2d3wt3.gif
mirinko- Sura 160/50 aura 4ever....Guild Doc and Mimi / RnR

Aither- Ranger

Juno- vraj Sorcerer


#833 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 10 March 2013 - 11:59 PM

zdravim problem s nacitanim dat ::: nejde mi upravit nic....pise mi toto >>>
savedata/optioninfo.lua
[string ''buf'']:1 attempt to index global 'CmdOnOffList' (a nil value)

pise mi to pri spusteni ro.... neda sa nastavit rozlisenie zvuky nic... hlp

Novy klient? Stary klient?
Pokial novy - instalovany v program files?
Pokial ano > nainstaluj mimo, inak sa zastav na irc..
  • 0

#834 Dorzen

Dorzen

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 6 posts

Posted 17 August 2013 - 11:39 AM

Nefunkční link na BGM.


  • 0

#835 Guest_GM Thor_*

Guest_GM Thor_*
  • Guests

Posted 24 August 2013 - 12:17 AM

Nefunkční link na BGM.

Jaký link jsi přesně myslel? ten v návodu na instalaci na webu?
 

Každopádně jsem prozatím zaarchivoval svou starší hudbu z RO a uploadnul alespoň sem:

http://czshare.com/5525794/BGM.rar

Taky jsem zastánce toho, že RO bez originální hudby není ono :) .
 


  • 0

#836 Dorzen

Dorzen

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 6 posts

Posted 24 August 2013 - 09:49 PM

Jaký link jsi přesně myslel? ten v návodu na instalaci na webu?
 

Každopádně jsem prozatím zaarchivoval svou starší hudbu z RO a uploadnul alespoň sem:

http://czshare.com/5525794/BGM.rar

Taky jsem zastánce toho, že RO bez originální hudby není ono :) .
 

Jo jo, přesně ten.

Já bych si to bez originální hudby neuměl představit Třeba Payon sem měl kdysi jako vyzvánění v mobilu. :) Jinak problém sem vyřešil instalací cizího klienta.


  • 0

#837 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 24 August 2013 - 09:58 PM

Uz som opravil link na wiki, takze mozte stahovat zase tak ako ste zvyknuti:)


  • 0

#838 vlarad

vlarad

    Chonchon

  • Supporters
  • 40 posts
  • Gender:Male
  • Location:Velký Osek

Posted 12 September 2013 - 12:47 PM

Ahoj, nefunkční odkaz (http://uloz.to/xnFZkrXu/jaro1913-grf) na fix padání hry teleportu do Comoda. Na postavu se nelze přihlásit. Stalo se při eventu s tím detektivem. 


  • 0

#839 Guest_betr_*

Guest_betr_*
  • Guests

Posted 12 September 2013 - 12:58 PM

Ahoj, nefunkční odkaz (http://uloz.to/xnFZkrXu/jaro1913-grf) na fix padání hry teleportu do Comoda. Na postavu se nelze přihlásit. Stalo se při eventu s tím detektivem. 

 

Tak samozrejme, nejedna se o jaro 1913, ale 2013. ;)


  • 0

#840 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 12 September 2013 - 03:03 PM

Ahoj, nefunkční odkaz (http://uloz.to/xnFZkrXu/jaro1913-grf) na fix padání hry teleportu do Comoda. Na postavu se nelze přihlásit. Stalo se při eventu s tím detektivem. 

prinajhorsom vies v CP (ucty.reborn.cz) resetnut pozici postavy.


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users