Jump to content
Reborn fórum

Sraz


Mitrandir

Misto konani  

173 members have voted

  1. 1. Kde se chcete sejit?

    • Praha
      48
    • Brno
      83
    • jine mesto
      23


Recommended Posts

Jsem rád, že jsem vás vidÄl.

Sice jsem byl jenom na sobotní­ veÄer s odjezdem krátce po půlnoci, a možná je to dobře, že jsem vád vidÄl jeÄtÄ při smyslech. Alespoř vÄtčinu. :megalol:

Dí­ky, Elli, aspoř za tu chvilku, dí­ky Kennymu a Muffce za spoleÄnost při cest, Whisperovi za připomenutí­ starých Äasů a dí­ky i ostatní­m a třeba zase nÄkdy pří­ÄtÄ. (A co jsme nejmenoval, nezlobte se a neberte si to osobnÄ :D )

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tak fotky jsou zde, trochu jsem měl problém s popiskama, Nestea a Zajdovi dík za pomoc s identifikací a Zussce za pomoc s focením :megalol:

 

Popisky nad i pod fotkou

http://perthorn.rajce.idnes.cz/Letni_Reborn_sraz_2010/

 

Foťák údajně kvalitní, ale blesk ozařoval příšerně a všichni mají rudé oči... za což se omlouvám, příště vezmu jiný.

Edited by Perthorn
Link to comment
Share on other sites

Jen by mÄ zají­malo, jak dopadl Desta s Kubou(byl to Kuba, že? :D) a jejich novýma Rumunsko - Bulharskýma kámoÄema :megalol:(...upe nasraÄky...)

 

 

Desta s Kubou to zaparkovali do jine hospody, nez hladovy zbytek lidi. Kdyz jsme se oddelili, tak to vypadalo, ze to ti jejich kamaradi vzdali.

 

Taky dekuji vsem za pekny sraz, nejvic vytrvalcum, co zajistili, ze se jelo prakticky do rana a ja nemusel chrapat nekde na lavicce xD

Link to comment
Share on other sites

Tak fotky jsou zde, trochu jsem mÄl problém s popiskama, Nestea a Zajdovi dí­k za pomoc s identifikací­ a Zussce za pomoc s focení­m :)

 

Popisky nad i pod fotkou

http://perthorn.rajce.idnes.cz/Letni_Reborn_sraz_2010/

 

FoÂťák íşdajnÄ kvalitní­, ale blesk ozařoval pří­ÄernÄ a včichni mají­ rudé oči... za což se omlouvám, pří­ÄtÄ vezmu jiný.

 

 

Super fotky, aspon mam predstavu o tom jak kdo vypada :megalol:

Treba se budu moci priste zucastnit take :D:D

Link to comment
Share on other sites

Kurva co to bylo za vikend ? :megalol:, ja jsem se nedostal ze tri promile :D. Conste nevim o cem mluvis :D. Jinak to nebyli Buhlari, ale 1 Bulhar a 1 Ital, penize meli a makaj v IBM. Dosli jsme do toho Vatu nebo co to je a MYJKA""!! mi slibila, ze jeste prijdete! kde jste byli jako.. kazdopadne jsme tam s kubou byli do rana a po tom co jsem do toho jednoho Itala hustil, ze ten typek co hraje kulecnik je teplej a kouka se na nej, tak utekli :DDD. A pak jsem se se straslivou kocovinou probudil odpoledne a sel jsem chlastat zase.. a pres noc hrat a dneska jsem se probral ve dvanact. Fotky nechci ani videt a moje krasna kosile je celea z nejakyho duvodu od blata :DDDDD. Jo a jeste me porad zajima jakej bordel, ja jsem nic nedelal. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 years later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

×
×
  • Create New...