Jump to content
Reborn fórum

Máj


Guest Jamie

Recommended Posts

Guest Jamie

Májové eventy

 

Pálení ÄarodÄjnic

Do geffenu zavítal Lovec ÄarodÄjnic s cílem upálit všechny ženy podezřelé z užívání magie. Pomozte mu a odmÄna vás nemine.

zůstane až do nedÄle

 

Monstra útoÄí na Amatsu

Zákeřná monstra se rozhodla překazit každoroÄní líbaÄku pod velkým stromem v Amatsu. Vyrazila z fieldu a dungu do boje proti veškeré romantice. Chudák Vilak - strážce stromu je celý bezradný. Za niÄení nezvaných turistů nabízí odmÄny.

9:00 - 24:00 1.5.

 

Kouzelné polibky

Protože úspÄšnÄ bráníte Amatsu, přidali jsme možnost smÄny polibků ( padají z elitnich ÄarodÄjnic, nebo se dají vymÄnit u strážce stromu). Hledejte pokladníka Emanuela v Amatsu.

Maly pruvodce questem na ziskani kouzelnych polibku:

1) promluvite si s Emanuelem

2) Jdete k mnichovi

3 ) nalovte oblazek/leknin

4) vymenite s opacnym pohlavim oblazek/leknin

5) jdete za emanuelem a vesele vymenujete

Kouzelny polibek ziskate za 1 obycejny polibek a 25K

zůstane až do nedÄle

Link to comment
Share on other sites

Sice jsem nikdy moc na eventy nechodil, ale od navratu Baalberitha a prijeti do GM teamu Jamie a Sajuri si nemuzu stezovat. Eventy jsou casto, zabavne a mnohdy i poucne ;) Chapu, ze se ne kazdemu muze vse zamlouvat, ono to neni snadne vyhovet kazdemu, ale i tak kdyz se podivame par mesicu dozadu...tak to tu bylo mrtve ><

 

Dale se mi doneslo, ze mnoho lidi melo problem s vcerejsim eventem, dokonce jsem snad slysel, ze je na ne moc narocny. Nechci vas zklamat, ale videl jsem tam litat i archera a podle toho jakou dobu tam byl, tak to nijak zvlast hrozne byt nemohlo. A z meho vlastniho pohledu? Po delsi dobe to byl event akcenejsiho razu, vyzkouseli jsme si jak hrat proti novym priseram a jeste se pobavili :) Ty MVP na konci byly jako tresnicka na dortu ;) Sice tam hodne lidi delalo u nich neplechu, ale i tak se to zvladlo :)

 

Co dodat nez velkou pochvalu GM teamu a zda-li ma nekdo jiny nazor, ci se mu tento nazor nelibi jenom z duvodu, ze je muj. Videl bych jasne reseni...shut the fuck up.

 

Have a nice day ^___^

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...