Jump to content
Reborn fórum

Renewal


k3dT

anketa o renewalu  

191 members have voted

  1. 1. Nasadit Renewal?

    • Ano, nasadit jen renewal klienta, 3rd class a herni mechaniku NE
      77
    • Ano, nasadit jen renewal klienta, hodit na test 3rd class + herni mechaniku a nechat ozkouset, dal se uvidi
      104
    • Ne, nechat soucasnyho klienta, renewal tudiz vubec nezavadet a bejt sto let za opicema
      9
    • Je mi to fuk (zobrazit vysledky ankety)
      2


Recommended Posts

ja sem rozhodne pro odskouseni a co se tyce toho solovani tak to tu dela kazdej parrtu uz nevidis vubec a kdyz nahodou potkas tak to je stale jeden hrac kterej hraje dual a nebo vice uctu takze ja sem osobne pro 2

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ahoj já osobnÄ jsem volil 1. urcite ale nejsem pro 3rd classy. uz to není­ ono... co se tyka mechaniky a clienta uvital bych pokud nekdo hodi odkaz docela rad bych si procetl o jake zmeny celkove jde, jak u klienta samotného tak mechanika hry. dí­ky mejte se a ... zustante On :)

Link to comment
Share on other sites

3rd class sa mi zda ako vymyslene a upatlane za 2 hodinky aj so skillmi, takze im davam jasne NIE.

+1

 

co se tyce toho solovani tak to tu dela kazdej parrtu uz nevidis vubec a kdyz nahodou potkas tak to je stale jeden hrac kterej hraje dual a nebo vice uctu...

 

Z Äásti máÄ pravdu, ale party tu jeÄtÄ přeci jen jsou a stále budou, ostatnÄ jsou lokace, kde se parta nÄkdy vyplatí­ ví­c, než to patlat s 5 íşÄty a zdržovat se. Se 3rd classy by party zanikli zcela jistÄ, přece jen, kdo půjde třeba na Satana s partou, když si ho může dát sám a sbalit vÄechen drop?

 

za mÄ jednoznaÄnÄ možnost 1.

Link to comment
Share on other sites

Tak to video mi docela stacilo, ja mam asi jasno :)

Jedna vec je si solovat bosse, druha vec je si solovat bosse s prstem v zadku - tohle je vazne trosku moc :)

V podstate nechapu, co muze lidi na takovehle hre jeste bavit - pokud to teda neni video ze serveru, kde nejsou mobove upraveny sile hracu....

Edited by Tracy
Link to comment
Share on other sites

Jinak tu poznamku o WotLK nejak nechapu. Wrath of the Lich King je uz hodne starej datac a snad na kazdem freecku uz je, na officu uz je nejaky patek Cataclysm. Nebo co si tim chtel rict?

 

Popisoval jsem jev ke kteremu v MMORPG dochazi pri aplikaci vetsich inovaci. Myslim ze hodne hracu se do hry kvuli takove inovaci vrati. Nvm jak snaz bych to uz napsal /-:

Link to comment
Share on other sites

Ja jsem rozhodne pro 3rd classy. Uznavam, ze jsou velkym skokem v sile, ale to byly 2rd classy taky. Kazdopadne to bude dalsi duvod proc si expit postavicku a tak zustat u hry dele a navic si myslim, ze nejvetsim nepritelem nejsou bossove, ale ostatni hraci :)

Link to comment
Share on other sites

No snad jedine vzit to vsecko a upravit, aby to nebylo vyhroceny - ale to je jednak sileny prace, silenyho vymejsleni a pak casem zacnou nekteri brecet ze to neni jako offic a bude se to mazat - coz uz tu jednou (vickrat) bylo ze. Ze lidi prisli na Reborn, protoze to tu bylo proste jinak a pak se to zmenilo :) Aby to nenastalo podruhy.

Link to comment
Share on other sites

Myslim ze hodne hracu se do hry kvuli takove inovaci vrati.

a mnoho lidi taky odeslo/odejde... ;) aby se zas nestalo to, ze se to udela, lidi prijdou, vyzkousi, vydrzi jim to tyden/mesic a pak se na to stejne vyprdnou :)

 

osobne me 3rd classy nelakaj a jsem zasadne proti... a jakej bude klient je mi tak nejak jedno :)

Link to comment
Share on other sites

Pokud chcete 3rd classy.. tak Äekejte "hodnÄ"(opravdu hodnÄ) bugu a prácí­ na tak dlouho že se vám bude kouřit z uÄí­.. Mimo to si dovolí­m tvrdit že to bude až totálnÄ nehratelné zezaÄátku..

Link to comment
Share on other sites

Podle me je mala zmena kupredu celkem pozitivni krok, ale zase se uplne prekopat na Renewal ? To nee... 3rdcklassy vypadaji zajimave ale vubec se mi to nelibi. Reborn je Rebornem protoze je takovy jaky je. Je opravdu Vsechno nove a inovativni tak strasne "lepsi?" Proc opravovat neco co neni rozbite a 100% slape jak ma ? Toze nase "mlada generace" touzi po zivejsi hre a novych moznostech je fajn ale´co MY? MY stari hraci kteri tu jsouuz tak dlouho, vyhovuje nam to tak jak to je protoze jsme to byli MY kdo jsme si postupem casu Reborn upatlali do podoby jakou vidime dnes ?

 

 

Hlasuju pro prvni moznost.... je fajn trosku zavest novinky ale hned sem narvat vsechno? Porad testovat a vrtat se v tom a porad sistezovat ze tohle je bugle a ze tohle je moc OP a ze ten ma tohle a tamto :wacko: Kdo chce 3rd class at si najde nejaky rusky high rate server, je jich sakra hodne, mozna i sakra vic.

 

I kdyz ta moznost spustit "nejaky druhy server"tak jako mame tedka testovaci server nezni tak spatne. Ukojilo by to nase dychtivce a byl by to pekny kompromis. Zda to bude proveditelne je uz vsak jina otazka.

 

 

Illyasviel von Einzbern (ex)Priestka Tree of Life. Semnou nikdy nikdo neumre ;) (nadlouho xD)

 

PS: hlavne neuzavirat anketu dokud nebude hlasovat aspon 150lidi prosim :cray:

Edited by Zeny
Link to comment
Share on other sites

Zdravím všechny :)

Já jsem rozhodně pro 3rd... Myslím si že to nejen vrátí některé hráče co už odešli, ale že to i přiláká hráče nové... Je to jen můj názor, avšak myslím si že Reborn sází na propracovanost místo grafiky a tak čím bude propracovanější a čím víc bude možností tím líp :)

Samozřejmě by to chtělo postupem času přidat arény které by uspokojili i početnější party 3rdéček, ale zase party už se tolik nedělají a tak není kam spěchat.

Edited by Dlouhovous
Link to comment
Share on other sites

Tak se taky vyjádří­m...

Renewal client ANO - herní­ mechaniku nemÄní­, zpří­jemní­ řadu situací­.

3rd class NE - potom je to jiná hra, kterou už hrát určitě nechci. Chápal bych založení­ zcela NOVíHO serveru (s pří­padným překopí­rování­m postav ze souÄasného serveru). Podle mÄ tam bude nárůst lidí­, aby si to vyzkouÄeli, ale jestli vydrží­, to už je naprosto jiná otázka a bojí­m se toho, že po chví­li půjde do kytek, takže přejí­t i se souÄasným serverem na renewal mechaniku by byl velice odvážný krok.

Link to comment
Share on other sites

a mnoho lidi taky odeslo/odejde...

+1

 

Zdravím všechny :)

Já jsem rozhodně pro 3rd... Myslím si že to nejen vrátí některé hráče co už odešli, ale že to i přiláká hráče nové...

 

Tak podle mě příliv nových hráčů možná tak vyrovná stav mezi těmi co odejdou díky těm 3rd, protože nelze počítat s tím, že to přiláká nějaké velké počty (u nás v ČR/SR) a to ještě někteří stejně jen zkusí a přestanou hrát... ale to je jen můj názor.

Edited by Chummy
Link to comment
Share on other sites

Nechcem sa nikoho dotknut (aj tak sa dotknem, ale neberte si to osobne)...

 

K3, chapem tvoj zaujem o zavadzanie noviniek, ale ked si predstavim, ako neskutocne dlho sa tu fixovalo blbe devo a zopar minor bugov, neviem si predstavit, ako dlho by trvalo totalne vybalancovat renewal mechanics + 3rd class. Nepochybujem o tvojich a jirkanovych schopnostiach, ale vy dvaja si musite zvazit, ci chcete z renewal fixu full time job minimalne na 2 mesiace.

 

Mechanika bez 3rd classov nejde, a plati to aj naopak. 3rd classy este stale niesu a tak skoro ani nebudu vybalancovane ani na kRO a tam su za to korejci plateni, aby na to makali. Preco nepockat este tak rok, kym sa to vykrystalizuje ako tak do finalnej podoby?

 

Renewal klient je krasa. Za ten som vsetkymi dvadsiatimi.

Stvrta lista, partylock, antishake, novy keybind+ingame macro system, prehladna kafra. Vsetko uzitocne veci, jak do PVP tak do PVM.

 

A vseobecne sa tu do 3rd classov hrnu, pre mna len noname nicky.

PVM komunitu moc nepoznam, teda vobec, ale ludia bez signatury s 5 postami na fore...mam o tom svoj obraz. 75% z nich sa na 3rd level ani nedostane.

 

Shame on me...

Link to comment
Share on other sites

Možnost 1 je jasná. A pro ty co tu pí­Äou, že se vrátí­ lidi, nebo to přitáhne nové hráÄe: je to blbost. Možná se pár lidí­ vrátí­, aby to vyzkouÄeli, ale rozhodnÄ nezůstanou (viz když se pořád psalo jak na czro nasadí­ satana a lidi se vrátí­ - nikdo se nevrátil). Ti co chtÄli tohle vyzkouÄet to dávno zkusili na jiných serverech.

Link to comment
Share on other sites

Popisoval jsem jev ke kteremu v MMORPG dochazi pri aplikaci vetsich inovaci. Myslim ze hodne hracu se do hry kvuli takove inovaci vrati. Nvm jak snaz bych to uz napsal /-:

 

Vidim, ze jsem to pochopil dobre, ale ty jsi nepochopil me. Pridani advancu byla inovace, jelikoz to bylo neco noveho ale nebylo k tomu nutne kompletne predelat celou mechaniku hry jako by to bylo nutne k 3rd classum.

A tvoje prirovnani by bylo presnejsi kdyby si rekl ze prestup z TBC na WoLK bylo jako ze second classu na advanci a prechod z WotLK na Cataclysm je neco jako z advancu na 3rd classy.

 

Jinak mi neni jasne proc tu tolik lidi chce 3rd classy kdyz poradne neumi hrat ani za advanci. A jestli si nekdo mysli, ze nemam pravdu tak at mi to pridou predvest na GW(mimochodem dalsi vec kterou se mohou zabavit ti lide kteri tu vykrikuji ze uz se soucasnym nastavenim nudi a chteji neco noveho).

Link to comment
Share on other sites

Neví­m, možná se obklopuji starousedlí­ky, ale podle slov lidí­ z mého okolí­ spousta znich odejde s pří­chodem mechaniky renewalu. Ja půjdu pÄknÄ s nimi. ProÄ? Je to jednoduché, podobných her jako RO renewal je na netu hodnÄ a tyto hry se hrají­ v mnohem masovÄjÄí­m mÄří­tku, než se kdy bude hrát tady na Rebornu. Naví­c s renewalem RO ztratí­ to, Äí­m se RO odliÄuje od ostatní­ch MMORPG. Takže já dávám mechanikám výrazné NE! Klientovi se nebrání­m a dokonce si myslí­m, že by to pomohlo.

 

CelkovÄ si myslí­m, že by se mÄl Reborn zamÄřit na dva hlavní­ proudy lidí­, co tu hrají­. PvM hráÄům je tu vÄnováno vetÄí­ Äást zdrojů GM týmu (aspoř se mi tak zdá). Zato GW a PvP Äást strádá (pořád s nÄÄí­m nespokojeni :shifty:). Imho by server ví­c oživila vÄtÄí­ komunikace s GW/PvP hráči, a eventy, které maji hlavu a patu, baví­ a nejsou v uterý nÄkdy ráno, ale v hlavní­m hrací­m Äase.

 

Imho by pomohlo, kdyby GM team mÄl GW/PvP divizi a PvM divizi a k3dt to vÄechno zastřeÄoval (Äéfoval). Pokud to tak je, tak jsem si jen nevšiml, což samo o sobě stojí­ za zamyÄlení­. :)

Link to comment
Share on other sites

Musí­m ří­ci, že zpoÄátku jsem byla také zásadnÄ proti renewalu; a to nemluví­m nejen o spritech. Ale pak jsem mÄla možnost hrát na renewal low-ratu. Můžu tvrdit, že jsem si ho zamilovala.

Ono možná hodnÄ lidí­ zbyteÄnÄ renewal odsuzuje, aniž by ho doopravdy zkusili(o jakémsi "testování­" na HR radči pomlÄí­m:)), přijde mi to jako Äkoda. Proto jsem pro možnost Äí­slo 2, přece jenom by podle mne nebylo Äpatné nechat lidem prostor si mechaniku "oÂťukat", protože jak je vidÄt je o ni zájem pomÄrnÄ velký.

 

HodnÄ se tady diskutuje o tom, že by se mÄl nechat server pÄknÄ tak jak je, na souÄasné mechanice, a že by k pří­padným vÄtÄí­m zmÄnám docházet nemÄlo. Ale o tom právÄ MMORPG jsou - jsou postavené na neustálých inovací­ch, tak aby hra nenudila a stále fascinovala nÄÄí­m novým. V jiném pří­padÄ pořád existují­ offline RPG.

 

Dále- odchod hráÄů. Ano, je docela možné, že nÄkteří­ kvůli renewalu odejdou, protože se jim nechutí­. Ale stejnÄ tak je možné, že pokud zůstane vÄechno při starém, tak lidi odejdou jen proto, že je hra prostě nudí­. NehledÄ na to, že ti, kteří­ kvůli tomuto odeÄli v minulosti, se můžou při zprovoznÄní­ renewalu vrátit. Proto jsem si jistá, že to až takový Äok pro serverovou populaci nebude.. Přece jen s tí­mto problémem se musely potýkat oficiální­ servery. A kdyby jim to způsobilo velkou ztrátu tak by se do renewalu nepouÄtÄli - každý hráÄ jim platí­ mnohdy nemalé pení­ze.

 

Poslední­ vÄc- expení­ solo... Tady by se to dalo pÄknÄ řečit eventama kdyby to s party expení­m Älo z kopce. Na iRU to mají­ pÄknÄ vymyÄlené, a to tak, že občas nahodí­ exp event á la repeatable questy. A o party tam rozhodnÄ nouze není­(dle vlastní­ zkuÄenosti). Přidávám linky na nÄkolik screenů(nejsou moje):

http://i3.photobucket.com/albums/y58/lachanna/screenshots/Lachanna_ab_lbl126.png

http://img.photobucket.com/albums/v488/TeiTei/screenValkyrie011.jpg

http://forums.irowiki.org/picture.php?albumid=80&pictureid=2939

 

ToÂť jest můj názor na tuto vÄc.

Přeji hezký zbytek dne. (:

Link to comment
Share on other sites

Jiná možnost než první­ ani není­. Vůbec nemá smysl se pouÄtÄt do nějakých 3rd a renewal mechaniky, když tu jeÄtÄ nejsou vÄci jako např. Nydhorgg instance. Fixování­ a balancování­ by naví­c zabralo obrovské množství­ Äasů.

Srovnávat advanced a 3rd vůbec nemůžete. 3rd úplně zmÄní­ styl hraní­, úplně to zmÄní­ buildy a dost pochybuju že by se nÄkomu chtÄlo expit nový char 0-99 znova 0-99 a pak jeÄtÄ 100-150.

 

OhlednÄ toho "přidání­" nějakého pvp/gvg gm jsem za.

Link to comment
Share on other sites

Mno, nic o 3rd classech nevim, ani o herni mechanice, ale muzu rict, ze pokud se to zavede tak urcite skoncim. Uz tak mam problem s tim najit cas na expeni (a vubec hrani vseobecne), natoz abych se dalsich x mesicu (let) pachtil s necim dalsim. Vubec nepochybuju o tom ze expit to bude naprosty hardcore a pro vetsinu lidi udelat solidni level na 3rd cl. bude naprosto nerealne. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...