Jump to content
Reborn fórum

Letni tabor Rebornicka


R-e-n

Recommended Posts

Oukej, dnes po restartu vzniknul novej oddil - broucci.

 

A taky bych rad vyzval tyto:

Torri

Illyria

SubbKnight

Baraka

Almir Rising

Aby mi nahlasili, jakou postavu chteji mit v oddile. Nejspis to bude takova, ktera je tu napsana, ale nejsem si jistej a nechci vam tam davat spatnou postavu.

 

 

A taky vsichni ti, kteri jste v tabore, opatchujte si Reborn!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ususte sva uslzena ocka, vsak se za dva mesice vratite domu za maminkou a tatinkem.... do te doby uplakanky, remcalky a jine nevychovane tvory tolerovat nebudeme!

 

Zitra v 17:00 se vsichni pekne sejdeme a presuneme na poklidne misto, kde oficialne zapocneme tabor.

 

Zacneme velmi zlehynka, takze necekejte nejuzasnejsi akci celeho tabora. Jen si pekne vybalite, sejdeme se u hlavniho taboroveho ovocneho stanu v Izlude ;-).

 

Zlobive deticky budou muset po veceri umyt nadobi a spat pujdou o dve hodiny driv nez ostatni. Pro ty obzvlaste zlobive mame pripraven vylet do bludiste plne radosti a zabavy.... a hub (tech je tam nejmene).

 

Na slavnostni zahajeni se muzou prijit podivat i obycejni chasnici a chasnice, ale nebudou nijak zasahovat do deni (nebo jim taborovi vedouci naplacaji prede vsemi na holou... :-x).

 

Pri nasem prvnim spolecnem setkani se vsichni navzajem prohlehneme, predstavi se vam vasi taborovi vedouci, ktere si jiste oblibite, nic jineho vam totiz nezbyde...... a samozrejme se nam predstavi i vedouci jednotlivych oddilu, o ktere vas urgujeme uz ... hmm tyden.

 

S prichodem do tabora obdrzite zakladni navod - manual... ktery si prectete az po rozchodu (ne driv!).

 

Jeste pred ukoncenim seznamovaci a uvitaci akce si vyzkousime, jestli jste si zapamatovali vase hlavni vedouci a vasi orientaci v terenu dle danych napoved. Nepujde o nic velkeho, ale bodiky pro sebe a tim padem i svuj oddil ziskat muzete.

 

Mozna by nebylo od veci, kdyby si oddilovi vedouci vytvorily party s nazvy oddilu a nabirali sve cleny, at se pekne rozpozname.

 

Taboru ZDAR.... ;-)

Link to comment
Share on other sites

ChtÄl bych odhlásit svoji wiznu Frozenku z tábora jelikož mi to nebude ÄasovÄ vycházet (zjistil sem bohužel až teÄ) tak tam za mÄ hoÄte nějakýho jinýho draka :confused1:

 

Dobra... na radu prichazi Whisour :-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...