Jump to content
Reborn fórum

Corwin

Hráči
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Corwin

  1. 50 job zvládneš úplně v pohodě dávno před aurou, ale 70 málokdy - většinou doexpuji na Desert Wolfech a ještě nikdy jsem tam neměl char co měl full job. Pokud se tohle opravdu chce řešit, tak by mohlo pomoci zvýšit odměny do job expů v edenech 91-99 - o nějaké procento. Díky tomu by se více vyplatily a char by byl vyváženější. Teď je pomalu rychlejší vzít cokoliv co má dobrý plošňák a likvidovat DW po stovkách.

  2. Nesouhlasím. Zvýšení ratů by mě akorát donutilo jít na moby kterých je na mapě tuna a jdou snadno vláčkovat - desert wolf kupříkladu. A to nechci - raději si přes týden počkám, o víkendu seženu partu a půjdu na něco zajímavějšího - Juperos, lab, různé části Glastu etc - místa kam single nemůžu. Důvod je jednoduchý - v partě je mnohem větší sranda a RO hraju kvůli zábavě, ne pro 160/50 postavu.

  3. In-game hlasování? :)

     

    Osobně mě to neláká, přišel jsem po renewalu a již jsem si na něj zvykl - a systém se mi líbí. Tento přístup bude mít asi většina nováčků. Pokud to ale nijak nebude zasahovat do renewal-hraní, tak mi to nijak nevadí, možná bych se tam skočil podívat jak to dřív vypadalo a jak se hrálo. Ale rozhodně bych tam nehrál nějak aktivněji, renewal mám rád a líbí se mi :)

  4. V tom případě - co vše je potřeba aktualizovat? probral bych to tady a postupně editoval jak budeme dávat zkušenosti dohromady :)

     

    Určitě výše zmíněnou stránky - Kde expit a doplnit info k Eden group.

     

    Projet buildy a vybaveni různých charů a kouknout zda stále platí - třeba champ se změnil hodně. Na to by se měli kouknout ti, kdo daný char expili po renewalu či ho aktivně hrají - projet návody a kouknout zda to platí. Případně ozkoušet, otestovat a nahodit nové buildy.

     

    Házejte další nápady, dáme to dokupy a postupně můžeme editovat ;)

  5. Ještě doplním - když už aktualizovat info, tak archivovat všechny posty zde na fóru týkající se equipu a buildů - a založit nové. Či archivovat všechny posty před Renewalem. Důvod - hra je teď úplně jiná a některé buildy již nemají smysl, jsou neefektivní etc... Osobně mě to strašně mátlo, než jsem přišel na to, že mám brát jen posty od letošního jara.

    • Upvote 1
  6. Co by mohlo částečně pomoci - aktualizace všech zastaralých stránek na reborn wiki na nové poměry - třeba stránka Kde expit je hodně mimo - zkoušel jsem podle ní jet a nakonec jsem si vše hledal v DB. Hodilo by se doplnit info o Eden group - o questech na armor málokterý nováček ví. Také nějaký průvodce nováčka by se bodl - takové ty praktické rady - neprodávej Stemy NPC, ale hráčům, equip hunti až na to budeš mít lvl etc. Jak se orientovat v DB, jak v ní najít info které člověk potřebuje. Jak najít konkrétní lokaci etc.

     

    Hodně slušný začátek jsou NPC v prvním patře Eden budovy - díky nim mám aspoň trošku přehled jak fungují GW a podobně.

     

    Osobně si myslím, že RO láká nové hráče - jde o to udržet ty které to chytne. Pomoci jim přelézt to první období kdy neví kam jít, kdy tam jít, co zabít, co nezabít, jak sehnat to a to etc...

    • Upvote 1
  7. ROčko jsem začal hrát pár dní po příchodu Renewalu na Reborn a hra mě stále baví - a ještě dlouho bude. Takže si nemyslím, že by pro nováčky byla nepřitažlivá. Možná to není lákavé pro masy hráčů, ale pořád se najde spousta lidí kteří si rádi zahrají. Ve hře pořád potkávám nováčky, hráče kteří hrají jako já poprvé. Je to stálý přísun a osobně si myslím, že je to mnohem lepší než stovky nových hráčů každý měsíc.

     

    Ke grafice - super nadupaných her s tuny dokonale realistických efektů - těch je spousta. A stále vznikají další a další. A je to vlastně to jediné co mají - super grafiku. Ale dohraji je za pár hodin a je to pro mě nuda. Což je důvod proč je nehraji. ROčko má z mého pohledu zajímavou a hezky příjemnou grafiku - působí na mě uklidňujícím dojmem. Ničím nenadchne, ale je hezká - a hru hraji pro uklidnění, relax. A to by se super hustou grafikou moc nešlo. Navíc má RO úžasné zvukové efekty, už mnoho hodin jsem strávil zabíjením houbiček či dalších potvor jen pro ten jejich úžasný zvuk při smrti :D

     

    A jen poznámka ke skillům - hraji za Rangera, což je dle toho co jsem koukal asi nejjednodušší povolání pro nováčka - málo skillů, slušně silné etc... A stejně jich spamuji více než dva :D AS, DS, warg strike/bite, arrow shower. Teď jsem resetnul a učím se s pastmi - kterých také mám slušnou zásobu. Plus samozřejmě několik support skillů. Vše má různé využití za různých situací a pro nejvyšší efektivitu to musím střídat. A co jsem koukal na další clasy - roguny, assasiny, royal guardy či ABčka - také toho používají více než jen jeden/dva skilly. Popravdě - dokud jsem si tady tenhle názor nepřečetl, tak mě v životě nenapadlo že ROčko je o spamování dvou skillů... Spíš jsem byl rád že jsem si na začátek vybral tak jednoduchý class, který jich nemá moc.

     

    A k wipu - pokud by teď přišel, tak by mě spíš donutil přestat hrát. A spoustu dalších lidí také - už několik měsíců se snažím získat dobrý equip, nějaké pěkné čapky, kopat si poklady. A postupně se mi začíná dařit, konečně se k tomu dohrabávám - a mám z toho obří radost. A je mi úplně jedno, že na serveru jsou hráči kteří ten equip už roky mají, kteří v bance mají desítky miliónů když já počítám každý zen. Aspoň jim můžu prodávat to co nechtějí huntit a vydělat na tom.

     

    • Upvote 1
  8. Pokud se camu v nejbližší době neopraví (nebude opraveno), tak tolik int potřebovat nebudu - plán byl naházet si boosty, schovat se do camu a z něj střílet AS jeden za druhým - dokud vše kolem není mrtvé. A v případě průšvihu se v camu schovat a doregenrovat HP, doplnit šípy etc... Času na to zatím mám dost, takže s tím počkám a dřív si naházím skilly pro warga. Dex na 125 je dobrý nápad, díky za něj :)

     

    Edit - tenhle kalkulátor jsem právě používal a na testu m istaty a body vyšly jinak - i výsledné HP/SP. Je možné že jsem tam naklikal něco špatně, pro jistotu zkontroluji a znovu ozkouším.

  9. Zrovna to testuji na testu. Dle všeho camuflage ukončí naprosto vše - i normální útok na moba. Jediné co mohu, tak se hýbat a nebýt viděn, což je sice fajn, ale dost to skill oslabuje. Takže build přehodnotím, pokud se camo+AS opraví, tak resetnu.

     

    P.S.: s VIT jste měli pravdu, trošku jsem si s tím hrál a je blbost mít vit 1... Podle test serveru by mi mělo v pohodě vyjít na tohle složení:

     

    Str - 10

    Agi - 100

    Vit 95 (+5 za job=> imunita na par hnusných statů)

    Int 67

    Dex 120

    Luk 70

     

    Ještě si s tím budu trochu hrát a zkoumat, jen to vypadá že všechny on-line kalkulátory počítají špatně, test mi to ukázal úplně jinak :D

     

  10. Vit už jsem s několika lidmi probíral, dost mi to vytkli - build předělám.

     

    Za info k moře děkuji, cestu pěšky jsem tam našel - zmátl mě zdejší dotaz na přístupový quest - který jsem nemohl na iro wiki najít. Proto jsem se ptal ;)

  11. Také se přidám, plánuji tento build:

     

     

    Str - 1
    Agi - 120
    Vit - 1
    Int - 63
    Dex - 120
    Luk - 80

     

    Cílem je maximální dmg a tuna SP pro AS a Camuflage - dle všeho můžu castit AS i zamaskovaný -> proto tolik int. Luk na zvýšení dmg a autocast warga & crit když dojdou SP. Warga chci jen jako výpomoc na dorážení, eventuelně huntění menších potvor na které nebudu chtít plácat skilly. A na kombo warg bite + Fear breeze.

     

    Padla tu otázka na přístup k Mora village -> projížděl jsem databázi, iro wiki i web a nikde jsem nenašel žádný quest pro přístup k Mora. Dle toho co jsem koukal tak stačí být v NW a projít se tam -> a přežít cestu :D Což už je věc druhá. Jak to tedy je?

×
×
  • Create New...