Jump to content
Reborn fórum

Iscar

Supporters
  • Posts

    273
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Iscar

  1. I když jsem se nehlásil tak jsem tajnÄ doufal, že přijedu, ale stejnÄ jak v dobÄ první­ho srazu, budu v Chorvatsku ... a to mnÄ mrzi :)

  2. Sice se mi lí­bí­ co by chtÄl Trouble, taky bych se na to rád podí­val, ale souhlasí­m s Ellesharem. V TvT jsme taky nikomu nedovolili jit na mapu, protože by nám tam dÄlal bordel a party potřebují­ mí­t svůj koutek, takže normální­ mapa je základ. A holt budeme muset pockat na videa :). A pokud by se to podařilo a mÄlo to odezvu i pro opakovaní­ :), tak bych byl rád kdyby k tomu byl nějaký sázkař :angel_not:

  3. FirstKnight hraje na Czechru ..... a i tady to byla dost znama postava jeste pred wipem ... jestli si dobre pamatuju tak na Czechru za LS, ale tohle nevim jiste ...

  4. Já bych mÄl dotaz .... Kolik guild ty GW hraje ? Pokud ví­m tak jsou to tyto guildy ... RiC, Lemoni, VBR a RNR .... OsobnÄ si myslí­m, že pozastavení­ GW po dobu krize na 3 týdny poÄáteÄnÄ ... s možností­ prodloužení­, podle toho jak se budou kupovat licence, vůbec niÄemu neuÄkodí­ ..... ( a btw zásahy vždy chodí­ zeshora :) ... malá rada pro RL ;) )

     

     

     

    P.S. To, že nehraji neznamená, že nemohu vyjádřit názaor .... Fischi vzpomeř si :)

  5. Betře ... promiř, ale už od Czechra zde vyvstala domnÄnka, že GW jsou solí­ serveru ..... dí­ky bohu Reborn dí­ky lidem, kteří­ mÄli super nápad .. a to jsou hunty .... nemusí­ stavÄt na komunitÄ hráÄů, ktří­ potřebují­ potří­t protivní­ka .... Není­ mi lhostejné, že GW jsou o niÄem ... ale to byly po odchodu významné guildy vždycky ...,,, asi by jste se mÄli opravdu zamyslet nad tí­m jestli vás to opravdu baví­ sedÄt ve hradÄ ..... btw nejsem stálým íşÄastní­kem GW , ale co jsem vidÄl .. tak mne odradilo ...

  6. Jé to je paráda já vždycky věděl, že se Ragnarok nÄkdy musí­ uklidnit a ty vÄÄné války skonÄí­ :lookaround:. KoneÄnÄ si zaÄnem uží­vat období­ mí­ru a klidu ... Budem obnovovat obchodní­ stezky a prosperovat. Taky se na to tak tÄÄí­te ? ;)

  7. Lí­bí­ se mi VaÄe diskuze .... koneÄnÄ mám co Äí­st ..... jen tak dále pánové :) ... troÄku posthunt, ale posledni flames mne opravdu pobavili a doufejme, že Vám to vydrží­ :(

  8. VeřejnÄ Kuzmovi gratuluju a tí­mto ho prohlaÄuji za Skillera roku ( pustit hrad se nepodaří­ jen tak nÄkomu :confused1: ) a HráÄe roku za nejbrilantnÄjÄí­ nápad oživení­ GW ( je to sice jen na jedny GW, ale doufám, že se to brzo zopakuje :rolleyes: ).

  9. No pro uklidnÄní­ obou stran .... problém se stát může .... ale tohle byl troÄku jasný pří­klad provokace od Duciho ( nevÄří­m tomu že to nepsal ) ... ale na druhou stranu mí­rna tolerance opravdu neÄkodí­ a pokud GM hraje za herní­ postavu a zvláÄtÄ na GW tak by mÄli poÄí­tat s tí­m, že nějaké popichování­ bude .... a určitě to nebrat jako urážku majestátu .... jsme lidi neeee :devil2:

  10. ee ;):P:) gimme more :)

    P.S. Jednou to muselo prijit chlapce,za sve oplzle a zvracene choutky na IRC ti udeluji prvni (a bohuzel) i posledni warn !

    P.S. a nerikej co mam a nemam delat ! smile.gif

    luxusni warn ;)

×
×
  • Create New...