Jump to content
Reborn fórum

Renewal


k3dT

anketa o renewalu  

191 members have voted

  1. 1. Nasadit Renewal?

    • Ano, nasadit jen renewal klienta, 3rd class a herni mechaniku NE
      77
    • Ano, nasadit jen renewal klienta, hodit na test 3rd class + herni mechaniku a nechat ozkouset, dal se uvidi
      104
    • Ne, nechat soucasnyho klienta, renewal tudiz vubec nezavadet a bejt sto let za opicema
      9
    • Je mi to fuk (zobrazit vysledky ankety)
      2


Recommended Posts

Hlasuji pro 2 protože:

1- GW 80% ovládá R.N.R. pak trochu Xeno a dalÄí­ tedy pokud Renewal znamená zmÄnu tak sem pro

2- PvM už tet se hraje multitasking takže to asi není­ důvod

3- můj pocit je ten že ano Renewal mechanika pro 3rd class, umožní­ budoucí­ implementaci nových lokací­ a dalÄí­ vývoj servru. Také si pamatuji doby kdy na global eventu byly včichni a ne jako na svatbÄ nás tam ÄaÄkovalo 40... naví­c je to na zkouÄku. Populaci bych neřečil když je tu 350 (opravte mÄ pokud se pletu) online z toho 180 merchantů, tj 170 , spousta lidí­ má najednou aktivní­ 3+ íşÄty.. Zají­malo by mÄ netuÄí­ nÄkdo kolik je najednou připojeno IP adres? Co se týká buildů je tu test server naví­c s novými mapami přijdou nové buildy a s repetable Q to už není­ takový problém.

Hovoří­m pouze za sebe a gratuluji pokud jste doÄly až sem. :bye:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

...

1- GW 80% ovládá R.N.R. pak trochu Xeno a dalÄí­ tedy pokud Renewal znamená zmÄnu tak sem pro

...

ano, budou jim konkurovat lidi, kteri nezvladaj ani advanc postavy

 

A jinak jsem pro 1. Kvuli renewal mechanice nemusim hrat RO, takovych her je spousta.

Link to comment
Share on other sites

Hlasování­ je tak vyrovnané že stejnÄ budou muset rozhodnout GM samy, myslí­m ze nasadí­ klienta a s mechanikou 3rd class se poÄká jeÄtÄ nějaký pátek.

Co se týká zvládání­ a nezvládání­ postav vzhledem k tomu jak se tu postavy půjÄují­ tak je tu dost lidí­ s 99/70 kteří­ jí­ nemají­ od novice.

Link to comment
Share on other sites

Renewal ANO.

3rd class ANO!!! :clap:

 

Sice furt nemám ani 2nd class (vrátil jsem se po xleté vynucené pauze), ale nerad bych se Äasem, až se prokopu na 99/70 2nd classu zasekl a "závidÄl" offí­kům a nÄkterým zahraniÄní­m serverům, že mají­ kam dále porůst.

 

Uznávám, že 3rd class a nÄkteré překopy celkového systému nÄkomu přijde jako zniÄení­ ragnarogu, ale mnÄ ví­ce Ätve existence stropu, než zmÄna systému ;)

Link to comment
Share on other sites

Hlasování­ je tak vyrovnané že stejně budou muset rozhodnout GM samy, myslí­m ze nasadí­ klienta a s mechanikou 3rd class se počká ještě nějaký pátek.

Co se týká zvládání­ a nezvládání­ postav vzhledem k tomu jak se tu postavy půjčují­ tak je tu dost lidí­ s 99/70 kteří­ jí­ nemají­ od novice.

 

 

oni ty ankety jsou fakt jen orientacni... pac vidim ze nekteri hraci hlasovali pro prvni dve moznosti i 3x pres dualy na foru...

Link to comment
Share on other sites

,,Jupiii dame 3rd classy, pritahne nam to plno novych lidi, zase nas budou miliony"

- S tim bysem nepocital. Lidi prijdou, budou tyden a zase oedejdou. A i kdyby preci jen nejaci zustali, tak v zadnem pripade nevykompenzuji ty odchody lidi kvuli teto zmene.

 

,,Zesilime moby a zakryjeme tu nechutnou silu 3rd classu"

- Ehm ehm, to jako novacek pujde expit na poringy protoze nic jineho nezabije, jenom kvuli tomu aby si preboosteny 3rd class mohl solovat tezko jako dneska?

 

,,Nebude se sice expit v partach, ale co stejne se v nich neexpi"

- Ale expi, doporucuji zapnout main, snazit se najit kamarady, byt aktivni, mit potrebny char, vymenit guildu cokoliv. Ale hrani v parte tu stale je. Ale kdyz uz si i ty nejtezsi moby da i ten nejslabsi char, tak to ty party pohrbi uplne.

 

,,Doexpim 99/70 a pak odejdu, nebot ztratim motivaci"

- Hlavne ze to tu pisi vesmes lide, co jeste nevi jak advanced vypada. Pokud mas reborn rad a chces tu byt, budes tu tak jako tak. Porad je tu co delat, mas vsechny uspechy? vsechny hunty? atd atd atd.

 

 

Ja osobne jsem hlasoval pro jednicku. Jak uz psalo vice lidi, klient je fajn. Ale ten zbytek to je moc moc prace za malo uzitku. Nechci GMkam radit, ale nebylo by lepsi to usili casove, ktere byste venovali na mechaniku a 3rd classy, spise vlozit do zdokonaleni momentalni mechaniky a do nynejsiho stavu rebornu? Dejme tomu, ze implementace bude 2-3 mesice trvat, co tak to vlozit jinde. A vite vy vubec co tu hlasujete pro dvojku jak by vypadala implementace? Ani ja to nevim, rad bysem se to taky dozvedel. Bude wipe, nebo se jen prejde z 99/70 na novy 3rd class? Celkem by se to hodilo vysvetlit, nebot pokud to budeme muset rozjet nanovo, tak vam tu zustane "5" lidi.

Edited by TomulkaBambulka
Link to comment
Share on other sites

Kdyz uz Renewal mechaniku, tak jen pro 3rd class, ostatni by diky renewal mechanice byly totalne nepouzitelni (zkousel jsem to na high rate serveru, neadv a adv fungovaly podle stare mechaniky a 3rd classy dle renewalove).

 

idealne riesenie...komu sa 3rd classy nepacia nemusi prestupit, nikto ich nenuti...a dost by pomohlo aj nejake jednorazove reset NPC - kazdopadne len za predpokladu ze sa sem renewal dostane :)

Link to comment
Share on other sites

,,Plosim plosim zavedte 3rd classy mocinky moc plosim. Jsem wiznicka lvl 70 (v PvP arene si vykrajim skoro vsechny afk chary) a s prichodem techto 3rd classu mam sanci, ze si do 5 let konecne zabiju i nejakeho bossika. Dekuji a laweskuju vas vsechny."

 

----> Takhle nejak to vidim, kdyz jsem si precetl celou tuhle diskusi. Samozrejme jde o nadsazku a hlavne v tom nehledejte zadne povyseni a aroganci. Jen mi to tak prijde.

Link to comment
Share on other sites

Guest jirkan

idealne riesenie...komu sa 3rd classy nepacia nemusi prestupit, nikto ich nenuti...a dost by pomohlo aj nejake jednorazove reset NPC - kazdopadne len za predpokladu ze sa sem renewal dostane :)

No, na jednu stranu to neni zase tak slozite (per char mechanika), proste se prida kazdemu charu/accountu jeden bit, simple, takze misto soucasnych (by oko) (GvG x PvP + normal) x (magic/LR/phys) = 9 parametru (redukci) proste pribude jeden bit?

 

JENZE: Ten prostor parametru by se "ponekud" rozsiril, coz neni na prvni pohled zrejme. Muzeme pocitat:

- Redukce mobu vuci 2nd a 3nd charum (2x3, redukovatelne na 3 parametry)

- Vzajemne redukce mezi 2nd a 3nd classama (2x3x(pvp+gvg)) = 12 parametru

- Vzajemne exp-gain redukce mezi 2nd a 3rd mechanikou (4 parametry redukovatelne na 3)

 

+ dalsi vzajemne nelinearni vazby, jako: co udela +11 equip na 2nd classu? 3rd support skill na 2nd charu? 3rd char versus zabita potvora mimo povoleny limit levelu? a mnoho dalsich co me na prvni pohled nenapada.

 

... jen si dovolim jemne naznacit, ze i z postu co sem psali ti kteri tu hruzu (cti: Renewal mechaniku) zkouseli je to totalne mimo nevyvazena zpatlanina, a jeji nevyvazenost "resit" doplnenim dalsimi dvema desitkama volnych parametru mi pripada jako stejne efektivni jako resit hierarchicky problem SM pres SUSY a mraky nepozorovatelnych poli a castic ;)

 

Edit: nechci rict ze je to nemozne, spis jestli to stoji za tu praci.

(Dalsi drobnost - pokud se system nastavi aby nevyradil adv. classy, pak neni jediny duvod proc prestupovat - snad jen kvuli jine postavicce (zvlast pro damskou cast hracske zakladny) coz lze resit mnohem jednoduseji napr. questem a malou upravou eA ktera jen zmeni sprite, ale do herni mechaniky nezasahne)

Edited by jirkan
Link to comment
Share on other sites

komu sa 3rd classy nepacia nemusi prestupit, nikto ich nenuti.

Co to je za blbost? Budou donucení­ spoleÄnosti, když nebudou nic dávat, protože to bude balanocvané na 3rd.

Já mám lepÄí­ nápad, pokud nÄkdo chce 3rd aÂť si to de zkouÄet třeba na rms.

Link to comment
Share on other sites

Guest jirkan

co ty ví­Ä jestli odejdou či neodejdou, docela bych vÄřil že lidi hlasují­ proti aniž by to nÄkdy zkusili

JistÄ, co je na tom nepochopitelného? Každý má nějaké oÄekávání­, priority a ty jsou čistÄ jeho vÄcí­, proste stejne jako jsou lidi, co na te mechanice hrat chteji, tak jsou tu lidi co na te mechanice hrat nechteji, takovy uz je svet. Nebo snad chceš obcházet skeptiky vybaven AK-47 a nutit je hrát na Renewallu aby "poznali co je pro nÄ dobré"?

Link to comment
Share on other sites

Jistě, co je na tom nepochopitelného? Každý má nějaké očekávání, priority a ty jsou čistě jeho věcí, proste stejne jako jsou lidi, co na te mechanice hrat chteji, tak jsou tu lidi co na te mechanice hrat nechteji, takovy uz je svet. Nebo snad chceš obcházet skeptiky vybaven AK-47 a nutit je hrát na Renewallu aby "poznali co je pro ně dobré"?

 

se mi podařilo vymazat si post tak ještě jednou :D

to jirkan: nepochopitelného hmm... čistě můj názor, to že to nezkusili a hlasují proti je každého věc já jim to neberu, jen pro mě je to nelogické jako by ti někdo řekl já nemám rád .. třeba pivo a přitom ho nikdy nepil, pokud to není tak těžké zapnul bych tyhle všechny srandy na test servr ať ten kdo nezkusil a chce, si to zkusil(nemusí tahat a projíždět bůh ví jaké servry) a pak až dával nějaké hlasování

 

 

 

co ty víš jestli odejdou či neodejdou, docela bych věřil že lidi hlasují proti aniž by to někdy zkusili

 

stejně jako já, někdo preferuje solo před partou což je každého volba i když bych rád expil v partě kvůli tomu že dost často odcházím od pc s něčím pomoct nechci partě kazit expení

 

ano po velmi dlouhé době jsem motivaci ztratil a odešel i když to trvalo a nevim kolik adv charů jsem naexpil a účka ani hunty to nespasili

 

a ano mocinky prosim bo jsem xy adv charů a do pvp jsem moc nechodil a ani nechodim, protože už nehraju, ale sem tam rupnout nějaký edp a propít stovky potů a s příchodem 3rd uvažuju o návratu a mám šanci, že ušťouchám pořádného bossáka do 5minut a fakt tě necosi

sry ale nedá mi nereagovat i když už nehraju

 

odpověď 2 pro mě jasná volba

Edited by DJ Tiesto
Link to comment
Share on other sites

Spoustu lidi tu psalo, ze 3rd classy zavini upadek part. Je asi pravda, ze od lvl 100+ bude potreba chodit v partach mensi, ale stejne nez vsichni doexpi 99/70 tak party porad budou. Je taky ale pravda, ze s nastupem 3rd by melo byt umozneno vsem co uz maji 99/70 prepracovat skilly aby nemusely zacinat od zacatku.

Taky souhlasim s tim co uz tu nekdo rekl, ze predstava stropu neni to prave orechove a kdyz se posunou moznosti postav dal, tak to bude jen zajimavejsi :)

Link to comment
Share on other sites

jen pro mÄ je to nelogické jako by ti nÄkdo řekl já nemám rád .. třeba pivo a přitom ho nikdy nepil

 

Takhle to zase neni. Predstav si, ze bys vedel o pivu traba tyhle informace.

- chutna jako mocovina

- pri jeho vyrobe se naprosta zanedba vyroba kofoly a ty milujes kofolu

- je mozne ze diky pivu kofola zanikne uplne a ty jsi milovnik kofoly

- vis ze pivo se vyrabi poradne nedokvasene, nehotove a ze dost podstatnych veci tam nedavaji

- je nezdrave, zpusobuje prujmy a zvraceni

 

Napil byses tedka? Vse musis samozrejme brat obrazne. Navic na ne moc dobre pivo si muzes zajet do zahranici a tam si to vyzkouset.

Link to comment
Share on other sites

S tim Pivem dobrý OT. Je paráda se po dni v práci zasmát. :teehee:

 

Ale teÄ k tématu.

 

Renewal klient >> Parádní­ záležitost, velmi jsem si oblí­bil tak jako vÄtčina. Ty vymoženosti za tu práci s implementací­ na Reborn za to stojí­.

 

3rd class + mechanika >> IMHO není­ to íşplná blbost, jak vÄtčina tady tvrdí­, ale v souÄasný dobÄ se s tim dÄlat je zřejmÄ blbost. Zatim bych nasadil jen klienta a mechaniku bych nechal aspon rok uzrát, zatim dodÄlal pár dalÄí­ch vÄcí­ na Rebu a pak se uvidí­ jak se má situace. Celá ta vÄc se bude jeÄtÄ hodnÄ mÄnit. Je fajn mí­t něco nového a cool, ale je blbost to mí­t za každou cenu.

 

;)

Link to comment
Share on other sites

docela bych vÄřil že lidi hlasují­ proti aniž by to nÄkdy zkusili

A já bych zase vÄřil, že mnoho lidí­ a wtf nicků hlasuje za možnost 2. aniž by to nÄkdy zkusili. StaÄí­ se podí­vat na tohle forum, pro možnost 1. tu vesmÄs hlasují­ lidé, kteří­ mají­ s RO zkuÄenosti... jak na Rebornu i na jiných serverech a zajisté si i (netroufnu si ří­ct, že včichni, ale vÄtčina) ty 3rd zkusila. Za to ti, co hlasují­ pro možnost 2, ani je neznám, nikdy jsem ty nicky neviÄl (ale to je nepodstatné) a možná ty 3rd classy vidÄli jen nÄkde na videu... ano je to pÄkná podí­váná, ale kyž za to hrajeÄ, vypadá to trochu jinak než na tom videu.

Link to comment
Share on other sites

Ja uz nehram nejake tie 2-3roky ale tiez pridam svoje..

neviem ako vy ale ja tam mam druhu moznost:

 

Ano, nasadit jen renewal klienta, hodit na test 3rd class + herni mechaniku a nechat ozkouset, dal se uvidi

 

podla vasich reakcii(teraz nemyslim hlasovanie, ale debatu v topicu) by som povedal ze vy tam mate "nasadit 3rd classy a mechaniku na normalny server buduci tyzden"

 

Mna osobne uz klasicke RO nejak nelaka.. aj ked ma to zacina trochu chytat, ale na renewale by som si zahrat chcel(skusal som to parkrat, ale nikdy nie na nejakom servry co by za nieco stal) a neviem zarucit ze ma to bude bavit aj po 2 mesiacoch.. prave preto je v tej moznosti(aspon dufam ze preto) napisane "otestovat a dal se uvidi"

 

Aky je problem v tom hodit tuto renewal mechaniku na test a nechat to bezat nejaky cas.. par mesiacov.. za ten cas sa to otestuje, niektory z haterov to mozno skusia a uvidia ze to nieje take zle.. popripade ty, co to tak velmi chcu zistia, ze to stoji za prd a nebude ich to bavit viac ako 2 mesiace

 

Pokial viem server by to mal zvladnut a pokial sa s tym bude chciet kennymu bavit aby to tam nahodil... ja v tom potom problem nevidim

Link to comment
Share on other sites

koukam ze Renewal klient je jasna volba.. tudiz si prosimvas vsichni vyzkousejte minimalne ze se vam jde s reexe_renewal.exe pripojit na TEST server... budu i rad kdyz vyzkousite vsecko ostatni jestli tam nejsou nejaky mouchy... bugy kdyz tak piste do hlaseni bugu. Dik.

Link to comment
Share on other sites

Klienta rozhodnÄ ano, ten se mi na testu hodne lí­bí­, teda až na to, že mi nechtÄjí­ fungovat starý známý klávesový zkratky, ale možná jsem je spí­Ä zapomnÄla:-)

Jinak na Test server klidnÄ zavést i ten zbytek, aspoř se to ozkouÄí­ a uvidí­ se, jak se to bude lí­bit. Ale i kdyby se to mÄlo zavádÄt na normální­ nÄkdy, tak wajp rozhodnÄ ne. Ale nějaký NPC, který 99/70 umožní­ reset by Älo, ale jen pokud by to bylo souÄástí­ přestupu na 3rd, aby se k tomu nedalo normalne dostat.

Link to comment
Share on other sites

Ahoj, neda mi nez zareagovat na nektery elitarsky posty. Ankety jsou od toho, aby se v nich demokraticky hlasovalo

a kazdy v nich ma stejny, rovny hlas. Ohanet se tu tim, ze neznate nicky nekterych postu na foru, nebo ze nekdo nechodi

na GW je naprosta hloupost a meli byste se ve videohre prestat povysovat nad jiny, prze je to vrchol ubohosti.

Ve volbach taky hlasujou nizsi spolecensky vrstvy, ale o tom volby jsou ;) Sry za OT, ale demokracie FTW! :D

Link to comment
Share on other sites

Guest jirkan

se mi podařilo vymazat si post tak jeÄtÄ jednou :D

to jirkan: nepochopitelného hmm... čistÄ můj názor, to že to nezkusili a hlasují­ proti je každého vÄc já jim to neberu, jen pro mÄ je to nelogické jako by ti nÄkdo řekl já nemám rád .. třeba pivo a přitom ho nikdy nepil, pokud to není­ tak tÄžké zapnul bych tyhle vÄechny srandy na test servr aÂť ten kdo nezkusil a chce, si to zkusil(nemusí­ tahat a projí­ždÄt bůh ví­ jaké servry) a pak až dával nějaké hlasování­

Tak treba ja vim, ze me koprofilni sex nelaka, i kdyz jsem to nikdy nezkousel a udelam vsechno pro to, abych to nikdy nezkusil.

Cimz nikomu nebranim v politice "prvne zkusit pak se rozhodnout", jen me z toho vynechte. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...