Jump to content
Reborn fórum

Aniteru

Supporters
  • Posts

    396
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Aniteru

  1. Ani nepatri mezi stare dobre RNR (neber to zle Ani^^) a jestli se chces ohanet timto, tak by sis mel mozna upravit signaturu :)

     

    Já reagoval na "kdo z aktivnich rnr ma char ze soilu".. Nic víc nic míň :) Btw. : jinak marťas, sice nejsem starý dobrý rnr.. ale na těch soilech jsem taky s Těma starýma dobrýma rnr expil..(viz Eureya) a i zažil nějaké ty WoE proti PF, když se vrátil Rodix,milt atd. :) Takže ani jeden z Těch nových jsem nebyl, ale ano rnr už dávno nejsem ;p

  2. Mam rad lidi, kteri vzdy pomlouvaji ci krituziji neco, o cem slyseli z 10. ruky ;) Kdyz uz jsi tak informovan, tak mi rekni, kdo z aktivnich rnr ma char ze soilu ^^

     

    Dok ->> Brnkače :)

    Pinguiculy, Niff a rachel jsou pohodove lokace se stojicim kempem, muzes kecat, nechutne expit a jeste nechutneji vydelavat...

     

    Vážně super aby jeden dělal jednu práci (tahal) a ostatní se flákali na kempu :) myslím že větší zábava je procházení lokací v té grupě, než jen sedět na prdeli na kempu ( viz salámy ) :)

  3. přikláním se k tomu, že omezení expanded classu rozhodně musí být.. ať si říkáte co říkáte.. řekněte mi jaky větší one target char na non- atv gw krom expanded.. dá takové dps jako dobře postavený gun ze stringu... nebo mi řekni jak ti Rogue, nebo sin dá větší dmg jak ninja final strikem, SG -> není potřeba mluvit.. linka? haha..

    expanded classy rozhodně nejsou stavěne na non - adv woe..

  4. nebylo by od věci ujednotit čas zveřejnení puzzle (nic proti trollům) :)

     

     

    Tím myslíš aby si dotyčná každou třetí hodinu odpolední udělala čas kdy vám dá puzzle na forum? :) Lidi mají dost práce i okolo.. dle mého..

    Takhle je to aspoň živější, kdo chce a má zájem sleduje fórum, kdo chce ale je línej.. má smůlu :)

  5. Dolezity poznatok - 2 profovia v 1 tyme bez spolocneho TS nerobi dobre:)

     

    Jn. promin či jsi to byl Ty nebo někdo jiný, komu jsem tam párkrát přepisoval magnet s Lyre .) hold nechtel jsem dát Rodixovi ani jeden frag :D

    Jinak jsem si BG celkem užil ...

     

    EDIT: Vůbec, nehrajte nikdo gHW rád poslouchám rodixe jak "žadoní o boosty" každou chvilkou na mumble ;D

  6. Jen tak málo odezev.. a já myslel že to vyvolá aspoř nějaký flame :D

    Zere jestli jsi mÄ nepochopil, já vážnÄ neplánuju hrát na Rebornu a ani se ho nesnaží­m oživit,jen jsem se chtÄl zabavit.. když vÄechny ostatní­ fóra, na který koukám jsou dead :))

  7. Udělějte něco takového a možná přijdou i "nová" komunita lidí.

     

    podminky po prevod:

    - (v pripade prevodu cele guildy je mozne prenest i TRADESKILLS v tomto pripade guild leader pis na mail prevody@anthoria.net + vsem clenum guildy rict at se tu registrujou a do komentare napisou "NAZEV GUILDY")

    - plati pouze pro nove hrace, + (v pripade zjisteni prevodu i stavajiciho hrace = permaban)

    - server raty max do 2x

    - pri zakladani noveho accountu, si musite dat jine heslo nez na puvodni server!!! pokud mozno i jiny mail, doporucujeme gmail.com z hlediska bezpecnosti..

    - prevod by mel bejt uskutecnenej do 1 dne, pokud Vam nepride aktivace do 24h vyplnte zadost znovu

    - prevod lze i z oficialnich serveru , do komentaru napiste: OFFIC

    - !!! VYTVORTE POSTAVU DRIVE NEZ VYPLNITE TENTO FORMULAR !!! NICK NA ANTHORII MUSI V ZADOSTI SEDET, JINAK VASE POSTAVA BUDE PRI POZDEJSI KONTROLE ZABANOVANA !!!

     

    co se prevede?:

    - prevadi se pouze jedna postava na hrace! pri zjisteni pokusu o prevod vice postav=permaban na vsechny acc

    - prevede se level

    - dostanete základní adv/non adv eq(ať už gw, tak pve)

    - 10,000,000 do zacatku

    - povolani si muzete vybrat jakoukoliv!

    - jmeno postavy si dejte jakekoliv!(v ramci pravidel:P)

     

    Nebo je také možnost starým hráčům rebornu povolit reset statů/skillu, dle požádání .)

    Hate me...

  8. přemýÄlí­m, co by mi dodalo dalÄí­ch 3k dmg ;(

     

    Zkus umluvit Gravity aby v dalÄí­ íşpravÄ zmÄnili nastavení­ asury( přidání­ učinosti endow :D) tak ono je celkem zbytecne skakat profu na sacri, primarne Bragi a kemp muže dÄlat papa :)

  9. Jak čorl 1. song od anmera :D co jsem koukal tak to celkem šlo.. ale i tak si myslim že ten jeden prof v Main guildě na SE je prostě málo :) omlouvám se ale ve středu jsem vážně nemohl a dozvěděl jsem se to až na poslední chvíli..

    Taky jsem se hodně zasmál te dmg co jsi dostával.. hold Devilsock se vyplácí .p

  10. :)

     

    Btw ten ifrit se vam imho otaci, protoze vas tank neumi aggrovat. Mel by neco udelat se svym tpskem. :P

     

     

    A nebo to taunte, snad má hit-cap tak by nemÄl missnout, stejnÄ nechápu jak mu to může nÄkdo urvat, to nemají­ ti asuráci sní­ženej threat?

     

    edit: wrong game

     

    Hoči vy jste zase nezklamali, asi bych se mel zase přijí­t nÄkdy na TS když nebudu neco z IC či ICC :D

     

    Btw k tomu otaceni, vazne je tak tezky koupit si gemy a toho champa ressovat? nebo ty gemy stojí­ snad tolik?

  11. nez zacnu na neco nadavat, kritozovat si zistim fakta ohledne toho...radim to same

     

     

    +toto je topic Co byste na Rebornu zmenili? a ne topic Su chytrejsi nez vsetci ostatni tak im vynadam ze nevedia zabijat mvp a pod.

     

    Ano zjistil jsem si fakta.. a nebo takhle rekneme ekonomicky, zabijeni Valkyry tam bylo asi tak tezké, jako tady kiela.. a to ze uz jsem ji zabijel nekolika zpusoby(pasmo pasti a SS,tankovani na SL a SS,tahani a asury atd.) chces mi to vyvratit? no prosim.. na Czechro z upravama sestrili a proto upadlo..

     

    BTw. na tvuj edit "ne topic Su chytrejsi nez vsetci ostatni tak im vynadam ze nevedia zabijat mvp" nic z toho som sem nanapisal.. tak na me prosim ta nehazaj spinu, která mi nepatri .. napsal som akorat at si zvykate tot vse .. vzdy je nejake reseni jen ho hledat

  12. Já samozřejmÄ chápu, že Reborn není­ oficiál a jsem za to vdÄÄný. Ale nechápu proÄ by mÄly být nÄkterý vÄci zbyteÄnÄ zmÄnÄný oproti tomu, jak to v původní­m RO funguje. Viz. ten quag a otáÄení­ se mobů. A argumentace, že bych chtÄl vÄechno jednoduchý neberu, chtÄl bych jen to, aby to bylo tak, jak to má být.

     

    Ty "veci" ,které nechápeÄ jsou tu už tak dlouho a pokaždé když nekdo přiÄel s nápadem to udelat tak jak to má být.. tak byla asi 10% Äance že se to uskuteÄní­, paÄ kenny bud nemel moc Äasu nebo to tu velil "nekdo" kdo jen rád banoval, a delal neskutecne feautury jako treba portovani mvp od warpu atd :)

    Takže by jsi mÄl trochu přibrzdit s ohánenim a být trochu zdvorilejsi.. s tvym pristupem by se ti na tve nazory mohl Jirkan vyto a ne jen na tve nazory, ale na cele zmeny ,)

  13. Myslí­m že zrovna quag se už hlásil a odpovÄÄ na to byla "to není­ bug, to je feature" a i to portÄní­ mobu je dost reborn feature, takže bych řekl že to lidi chápali jako feature a ne jako bug, tedy to hlásili do tohohle topicu.

     

    Dí­ky Zergo, že jsi to za mÄ vysvÄtlil..

×
×
  • Create New...