Jump to content
Reborn fórum

4te vyroci ostreho provozu


Mitheress

Recommended Posts

:rolleyes:

 

...tak nahodou kouknu po hooodne dlouhy dobe na forum Rebornu a koukam ze tu mame 4 roky vyroci...tak chci serveru gratulovat k te vydrzi a at to uspesne tahnete dal...GL

 

...a kdyz uz tu sem tak zdravim vsechny byvale ( ? soucasne ? ) cleny Friends ...dik za spustu super zazitku z RO...bez vas by to nebylo ono...

Link to comment
Share on other sites

Guest jirkan
take se mi nechce verit, jak to uz uteklo a ze jsem tu uz ctvrtym rokem =) tak at je jeste spoustu peknych let pred nami :rolleyes:

Nechces tim doufam rict ze cim dele pobezi reborn tim dele se budes flakat u Rebornu doma :)

 

Jinak ostatnim gratik :)

Link to comment
Share on other sites

Ja Ti take Reborne moc dekuji za zabavu, hlavne posledni dva roky si mne zachranil od priserne nucene nudy. A vsem hracum a kamaradum, ci kamaradkam take diky, za podporu, no a nejvetsi diky GM tymu, nebyt jeho, nemam komu dekovat. :shifty::devil2::vava:

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

SamozřejmÄ se přidávám ke gratulaci k dalÄí­mu roku chodu tohohle serveriku. Je fajn že funguje a baví­. Ale zároveř bych si chtÄl troÄku pobreÄet, páÄ mi přijde troÄku smutné že ani jedno GM (A to dnes minimálnÄ jedno bylo na herní­ postavÄ skoro celý den) nebyl oschopné přes broadcast alespon něco napsat..

 

Takže Gratuluju Reborne, už je z tebe velkej kluk.

Link to comment
Share on other sites

Rekneme ze Majk nema momentalne dost casu,je take mozne,ze na to zapomenul,ale stacilo mu to pripomenout.. preci jen Majk tu neni od toho aby delal eventy,cekal jsem,ze kdyz tu momentalne nemuze byt Lucka ani Crowley,tak se alespon mohou predvest nová GM se zamerenim na Eventy. Zda se ale,ze nikdo z nich neni schopen neco vymyslet,skoda... Tímto se pridavám ke gratulaci našeho "virtualního domova" :giggle:

Edited by Aniteru
Link to comment
Share on other sites

GM se zamerenim na Eventy. Zda se ale,ze nikdo z nich neni schopen neco vymyslet,skoda... Tí­mto se pridavám ke gratulaci naÄeho "virtualní­ho domova" :giggle:

tak uz nemusim nic psat, krasne jsi to vystihl. akorat se slzou v oku zavzpominame na minule leto kdy byl moc hezky event.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...