Jump to content
Reborn fórum

DarkLord

Supporters
  • Posts

    212
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DarkLord

  1. Tak jako jestli jsou vitane i stare tvare a nejen ty nove, tak bych se docela rad prisel podivat.

     

    Na tento podnik mam ze svych let na stredni skole nekolik "nevzpominek" :slap:

  2. Konecne ses trefil postem do spravnyho topicu :(

    Warri vubec se s temahle mladejma nehadej a nedej se. A vubec kdyz levici, tak poradne - cssd banda "brnaku" (kdo zna ten for s tim jak panbuh vozil kolecko), budem volit komunisty!!

     

    Jinak borci pravicacky, ktery si berete do huby duchodce - ono je smesny ze pujdou volit cssd kvuli 13. duchodu, ale proste z tech penez se neda dustojne zit, takze se jim neni co divit. Chtel bych videt vas co byste delali a jak rychle by ste sli volit socaky, proste proto abyste meli co do huby:)

  3. Ja se se vsi pravdepodobnosti prijedu podivat. Na paintball se nehlasim, jsem spise hospodsky typ. A Brno je sice zumpa, ale jako srazove mesto uz je osvedcene:)

  4. jasne, přijedou lidi v pátek, první­ nápad -> sme unavení­ z vlaku/busu/tramvaje -> jdem se vykalit, jak znám darka, tak spát se půjde v osm ráno, v pÄt vstávat, jak do toho nacpeÄ larp?

    Pomluvy pomluvy pomluvy!! Ale muzu hrat chrapajiciho draka, kteryho dobrodruzi nesmi probudit:)

  5. Teda co mate porad s tou Prahou? To se nemuzete utrhnout od toho smogu? Liberec je hezci mesto, tak koukejte at vyhraje....

    Az na to, ze do mesta to ma daleko, ale jestli se zas utvori nejaka poradna parta co pojede az do rana a budou v ni prijemni komunikativni lide (zadny sileny vochlastove), tak i to Brno je krasny.

     

    edit: Anebo se moravaci rozsoupnete a udelejte sraz ve svem sklipku:)

  6. BG na serveru, kde jsou dualy naprostou samozrejmosti, je problem. Zvlast, kdyz tu uz neni zadna proti sobe vyhranena skupina, ktera by proti sobe v BG bitkovala. Jakmile moc nefunguji GW nebudou moc fungovat ani BG - coz znaci trochu nezajem hracu o GvG (neboli skupina vs skupina). Podle meho jsou BG provozuschopne v urcenou chvili(podobne jako jsou casy na GW), pokud se naplni nejaky limit hracu(napr. 5v5), jinak by se vlastni BG nespustili.

     

    Vubec kopirovani WoWka, ci jinych v euroamerickem svete uspesnejsich her, se mi zda ubohe. :) System gilda vs gilda, ktery je pro RO tak exkluzivni(dle poctu hracu), je skoda nevyuzit a ztratit tento potencional vuci BG je velka skoda.

     

     

    motto: Gild forever!!!

  7. Ta byla na tom vÄem nakonci nejlepÄí­! Jsem málem breÄela... (smí­chy) :)

    btw. - Pří­ÄtÄ si doufám jdeme pro první­ mí­sto :)

    Ty prvni meli 2 full gildy + treti gildu mindbreaku a provoku, takze nevim jestli sezenem lidi. A jenom na tech screenech co postoval desta na to jejich foru je spousta materialu na servani dosti lidi, takze jsou trosku mezery:)

  8. flame vzal nohy na ramena a sel navstivit czechro? .. jinak taky diky moc za gw, docela me prekvapila ze na par chyb byla hodne dobra organizace =) diky vespe, darku, desto.. a dalsi na ktere jsem zapomnel.. pristi rok? :)

    Kdybyste byli vsichni moji tak bych na vas rval jeste tedka:) A pokud ma nekdo zajem o flame tak prave na foru toho tournamentu to docela jede.

    Mala perlicka: "I mean, half of the people online were russians, which hack without a doubt. they all just do."

     

    Nakonec je ale treba rict: Dobra prace!

    a jeste ze ty pravidla byly uplne dementni:)

×
×
  • Create New...