Jump to content
Reborn fórum

Politika


Johny16

Recommended Posts

  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mas jedno kdo tam bude sedet. Bude to upe stejne stado buhviceho:). a nam budou brat stale vic a vic penez:D

 

Jo, a presne kuli takovejm jako ty to v ty politice vypada tak jak vypada... :megalol:

edit: bez urazky ale tak to je:D

Link to comment
Share on other sites

Guest Miltank
Jo, a presne kuli takovejm jako ty to v ty politice vypada tak jak vypada... :megalol:

edit: bez urazky ale tak to je:D

 

Kdyz jsi to uz nacal, tak jaka strana je dle tebe ta prava, ktera situaci v CR zlepsi? :)

Link to comment
Share on other sites

Kdyz jsi to uz nacal, tak jaka strana je dle tebe ta prava, ktera situaci v CR zlepsi? :megalol:

 

Zadna. Volby dopadnou tak, ze ani jedna z viteznych stran nebude mit takovy pocet kresel, aby mela nadpolovicni vetsinu. Budou muset utvorit koalice, klasika. A ja sem orientovany pravicove.

Schvalne tu napisu svuj odhad -

volby vyhraje Cssd (bohuzel)

druha se umisti ODS

dal TOP09

pak VV

a posledni komunisti (jak je nekdo muze volit, to nechapu. Hold jsme narod duchodcu :-D )

---

prezident poveri sestavenim vlady viteze voleb tzn. Paroubka (uz ted se mi chce zvracet) mezitim bude vladnout pul roku vlada v demisi pod vedenim Fischera a behem toho pulroka se p.Paroubek bude marne snazit sestavit vladu. CSSD, ac ma ve stanovach uz par let, ze nesmi tvorit koalici s KSCM (a presto to dela a nikomu to neprijde divny) nebude mit nadpolovicni vetsinu v poslanecke snemovne. Mezitim bude hazet spinu na vse kolem sebe a ve finale ze sebe blbce. Vladu posleze sestavi Necas (popripade predsedu strany, ktera se umistila ve volbach druha) v koalici s pravicove orientovanyma stranama. Toto divadlo bude trvat priblizne rok, kdy se opet nase ekonomika bude klesat. Ostatne jako tomu bylo za svrhnuti Topolankovi vlady behem predsednictvi (dekujeme p.Paroubku).

(a doufam, ze se z tech sr* nejak vykopeme. V budoucich par letech:-)

......

Je to muj nazor, ktery je psany v pozdni hodinu tak to berte s rezervou:)

 

uff, sem se nejak rozepsal a zasnil. Milte ja reagoval na Jimba spis proto, ze kdyz si vsichni reknou, ze nema cenu jit k volbam pac jsou vsichny stejny, tak se pak nesmime divit, ze je to takovy jaky to je. Takovejdle pristup ja rad nemam. Jsem mlady clovek a momentalne studuju. Pokud buh da a ja dostuduju vejsku, tak ta vlada, ktera se zvoli v letosnich volbach, ovlivni moje prvni vetsi zivotni kroky. Nechci, aby to byla vlada levicova...

Link to comment
Share on other sites

Guest Miltank

Jo nejak podobne si taky myslim, ze to dopadne. :megalol:

Btw kdyz jsi mluvil o vysoke skole, kolik presne budou delat ty poplatky, co chce pravice zavest(ODS a TOP09)za vysoke skoly? Jinak ja tu svuj nazor radsi nebudu vyjadrovat, protoze by to dopadlo flamem(ne nejsou to komancove ani CSSD). :)

Link to comment
Share on other sites

Jo nejak podobne si taky myslim, ze to dopadne. :megalol:

Btw kdyz jsi mluvil o vysoke skole, kolik presne budou delat ty poplatky, co chce pravice zavest(ODS a TOP09)za vysoke skoly? Jinak ja tu svuj nazor radsi nebudu vyjadrovat, protoze by to dopadlo flamem(ne nejsou to komancove ani CSSD). :)

 

Jenom ho vyjadri. Vsak mame demokracii. Zatim...

ikdyby to melo dopadnou flejmem...sak je to offtopic:-)

 

poplatky...Ja ti nevim. Mozna to je moje nedostatecna informovanost ale o poplatkach za VS slysim pouze z ust CSSD nebo na tech stupidnich billboardech. Jako zpusob poskodit ODS ci TOP09 negativni kampani.

viz programy...

http://www.ods.cz/volby2010/reseni-pro-vzd...spolecnost.html

http://www.top09.cz/proc-nas-volit/volebni...10/?clanek=1361

Link to comment
Share on other sites

Vidí­m průbÄh podobnÄ:megalol:

 

Jinak ja jsem taky dost skeptik, ale cí­tí­m zodpovÄdnost jí­t volit právÄ proto že každý nevoliÄ napomáhá tÄm manipulátorům co ovlivřují­ slabÄí­ povahy..

 

Volit budu určitě pravici, jakou stranu přesnÄ to jeÄtÄ neví­m, ale přiklání­m se k tomu smÄru zaÄkrtávat jména z nižÄí­ch pozic v kandidátce.

 

A co se týÄe poplatků... Myslí­m že nejdůležitÄjÄí­ je uvÄdomit si, že zemÄ se nějak vyví­jí­ a je otázkou, kde má brát pení­ze... nÄkde se vzí­t musí­ a záleží­ na čikovnosti tÄch nahoře, jak rozhodnou kolik kde... Nemluví­m konkrétnÄ o poplatcí­ch za VŠ. Ale pokud jedna strana bere do íşst zručit poplatky tady a tamhle, je jasné, že bude muset buÄ je zavést jinde nebo vést stát do vÄtÄí­ a vÄtÄí­ zadluženosti.

Link to comment
Share on other sites

VidÄli jste Politickou střelnici?

Tam jedna paní­ řekla, že Paroubek je asi nejsluÄnÄjÄí­ ze vÄech politiků a že pokud slibuje, že jí­ přidá na důchod ( ze kterého jí­ prý zbývá jen 2000KÄ na jí­dlo), Äla by ho volit klidnÄ pÄtkrát

 

JdÄte k volbám, volte pravici, aÂť se Paroubek jde bodnout

Link to comment
Share on other sites

Guest betr

Koukam ze jsem tu zas vyvolal peknej flame ... a to jsem chtel jen jedno hlasovani (uz ani nevim kdy naposled nejaky bylo).

Kdyz uz jste tu nakousli prachy - stat ma penez dost, jen by s nima museli politici umet hospodarit a ne je neustale rozkradat.

Staci se obcas podivat na zpravy nebo zpravodajskej server a uvedomit si ze ty mld co se rozkradaj (stavba dalnic, kseftovani s pozemkama, nezdaneny lihoviny, tabak a pohonne hmoty, gemblerstvi - videoterminaly, vojenske zakazky - gripeny, transportery, nejruznejsi dotace a podpory a mnoho dalsich) jsou jen nepatrnej zlomek toho co se tu deje.

Link to comment
Share on other sites

Bavit se o politice povazuju za nejhorsi moznou variantu kdyz uz se probere uplne ale uplne vsechno :) Abych tu zbytecne nepsal dlouhy post tak kdyz si otocite majkuv prispevek o 180% tak neco podobnyho bych mohl napsat, i kdyz ja jsem pomerne mirumilovny clovek :P takze bych se radsi nevyjadroval :( jinak volit budu CSSD ;)

Link to comment
Share on other sites

Myslis ze John by sel do koalice s CSSD?

Lenka Andrysova [leader VV pro tusim Olomoucky kraj], se vyjadrila ze ma problem [stejne jako John] s Paroubkem, ale nad koalici by se dalo diskutovat a hledat reseni.

prelozeno do obecne: pokud z toho neco budou mit, tak by podporili CSSD ale Paroubek nesmi byt ve vlade. Jirka o tom samozrejme nechce ani slyset takze koalice nehrozi. co ale hrozi je ticha dohoda typu: protlacte nase navrhy, a my zase podporime vasi mensinovou vladu. vsak ono se to uz nejak volicum vysvetli.

Link to comment
Share on other sites

no co ted dela v Usti CSSD (kde kandiduje Paroubek) nema obdoby...

 

http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/2010...e_fanousky.html

 

Tomas Horacek je muj spoluzak ze stredni... a taky znamej usteckej pochybnej podnikatel uzce spjatej s CSSD. Na tohle tema znam nekolik pribehu... jako treba kdyz minulej rok cestoval Paroubek vlakem z Teplic, tak Horacek uplatil 'nahodny volice' ve vlaku, aby Paroubkovi poprali k narozeninam. Dalsi usteckej podnikatel se zase ted snazi ziskat obecni rybnik Chlumce kde ted bydlim do osobniho vlastnictvi pac by se mu hodil pro jeho budouci stavbu paroplynovy elektrarny... lidi z CSSD uz mu pomohli u ministerstva zivotniho prostredi ziskat temer 800 milionu na sanaci jeho soukromejch pozemku kde ma elektrarna stat... cimz mu ty penize vicemene venovali.

 

Tohle je treba vec z dneska. Konecne dukaz ze CSSD falsuje webovy ankety:

http://www.reflex.cz/clanek/politika/37011...e-soudruzi.html

 

A jeste jednou pan Horacek:

http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/cro-paroub...u-do-debat.html

 

 

Proc nevolit cssd:

http://adamabelovsky.blog.idnes.cz/c/10011...volit-CSSD.html

Link to comment
Share on other sites

Guest Miltank
¨

 

Sikovni kluci to jsou, coz? :) Jinak podme si popravde rict, kdo by se za takove prachy neupsal klidne dablu. ;) To by byla anketa, uz vidim jak by tu ze sebe vsici delali slusnaky. :(

 

Edit: Sry Miku, ted jsem si vsim, ze jsi jeste vcera psal post. ;) No ja o tech poplatkach slysel i ruzne v TV a to nejenom z ust levice. Ale tak co ja vim, jak to skutecne je.

Jinak "moje" strana byla zrusena, takze je to uz stejne jedno. :P

Edited by Miltank
Link to comment
Share on other sites

btw nvm jestli jste to postrehli, ale dle voleb na necisto [tzv studentske volby ktere se na ceskych skolach odehraly nedavno], by v souladu s prognozou [prognoza... hmm no proste se vysledky meli zverejnit az po skutecnych volbach, ale z deviti skol jim nejak "unikly" vysledky uz ted], vyhrala TOPka a to se ziskem cca 40%. navic podle studentu by se CSSD do parlamentu bud nedostala vubec, nebo jen velmi tesne.

 

navic jak rekl Stepan Mares [autor komixu Zeleny Raul 10.5.10 pro radiozurnal, drzim mu palce v Strassburgu u soudu :(] tak registruje pouze jednoho politika ktery ma penez dost a ktery se nehrabe do politiky proto aby si nafarmil pro sebe, tedy Schwarzenberga.

 

myslim ze ja byt obcanem ceske republiky, tak je taky volim. ale na druhou stranu jsem rad ze vasi politicke sceny vybirat nemusim, protoze mi to nekdy pripada ze KAZDY krok je potencionalni krok vedle :) takhle to jen hodnotim jako tradicni volic pravicoveho spektra ktery je proti zadluzovani.

 

viz treba nase postaveni na slovensku kde pred volbami zadna strana nechce uvalit na sve obyvatele dluh o vysi 150 eur na hlavu ve prospech Recka, ale kazdej vi ze po volbach se to oznaci za "nezbytnost" a ono se jim penizky na ty jejich duchody presahujici nasi prumernou mzdu nejak odklepnou.

Link to comment
Share on other sites

Guest betr
...

To co uniklo ze skol vi kazdej kdo se alespon trochu zajima o politiku (tj. zaeviduje ze se blizej volby a ze by moh dat nekomu hlas).

Problem je v tom ze 1/3 naroda tvorej duchodci a cikani (aneb alieni a rychleserozmnozujici hovna se zlodejskejma rucickama jak by nekdo poznamenal), ktery ve skolach rozhodne nenajdeme a ty budou hlasovat pro kscssd. :(

 

Takze za me to bude zrejme Schwarzenegr, Pirati, nebo naka krajni pravice.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...