Jump to content
Reborn fórum

Sraz


Mitrandir

Misto konani  

173 members have voted

  1. 1. Kde se chcete sejit?

    • Praha
      48
    • Brno
      83
    • jine mesto
      23


Recommended Posts

  • Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest rodix-
Clovek, ktrej dohodne termin srazu odeme dostane darek. Pocinaje ted.. vubec v sobe nemam pet piv :DDDD

13.8-15.8!

A ted gimme darek.

Link to comment
Share on other sites

;) kludne sa budem chopit toho zoznamu ludi len mi musite dat nejak vediet a najviac by mi vyhovoval datum jul- august:) v juni(cerven) okolo 20 vazne nemozem skor...az po :) skola nepusti a skusky su mi prednejsie :)))

a s tym programom maximalne suhlasim este som nehrala paintball, bude huste,snad mi nesepalite okuliare ;P ale pre istotu na to mozete zacat setrit uz teraz ;P

Link to comment
Share on other sites

JeÄtÄ jsem Destovi navrhoval zoo... neví­m jak zoo v BrnÄ vypadá ale mohlo by to být docela odpočinkové zpestření­ dne. TuÄí­m, že se tam dva roky zpátky vydala nějaká skupinka ze srazu a už tehdy se mi to zdálo jako dobrý nápad.

Ale možná už by na to nezbyl Äas...

Link to comment
Share on other sites

Perthe Zoo v Brne je prinejmensim srovnatelna se Zoo napriklad v Olomouci, takze urcite neni skoda do ni zajit.

Co ale bude mozna uz nekterym lidem vadit(pokud bude treba 35 stupnu ve stinu), ze prakticky cela Zoo je do kopce ;), ja jsem vykouril pul krabky nez jsem dosel do pulky toho kopce a pak ani nevim jak jsme vysel tu druhou pulku.(hmm ten fotbal mi asi uz fakt chybi:D)

Link to comment
Share on other sites

Zoo neni vubec spatnej napad.. rad bych ale zacal zjistovat kdo bude mit zajem o paintball, abych to mohl dopredu zarazervovat.. Potrebuju znat presnej pocet lidi co tam bude chtit jit. Pristi tyden uz zacnu zjistovat na kolik to prijde a pro kolik lidi - jestli nejsou nejaky slevy a tak dale. Btw kdyz uz pisete mesice, tak je piste v cestine, v tom aby se prase vyznalo ;D.

Link to comment
Share on other sites

Mimochodem, v Brne stoji zoo pekne za prd. V Liberci je Xkrat hezci, a navic Lbc vyhral anketu o misto srazu pokud jste si nevsimli:P Ale ne, problem s tim nemam. Ocenuju snahu vsech, co se podili na organizaci a programu a vubec!:-) go go go

Link to comment
Share on other sites

zaÄátek Äervence by byl bestovní­ pro vÄechny ne? středoÄkoláci se flákají­, vysokoÄkoláci mají­ po zkouÄkovém (nebo mezi dvÄma Äástmi zkouÄkového)

 

 

Jo na zaÄatku asi jo :)

Edited by Bobrik
Link to comment
Share on other sites

Tiez by mi sedel dátum koncom jíşla alebo zaciatkom augusta (Äervenec-srpen) bo mame 2 tydne celozavodni dovolenku :D k tomu paintballu nieje to vobec spatny napad tez by som sa pridal :D a niekdo navrhol chatu a nikdo mu na to nedal odpoved myslim ze keby bola chata som aj na druhy koniec Ceska ochotný dojst :D

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...