Guest Jamie Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Májové eventy Pálení ÄarodÄjnicDo geffenu zavítal Lovec ÄarodÄjnic s cílem upálit všechny ženy podezřelé z užívání magie. Pomozte mu a odmÄna vás nemine.zůstane až do nedÄle Monstra útoÄí na AmatsuZákeřná monstra se rozhodla překazit každoroÄní líbaÄku pod velkým stromem v Amatsu. Vyrazila z fieldu a dungu do boje proti veškeré romantice. Chudák Vilak - strážce stromu je celý bezradný. Za niÄení nezvaných turistů nabízí odmÄny.9:00 - 24:00 1.5. Kouzelné polibkyProtože úspÄšnÄ bráníte Amatsu, přidali jsme možnost smÄny polibků ( padají z elitnich ÄarodÄjnic, nebo se dají vymÄnit u strážce stromu). Hledejte pokladníka Emanuela v Amatsu.Maly pruvodce questem na ziskani kouzelnych polibku: 1) promluvite si s Emanuelem2) Jdete k mnichovi3 ) nalovte oblazek/leknin4) vymenite s opacnym pohlavim oblazek/leknin5) jdete za emanuelem a vesele vymenujeteKouzelny polibek ziskate za 1 obycejny polibek a 25Kzůstane až do nedÄle Link to comment Share on other sites More sharing options...
viviane Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Už nyní mohu směle prohlásit, že letošní Máj byl díky vám romantickodobrodružně parádní!Odměna vás nemine Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Sice jsem nikdy moc na eventy nechodil, ale od navratu Baalberitha a prijeti do GM teamu Jamie a Sajuri si nemuzu stezovat. Eventy jsou casto, zabavne a mnohdy i poucne Chapu, ze se ne kazdemu muze vse zamlouvat, ono to neni snadne vyhovet kazdemu, ale i tak kdyz se podivame par mesicu dozadu...tak to tu bylo mrtve >< Dale se mi doneslo, ze mnoho lidi melo problem s vcerejsim eventem, dokonce jsem snad slysel, ze je na ne moc narocny. Nechci vas zklamat, ale videl jsem tam litat i archera a podle toho jakou dobu tam byl, tak to nijak zvlast hrozne byt nemohlo. A z meho vlastniho pohledu? Po delsi dobe to byl event akcenejsiho razu, vyzkouseli jsme si jak hrat proti novym priseram a jeste se pobavili Ty MVP na konci byly jako tresnicka na dortu Sice tam hodne lidi delalo u nich neplechu, ale i tak se to zvladlo Co dodat nez velkou pochvalu GM teamu a zda-li ma nekdo jiny nazor, ci se mu tento nazor nelibi jenom z duvodu, ze je muj. Videl bych jasne reseni...shut the fuck up. Have a nice day ^___^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts