Jump to content
Reborn fórum

sweetleming

Supporters
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by sweetleming

  1. Dobry den vazeni, forum vubec nectu, ale dnes jsem se kouknul a nestacim se divit. Odkdy se muze admin takto chovat? Mel by se nad sebou zamyslet, co si muze dovolit... Domnivam se ze ani z legrace by toto nemel vubec psat...

    • Downvote 4
  2. skusal si to teraz? Pretoze ja tam merchantov vidim, aj mojim postavam tam ide vliezt... Tak isto pusti Reborn.exe prosim

    Zkusal a porad stejna chyba u kazde postavy co je na trznici. myslis ze jsem debil a nevim jak spustit RO??

    http://sweetleming.r...walproblem2.jpg

    Fakt nemam naladu dohadovat se tu s tebou, venku je krasne tak je cas dat si kit-kat....

    Btw po dlouhe dobe se to povedlo a porad pise ze mam stareho klienta to je jedna vec, druha proc nezustane v prihlasovaci strance posledni vepsane jmeno uctu?

  3. gift boxy loaded, no trade actived :P

     

    Jinak tento event me opet presvedcil, ze hraci Rebornu jsou silne materialne zalozeni a v eventech nejde vubec o napad, ale co z toho ziskaji. Je to chyba GM teamu, ze tomu tak je, beru to na svoji odpovednost. Timto zacneme i odvykaci kuru. Jmena jako: "budou opb", "diky za opb", "gimme opb", atd se mi hnusi az dostavam vztek, ktery me donuti jednat v afektu. Jakozto z moci mi sverene samotnym k3, uvalim svou mstu na tebe, seznaz, ze jmeno me je BřŽH.

     

    Troska melancholie :D

     

    Ted vazne, je mi opravdu velmi lito, jak dokazete detaily znicit veskerou snahu. Jmena postav se tu uz jednou resila a ty vyse uvedene porusuji pravidla, pokud pujdu do dusledku. Priste neocekavejte radsi zadne odmeny.

     

     

    Muj nazor je ten, ze odmena ano, v mensi mire, materialove zalozeni hracu rebornu bych zkrotil tim ze by eventy sli pouze jednou na ucet, a pokud ma nekdo potrebu mit veci co nejvic(OPB,OBB atd) necht si zalozi treba deset uctu, to jest kazdeho vec :), kdyz je to bavi. Narod cesky je strasne vynalezavy, vzdy si najde nejaky zpusob jak dostat to ci ono a nejlepe za to nic nedat. :giggle:

     

    Jinak snad par lidi, kteri jsou poctivy a dokazi uznat snahu jinych lidi se snad vzdy najdou :)

    Jinak super event, vzdy se najdou hraci, kterym se neco nelibi, a naopak hraci kteri jsou spokojeni, tech je snad vetsina :D

  4. Tak ja bych chtel timto podekovat Lucce a spol za velmi hezky provedeny event. :D Jako otazky umerne obtizne, lokace umisteni NPC velmi obtizne :) Umirani a vzkriseni jsem si uzil dosytosti....Predpokladam ze to byl ucel evntu proverit zda-li jsou hraci ochotni spolupracovat, i kdyz se vubec neznaji.Z vlastni zkusenosti jsem se presvedcil ze mohou. Doufam ze i novi GM nam do budoucna pripravi nejaky podobny event. Pac a pusu autorce :)

     

    Btw. Cepicka je obchodovatelna? Jen mne to zajima, rozhodne ji nehodlam prodat :)

  5. Dí­ky kenní­ku :omg: :omg: (pivo a kytiÄka za odmÄnu)

     

    Mith: .. "zamysleme se".. heh, to bys tu po nÄkterých lidech chtÄl něco, co je nad jejich možnosti.. :omg:

     

     

    I ja se pripojuji s diky :omg: :omg:

  6. Koukam, ze nekterym by jen prospelo kdyby to par mesicu nenabehlo :omg:

     

     

    Jejda jen to ne co bych potom delal?? :omg:

    Ne mas pravdu, jenze je to super hra a vypadky jsou soucasti hry, a nikdo to neovlivni, jeste ze tu jsou lidi kteri vedi co s tim udelat... :omg:

  7. Zdravim,

     

    musim s politovanim oznamit, ze dnes kolem 22:00 doslo k zaseku Potvurky.(server na kterem bezi svn). Po restartovani uz nenabehla a vypada to na chybu celeho image (Potvurka je virtualni server). Minimalne do rana server nepobezi. Az budu vedet vice, napisu to sem. Forum fungovat bude, nebot bezi na jinem hostingu.

     

    Zachovejte paniku.

     

     

     

    Paniku zachovavat umime :omg: :omg: :omg: :omg:

×
×
  • Create New...