Jump to content
Reborn fórum

Idefix

Hráči
  • Posts

    136
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Idefix

  1. Souhlasim s tvym navrhem trouble, v editoru de udelat ze treba po celem okraji bude jednopolickova cara ve ktery budou moc cumilove chodit (k hracum se nedostanou, kuli druhe jednopolickove care po ktere chodit, ani stří­let nejde) A to ze neuvidi deni ve strede neni tak strasna prohra, kdyz stejne potom budou video od uzasneho mistra rodixe tkerej nechce aby to zive pozoroval i nekdo jinej.

  2. To asi nebude nejak rozdeleny, na nonadvenci a advec+smisene party co?

     

    Jinak bych navrhoval aby byl uplne kazdy class max jednou, bude to tak podle me zabavnejsi, a ne o tom jaka guilda si propucuje na hrace ktery tam dou nejvic naskileny a naequipovany hrace, co sou. Ty guildy to stejne udelaj ale nebudou mit takovej vyber kdy bude kazdej class jen jednou.

     

    Dale bych se priklanel k zakazani vsech karet ze zvirat oznacenych jako boss.

  3. Galb - nic dulezityho, ale asi se kouknu na seznam cepicek, tedka sem dodaval jednu co tam nebyla tak zkontroluju jestli jich chybi vic - casovej rosah nemam tuseni jak to budu stihat distak sem pisnu kdybych sem s tim musel skoncit

  4. Zdravim, docela by mÄ zají­malo, které byli první­ animme které jste vidÄli, pří­padnÄ co vás k anime přivedlo? U mÄ to byla asi Princezna Mononoke, nebo neco o cem si nejsem jistej ze je anime (melo to takovy ty tvarovy grimasi, ale byli to zví­řata :laughing1:, vysí­lali to kdysi na tom co bylo před Primou)

×
×
  • Create New...