Jump to content
Reborn fórum

Mining a Forging:)


Guest Baalberith

Recommended Posts

Menší postih? Mohly by zvládnout tak první 2-3 (1. normálně 2. na 1/2 a tu třetí tak s 1/4 šancí co BS/WS). Představa profy nebo priesta, jak buší do kovadliny je... zajímavá.

Otazkou je jestli by to vubec nekdo pouzival, pokud by byla sance takto snizena .. imho zbytecny.

Link to comment
Share on other sites

Současný stav (snad krom možnosti kování CK a všech tří naght mečů) je podle mě víc než dostatečný. Jednotlivec nemá být schopen dělat všechno sám. Sežeňte si gildu, naexpěte si BS / WS. Problém to opravdu není (se všemi vymoženostmi, co Reborn nabízí). U těch prvních 2-3 rud by ta výjimka mohla mít svoje odůvodnění, ale pracovat s náročnějšími rudami by snad nikdo jiný, než mistr kovář, pracovat neměl.

Link to comment
Share on other sites

Guest Baalberith

V najblizsich par dnoch sa uz mozete tesit na quest na vyrobu ultimatnej pece (zosmelti vsetko naraz:) ). Prezradim este, ze na nu budete potrbovat 50% forging level.

Link to comment
Share on other sites

Guest Baalberith
Hm mate pravdu dosahnout hranici 50% podle Vas je preci otazka jednoho dne. Jezis prestante uz s tim.... Jak vidim vyjadrit nazor tu opravdu prestalo mit smysl....

Hunter's Bow tiez nemozes obliect na archera level 30

Valky equip oblecies tiez len na advanced chare

rovnaky princip ako u peci ... mas normalnu pec .. tu moze pouzivat kazdy... mas ultimatnu pec ... pochopitelne len pre lepsich, co je na tom zvlastne fakt nechapem...

Link to comment
Share on other sites

Zavedení ultimátní pece jen uchrání nervy a klávesnici. Nevidím problém. Mimochodem - pokud by si měl někdo stěžovat, jsou to ti lidi, kteří již mají přes 50% - protože doteď klikali všecko ručně a přitom ostatní to už budou mít usnadněné. Opačný způsob uvažovaní (tzn pro ty, co nemají 50% je to nevýhodné) je naprosto zcestný, nelogický a chybný. Jestliže tuto pec může udělat libovolný kovář jakmile dosáhne 50% skillu (což předpokládám), tak o nějakém znevýhodnění těch horších nemůže být ani řeč (a člověk pronášející takové nesmysly by měl přestat závidět ostatním a radši udělat něco pro to, aby toho mohl využít taky).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Baalberith

Já mám taky návrh. Když už je kopač schopnej, má vysokej skill, tak by mohl kopat méně kvalitní rudu rychleji (po více kusech).

Hmm, to je mozno napad na nejaky super uber imba krumpac :) Napr. kovatelny z viacerych krumpacov a tak :)

 

Tak me napadlo kdyz se ptas co tam jeste chybi jak tak koukam tak bylo by dobre tam prihodit napr. Blade (4) , Haedonggum (2) , Saber (3) , Katana (4) , Pike (4) nebo nejakou jinou piku k okartovani :) takove ty klasicke spotrebni zbrane :)

Pridam ;)

 

Anubis hatky :)

Hatky by som do forgingu nepridaval, na tie je dost moznosti ziskat inac a mam v hlave este dalsi sposob podobny miningu/forgingu, akym by sa dali vyrabat rozne hatky;)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...