Jump to content
Reborn fórum

Sraz


Mitrandir

Misto konani  

173 members have voted

  1. 1. Kde se chcete sejit?

    • Praha
      48
    • Brno
      83
    • jine mesto
      23


Recommended Posts

Kdyz se dva nebo vic lidi potka tak si hodej kostkou iniciativu a zacnou si navzajem rikat: DS; Pneuma; SC; FB.

No zní­ to přinejmenÄí­m zají­mavÄ a do nějakého RolePlaye bych možná i Äel :unsure: , i když už jsem něco takového nedÄlal pÄknou řádku let ^_^ KaždopádnÄ nějaký takový nápad dotáhnout do konce by byl bomba.

Koldaaaaa Bolta! ;D

rofl xD

 

To s tí­m ježdÄní­m po BrnÄ mnÄ taky napadlo, nezní­ to marnÄ ale komu se bude chtí­t jezdit půl dne Äalinkama? :-\

Edited by Perthorn
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hlasuji pro Brno...jednak diky tomu ze je daleko krasnejsi a prijemnejsi jak Praha
JasnÄ, je, ale jen dí­ky tomu, že Praha je jeÄtÄ mnohem vÄtÄí­ dí­ra. Taková oblast Zvonařka-Komárov-Brno jih, úplně nádhera, paragon of town, vesnice roku hadr.

 

ProÄ Liberec pořád jeÄtÄ nevyhrává? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Takze to vypada asi tak, ze to vyhralo Brno.. parada. Jsem rad, ze jste si vybrali mesto ve kterem zatim bydlim. Pokud by to nikomu nevadilo, rad bych po dlouhe dobe zase nejaky sraz zorganizoval. Potrebuji vedet, jake datum Vam nejlepe vyhovuje, kdo z Vas by chtel jit na paintball a kolik dni to zase chcete tahnout. Pokud uz to nekdo nezacal organizovat, tak se toho rad zhostim. Osobne bych navrhoval Cerven.. nekdy v pulce. Taky bych byl velice rad, kdyby mi nekdo pomohl zajistit ubytovani pro ty, kteri by radi zustali v Brne dele, nez jen na jednu noc. Sestavim program podle ktereho bychom se drzeli a nebude opomenuto ani koupaliste.. kazdy se chce prece pochlubit svym svalnatym a vypracovanym telem .. RO style. Pripominky prosim do posty :) kthxnbai. Jo a rad bych, aby se ukazal i kenny :)

Link to comment
Share on other sites

Sestavim program podle ktereho bychom se drzeli a nebude opomenuto ani koupaliste.. kazdy se chce prece pochlubit svym svalnatym a vypracovanym telem .. RO style. Pripominky prosim do posty :) kthxnbai. Jo a rad bych, aby se ukazal i kenny :)

 

To aby som si kupovala plavky v predstihu... :) a nedá sa to teda cez prazdniny ked uz bude po skuskach na vysku maturach atd? :)

Link to comment
Share on other sites

Ja zapomnel, ze muj hlas ma vahu 100 :)

 

Edit: 15.6 - statnice, bud ted, nebo az cervenec.

zaÄátek Äervence by byl bestovní­ pro vÄechny ne? středoÄkoláci se flákají­, vysokoÄkoláci mají­ po zkouÄkovém (nebo mezi dvÄma Äástmi zkouÄkového)

Link to comment
Share on other sites

ZkouÄkový jeÄtÄ v půlce Äervence? ;)

U nás 11.6. a ví­c ani Âťuk, na první­ pokusy dokonce 28.5. a nazdar.

 

 

No nevim zda u nas se neco zmenilo od doby co jsem pryc, ale predterminy byly na konci kvetna, zkouskove v cervnu a pulka cervence...

Link to comment
Share on other sites

To bys musela priplatit v naturaliich.. ;D

 

kupim ti pivo a ticho :) ...no a ja mam zas zaverecne skusky okolo 20.6.2010 takze tak...ja myslim ze J U L je the best :)

 

A Kubo ked si taky macher tak to zorganizuj ty! ;)

Edited by Zusska
Link to comment
Share on other sites

Takze dame si predbezny program. Datum cele teto akce se dohodne pozdeji, potrebuji jen vedet ceho se nebojite ;)

 

Mam v planu nekdy v Patek prijet, okolo odpoledne, na vecer bych mel naplanovane karaoke s chlastanim. V Sobotu dpoledne bychom se mohli stretnout, zajit si na paintball na okraji Brna a po uspesne akci se octnout opet nekde v hospode a kalit dal :). V Nedeli koupaliste a odjezd domu.

 

Toto je jen hruby plan, pokud se to nekomu nelibi, tak se nebojte napsat o co by jste chteli program rozsirit :). Po tom co se dohodnete na nejprijatelnejsim datumu, zacnu delat podrobny rozpis v kolik, kde a za kolik. Nechci prekrocit hranici 2000 korun za tento vikend. V podstate mate od ted sanci si nejak nasetrit ;). Vsechny hospody a akce, ktere budeme absolvovat dopredu domluvim a obvolam. Chci jen vyjadreni datumu, dekuji :). Btw libi se mi konec cervna.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...