Jump to content
Reborn fórum

Mumble - Nahrada Ventrila


k3dT

Recommended Posts

Zdravim,

 

Rozbehal jsem Mumble server na Rebornu (http://mumble.sourceforge.net/) coz bude nase nahrada za Ventrilo.

 

Vyhody Mumble:

 

- Open Source

- Multiplatformni (Mac, Linux, Windows)

- HD prostorovy zvuk

- Bezpecnost

- Moznost overlay ve hre

- Moznost nahravani rozhovoru

- Moznost zaregistrovat svuj nick (nikdo vam ho neukradne)

- Moznost vytvaret skupiny uzivatelu

- Snazsi sprava pro GM

 

a kdo vi co dal jeste...

 

Muzete testovat :) Zapnul jsem moznost vytvareni docasnych skupin kymkoliv kdo si zaregistruje nick. Pokud chcete trvalou skupinu zabezpecenou heslem pisnete mi na k3dt@reborn.cz.

 

Staci jen v mumble jako adresu serveru zadat "mumble.reborn.cz" (port nechat vychozi) zvolit nick a po pripojeni si zaregistrovat nick pravym tlacitkem mysi na svem nicku...

Link to comment
Share on other sites

Dalsi super vec na kterou jsem prisel... jdou vytvaret virtualni servery... tudiz.. muzu klidne vytvorit samostatny servery (treba podle guildy).

Ani nemusim testovat, abych ti ze zkusenosti s wowkem, ktere se hraje vetsinou jen na mumblu rekl, ze mumble je nespocetnekrat lepsi, nez zastaraly ventrilo, kde jde naprosto otresne zvuk, snad jedina nevyhoda oproti ventrilu spociva ve vyssi narocnosti, coz poznaji hlavne hraic se starsima kompama, myslim, ze takovej zlatej stred proto je TS3ka, ale to je spise o zvyku, kazdopadne urcite mumble, je to cesta dopredu a chvalim za dalsi peknou novinku.

Edited by kNowya
Link to comment
Share on other sites

Ani nemusim testovat

Řekl bych že Kenny myslel také testování jiných věcí než jen mluvení a poslouchání. Jako např. adminování chanellů, jak fungujou pravomoce atd. Včera jsme si s Thorgrinem celkem vyhráli s různým nastavením atd. A i Kenny byl s některých věcí podle hlasu dost nadšený, takže věřím že je jen otázkou času, kdy se na mumble přejde definitivně.

 

EDIT: A vlastně už to je i v novinkách.

Edited by Nerosan
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

musis si prenyst certifikat treba na flashce... a nebo mi napis, nastavim ti heslo na nick... a to staci zadat pokazdy kdyz se ti zmeni certifikat (napr. prave ze pouzivas mumble na jinym pc).

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...