Jump to content
Reborn fórum

Anketa - stat reset


Guest Baalberith

Recommended Posts

No tkaže to znamená že budu muset mít cca 100 str na rangerovi? Docela na pytel abych tak řekl když maxuju DEX/INT a to int jen kvůli podÄlanýmu castu a pak ještÄ AGI na aspd který je i tak strašný. To bdue opravdu takto?

 

Jinak jsme si poÄítal ten vzorec a nějak mi to hapruje. Co má dÄlat při 30 str a 3 Wlvl mi vyšlo 12,6 a při 100 str a Wlvl 3 zas 140. Co tyhle Äísla znamenaj?

Link to comment
Share on other sites

Mmjn Elleshare jak postupnÄ si zvykat ty najedeš na nový systém až s přestupem na 100 lvl. takže si buÄ jist, že si na nic nezvykneš :D

 

Rád bych se zeptal a vyjmenujte mi alespoř dva rozumné argumenty ale rozumné. proÄ nedat stat reset, alespoř při přestupu na 100 lvl.

 

Asi se budu opakovat ale vžijte se do role mého kamaráda... Nehraje ale má paladina 99/70. Build je standard 99 dex 99 vit. Che zaÄít hrát protože se chystají 3rd. Zapne tedy RO ale zjistí že není stat reset. Äímž se mu jeho char který expil dejme tomu rok a půl... není žádný no-lifer chodí do školy a vrací se v 8-9 veÄer domů. je úplnÄ ale úplnÄ na nic. protože RG staty se ó můj bože nevypoÄítávají čistÄ z dex ale z int + dex/2 + 70 luk který je minimum na rezisty dejme tomu nějakou str aÂť něco unese. Jeho char je tedy naprosto nepoužitelný protože i přes to, že mám Äást statů jeté, nemám nejmenší šanci to nahnat tak, jak by to mÄlo vypadat. Výsledek? nemám Äas na expení od High novice a ani an to nemám náladu. 2 řešení. přestanu hrát, Půjdu na server s vyššími raty. Výsledek pro Reborn? ztráta hráÄe který chtÄl hrát.

 

Podle mne byl důvod pro zavedení 3rd aby se dejme tomu vrátili nÄkteří hráči. Ano chytré hlavy řeknou. Však je to jen jeden. Co mi je do toho. Ale já mám ten samý problém u svého HP. Můj další známý u svého HW. A to nejsme jedinní. je hezké že bude skill. reset ale to mi neřeší úplnou nepoužitelnost charu. Sice budu mít fajn skilly, ale pokud nebudu mít staty potřebné k uspokojení potřeb party, nebudu za to hrát. Zkuste se proto nad tím trochu zamyslet. Ale opravdu vážnÄ. promyslet to z obou stran. protože tím že budete bezhlavÄ breÄet že to nechcete a neznáte důvody prostě ne. protože to do teÄ nebylo. Tak nemá cenu se o nÄÄem bavit. V tom případÄ nechápu smysl celé debaty a ankety.

 

DÄkuji za pozornost a tÄším se na vaše názory. Vás milovaný Job

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Asi se budu opakovat ale vžijte se do role mého kamaráda...

...

 

Souhlasím.

Při Ätení mÄ napadlo, že by se moli resetovat statovÄ třeba jen staré postavy, a třeba jen ÄásteÄnÄ. Nemohli při expení poÄítat s 3rd, kde je vše zcela jinak, paladin aÂť už damage či support nechÂť je nejvýraznÄjším příkladem.

 

Druhá možnost co mÄ napadla, by mohl být reset na high novice 1/1 s jakýmsi flag že jde na 3rd, s tím, že pro nÄj by mohly být výraznÄ vyžší raty do dosažení 99/70. Ale jak to zabezpečit proti zneužití? např. vyexpení WS jako damage, reset s to3rd flagem, vyexpení forgera/smithera - nepřetoupení na 3rd.

Link to comment
Share on other sites

V dobe kdy se i pres to ze ma kazdej hromadu dualu a muze tak celkem snadno naexpit cokoliv pomoci mnoha svych/pujcenych postav expi nejvic nakupovanim repexp itemu mi prijdou debaty o detailnich podminkach resetovani postavy celkem bezvyznamne.

 

Ano, dost lidi zacne hrat, protoze si budou chtit zkusit 3rd classy, otazkou je co s temito lidmy bude, az si nove postavy vyzkousi ..

Pokud zneuziju kousek vyse uvedeno textu: nemám Äas na expení od High novice doexpení 3rd a vyequipování a ani an to nemám náladu. 2 řešení. přestanu hrát, Půjdu na server s vyššími raty. Výsledek pro Reborn? ztráta hráÄe který chtÄl hrát.

 

Ankety jsou hezka vec, ale dejte ankety zvyseni ratu, snizeni cen itemu, zkraceni respawnu mvp, pridani lepsich itemu apod. a ze serveru bude velmi rychle klasickej high rate s mizivou zivotnosti.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ja nevim co tady resite? Kazdy, kdo si o 3rd classech precetl alespon neco vi, ze je reset nutny. Jinak to opravdu nema smysl to ani zkouset...je to proste novy system zalozeny uplne na necem jinem, nez jsme byli doposud zvykli. Ty recicky o kamaradech nebo jine cool story jsou uplne zbytecne a je to jenom dalsi nahraska ellesharovych plachet...

 

Kazdopadne me velice zaujalo, jak se strasne moc vyjadruji lidi, kteri prohlasili verejne, ze 3rd ukoncuji jejich pusobeni na rebornu...no co jineho cekat ze ;)

Edited by Merlock129
  • Upvote 2
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

MÄ se fakt strašnÄ líbí jak všichni breÄej. :D Já jsem se s tím už smířil že pojedu jen kvůli 4 skillum z 1/1 a ne sám. Je nás asi 4. Tohle je samozřejmÄ rychlejší cesta tka pro to hlasuju. Ael ty vaše argumenty to je dÄs. Nemáte Äas na expení ale chcete expit. :) Lámete si hlavu s expením z 1-99 ale to že ze 100-150(32,5 mld xD) jer potřeba daleko víc expů už neřešíte. :) Jinak co k sakru máš špatnÄ na hpÄku? To si jel STR a AGI? :DD

 

To Betr: Máš recht ;)

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Jinak co k sakru máÄ ÄpatnÄ na hpÄku? To si jel STR a AGI? :DD

 

Divil by ses k Äemu yb ti ta agi mohla být...A proÄ mám Äas expit 3rd a nemám Äas strávit expení­m první­ a druhým klasem? Možná proto že opÄt ztratí­ám ten rok než udÄlám 99 adv. zatí­mco bych si už dávno mohl udÄlat dejme tomu 115 lvl... Svůj názor jsem vyjádřil a přesnÄ jak jsem Äekal, se nikdo nezamyslel a nedal mi jedinej důvod, proÄ ho nevyžadovat.Tí­mnto tedy konÄí­m svou debatu mÄjte se hezky a poÄkám jak to dopadne Howgh!

Link to comment
Share on other sites

Ideální by bylo kdyby každý přestup na 3rd postavu zresetil. OstatnÄ nikdy nevíme, kdy nám hrábne a rozhodneme se je vyzkoušet.

 

ÂŽe do té doby bude mít ten člověk expící adv build? PANEBOÂŽE! TO by snad nÄkde mohl za ten char hrát aktivnÄ a něco se naučit! NEEEEEEEE....

Edited by Dweep
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

ÂŽe do té doby bude mít ten člověk expící adv build? PANEBOÂŽE! TO by snad nÄkde mohl za ten char hrát aktivnÄ a něco se naučit! NEEEEEEEE....

StejnÄ všichni víme, že to bude expit lootem/ odsedí nekra, niff, thor, lab nebo tak něco. Kolik nových 99/70 charů se doexpilo svépomoci popřípadÄ v partÄ s tím, že hrál aktivnÄ? Nerad bych se tímto dotkl tÄch pár výjimek co mezi námi jsou

 

Abych to shrnul: kdo má Äas a zázemí (jak technické, tak ingame), tak si ten char nějak doexpí, z 1/1 je na 99/70 do týdne si troufám říct. Takže pro tyto lidi je v podstatÄ jedno, jestli reseter bude či ne. Ten týden navíc přežijí.

Pak tu jsou lidi, kteří jsou v dobrém kolektivu, jde jich na to řeknÄme 5, vezmou chary, jdou expit.... 99/70 mají všichni taky tak do týdne, pokud se tomu budou vÄnovat a sejdou se tu. Pro tyto je taky jedno, jestli bude reseter či ne, vzhledem k tomu, že se při tom pobaví a utvrdí sehranost.

A poslední skupina lidí co mÄ napadá jsou ti, kdo auru dřou svým vlastním charem nÄkolik mÄsíců, neřeknu-li roků. TÄmto, pokud si chtÄjí vyzkoušet 3rd a přitom chtÄjí, aby za něco stál, by nepřítomnost resetera velice ublížila.

Link to comment
Share on other sites

Guest Baalberith

Argumenty beriem v uvahu, takze nejak sa dohodneme ... pravdepodobne jednorazovym resetom pri prechode na 3rd (samozrejme s urcitymi obmedzeniami - staty max 99 a naklikat hned, inak nepojdu dalej expy, skilly tiez samozrejme musia sediet.)

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

1) Na 3rd se mnohdy poÄítá s jiným equipem, protože je prostě k dispozici úplnÄ jiný equip.

2) Na 3rd máš možnost jet staty až 120 nebo kolik, takže pokud jde o zaokrouhlování, jedná se o úplnÄ nové buildy a máš možnost je napoÄítat úplnÄ jinak.

3) A ano, job bonusy jsou dost jiné. Však je to taky jiný class. Mimochodem - díky tomu se nevyplatí mít 3rd brewera či kováře, pokud tam nebude výraznÄ lepší equip (ztráta 20 jobů a dost status pointů se projeví o trochu víc, než možnost si dát staty až na 120).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...