Jump to content
Reborn fórum

Sraz


Mitrandir

Misto konani  

173 members have voted

  1. 1. Kde se chcete sejit?

    • Praha
      48
    • Brno
      83
    • jine mesto
      23


Recommended Posts

Zdravim vsechny hrace RO :devil2:

 

Napadlo mne jestli by jste nemeli zajem o to se sejit, je pravda nehraji tak dlouho, tak nevim jestli uz takovy sraz nebyl poradan.Termin bych videl o prazdninach, hraje tu spousta deti skolou povinnych, ale take nas pracujici lid, ktery si mozna cas a chut take najde. :P

O terminu budete samozrejmne vcas informovani.

Takze bych Vas chtel poprosit o vyjadreni nazoru, prosim vyvarujte se zbytecnych diskuzi :P

Take bych Vas chtel pozadat pokud by se nasel nebo nasli ochotni hraci kteri by se chteli ujmout organizovani srazu v navrzenych mestech aby se mi prihlasily PM. Preci jen kazdy zna mesto ve kterem zije lepe nez ostatni...Dekuji.Pokud se jedna o Liberec o to bych se i postaral ja, pomoc neodmitam....

Pokud budete volit jine misto setkani, byl bych Vam vdecny kdyby jste to do postu napsali, abych mohl anketu poupravit :)

A nevidim duvod proc bychom nemohli zalozit novou tradici poradani srazu(samozrejme podle zajmu hracu) a treba i procestovat touto formou nasi vlast...

Doufam ze i GM Team se zucastni...

Toliko asi na uvod, predem dekuji za Vase prispevky...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest barbar_6

Srazu uz bylo nekolik.

 

O prazdninach byva uz tradicne sraz v Brne, nekolikadenni. Jinak jsem klikl Prahu, ale v zasade bych byl pro jakekoli mesto.

Link to comment
Share on other sites

Srazu uz bylo nekolik.

No problém je, že veřejnosti je jich poslední­ dobou oznámeno Äí­m dál ménÄ... i když to je možná dobře a pří­jde na nÄ pak ví­c lidí­.

 

Zvolil jsem Brno protože je mi nejblí­ž a už se v nÄm zaÄí­nám orientovat :devil2: Naví­c je blí­ž slovákům, což je imho dalÄí­ jeho plus :P

Jel bych i jinam ale stejnÄ mým hlavní­m kritériem (asi jako vÄtčiny) budou bohužel praÄule, takže snad se mi povede něco splačit. KaždopádnÄ vÄechny rád uvidí­m.

 

Zkusí­m to přeposlat dál. :P

Link to comment
Share on other sites

Pokud jde o me, tak ja jsem pro sraz v jakemkoli poctu lidi.

Hlasoval jsem pro Liberec, protoze je mi nejblize ale jako vetsina ostatnich nemam problem dojet kamkoli. Myslim si, ze to stejne vyhraje Brno. Ale co uz, uvidime. Doufam, ze se domluvime a neco usporadame :devil2:

Link to comment
Share on other sites

Hlasovala jsem pro Prahu jakozto bydliste ale taky souhlasim ze takrka libovolne se da v rozumnych moznostech.. navic myslim ze by to chtelo spis nekam na Moravu ciste z toho duvodu aby mohli i slovensti bratri:)

Link to comment
Share on other sites

Sice tu nikoho pořádnÄ neznam..ale rád bych poznal nove tváře co bojují­ na Rebornu..

 

Volil jsem Brno..sice to mam z ruky ale přece jenom pro naÄe "slovenské bratry" je to nejlepÄí­ volba. Snad se to povede a bude velka uÄast..

 

:devil2: HlavnÄ aÂť dojede Majk...přece jenom bych rád zkusil tu Jawai naživo :P

Link to comment
Share on other sites

Jinak jsem klikl Prahu, ale v zasade bych byl pro jakekoli mesto.

chjo, máÄ být jen a jen pro prahu!! (btw kdyby praha vyhrála, tak v areálu kolejí­ jižní­ mÄsto je kapacitou ví­ce než dostaÄují­cí­ hospoda s dobrým a levným jí­dlem a pÄt paneláků kolejí­ na pří­padné spaní­ :devil2: )

Edited by presi
Link to comment
Share on other sites

Jedno kde, do Prahy prijedu rychleji, ale posledne v Brne byla ta hospoda, kde si clovek tocil pivo sam fajn.

Takovy hospody jsou uz snad v kazdym vetsim meste, ne ?

Link to comment
Share on other sites

Essexi prespat muzu(eme) u tebe doma? :)

 

Myslim, ze by nebyli na AAS(Armadni sportovni stredisko) moc nadseny, kdybych si na pokoj pritahnul x lidi:-D v Lbc pouze prezivam, bydlim jinde:-)

Ale v Liberci by se to mohlo spojit treba s vyletem na Jested, nebo tu mame krasnou Zoo! a hlavne...hlavne....PORADNY PIVO! Zadny Staropramen bo Starobrno...:-X...ale Svijany:-))

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...