Jump to content
Reborn fórum

Knot

Supporters
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Knot

  1. Mne zas prijde "na hlavu" a "komedie" ze classic presne v tomto nastaveni je tu nekolik let, ale sotva lidi uvidi "wipe" a "novy server" tak se objevi. Myslim, ze GW to nebyly posledni a budou vzdycky takovy, jaky si je hraci udelaji.

  2. U teto konkretni vlastnosti skillu o ktere pisu nejde o to jaky ma prisera element. Jakakoliv prisera ma prebrat element (u basic attacku) Insignie lvl2 ve ktere stoji. V mem pripade by mela vlastne ziskat neco na zpusob water endow. A pokud ja mam na sobe water armor, tak mi ma potom ubirat 25% klasicke dmg (basic attackem). A to nefunguje. Ja ten element dostanu, ale prisera ne - u greatest generala jsem overoval ze moje zbran dostane water element a zaroven mobovi skutecne mizi 1% hp kazdych 5 sec. Divim se, ze se to tu jeste za tu dobu neresilo. Celkem zasadni skill na support i solo sorcerera u mvp napr.

     

    edit: vytvorim tedy vlakno v trackeru.

  3. Chci se zeptat jestli se jedná o bug nebo máme nějaké jiné nastavení u skillu Insignia u Sorcerera.

    Popisek na irowiki, u lvl2:

    Endow weapon with the Water property.
    Weapon property changes work even on enemies, including Boss monsters.

    Zkoušeno u obyčejného moba, když jsem si nasadil elementární armor a nefunguje to. Přestože jsme oba stáli v insignii, ubíral pořad stejně, přitom jeho obyčejný útok by neměl ubírat téměř nic.
    Skill by měl takto fungovat i podle diskuse na foru (http://forums.warpportal.com/index.php?/topic/134876-sorcerers-guide-to-sorcerery-soon-to-be-updated-with-120-of-the-info-you-need/), kde jsou hráči hrající na ofic. serverech (Yggdrasil, Chaos, Loki...). Zkoušeno zatím jen s water insignií. Všechny ostatní vlastnosti Insignie fungují - mně se změní zbraň na water, mob pod kterýho to hodím ztrácí každých 5sec 1% hp. Ale jemu to element basic attacku nemění.

    Nenašel jsem topic s bugy (jeden locknutý a druhý archivovaný), tak to píši sem.

  4. Za vse hovori kolik mam procent na zacatku a kolik na konci. Potom jsem uz zapnul radeji dite. A doporucuji po ceste zabijet co nejmin mobu, jinak je to na konci peklo (my jsme neprozretelne zabijeli vsechno - jeste jsme nevedeli co nas za trest ceka)

  5. Kdybych vÄera hrál něco užiteÄnÄjÄí­ho, tak bych to asi po první­m nábÄhu vypnul. Takto jsem si mohl první­ půlhodinu v klidu hledat na netu co mám jeÄtÄ stáhnout, pří­padnÄ přeinstalovat, aby se to dalo trochu hrát. První­ půlhodinu to bylo formou pokus/omyl - nabÄhl jsem na mí­sto střetu a když jsem se přestal hýbat, tak jsem hodil ucho do mÄsta a zkusil zmÄnit něco jinýho (pro rejpaly: efekty jsem mÄl vypnuty od zaÄátku).

  6. Po dlouhé dobÄ post, který jsem doÄetl až do konce. Škoda, že tu taky nemáme nějakýho FK. Zato tu máme hodnÄ Pip.-ů. ( i když u nÄho bylo aspoř poznat, že si z toho dÄlá srandu:o)

×
×
  • Create New...