Jump to content
Reborn fórum

Whitetail

Hráči
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Whitetail

  1. Precti si to jeste jednou.

    ... toho preklepu sem si vsiml hned napoprve, ale esli ti to udela radost ...

    neris ma asi byt nesir, dale chybi dve carky pro odddeleni souveti

     

    a jakou to ma spojitost s tim, ze charge je proste zbuglej?

     

    ps. cetl sem zase garfielda, tak mam nejak sarkastickou naladu :thumsup4:

  2. Ja o tomhle skillu vim od Koci i od jinejch lidi z IRC. Koca rozhodne nebuguje ani jinej knecht kterej ten skill ma. Tak tu neris falesnej poplach nez se toho chytne nejakej prudic. Prislo mi to zajimavy kdyz to stoji tolik sp, navic je to takhle implementovany v eathene tak to takhle funguje. A rozhodnuti co jo a co ne nech na me. Aspon prozatim tu porad rozhoduju ja.

    a jo, sorry, ja si to neuvedomil ... btw takze ted kdyz je neco v eathene spatne tak to bug neni i kdyby to bylo sebevic do oci bijici? a to ze charge nema presouvat psal uz kdysi davno nekdo na foru

  3. Charge attack je oproti snapu slabej odvar. Ma mensi dosah, potrebuje nepritele jako cil, zere 40 sp. To bychom se mohli dostat kamkoliv, kdybysme probirali skilly postaveny na hlavu :thumsup4: Kenny vi jak to funguje na ofiku a kdyby to fakt chtel zrusit i tady, bylo by to zruseny. Chci tim rict, ze pokud Kenny vi o tom jak to je "oficialne", a presto je to tu jinak, neberu to jako bug. A doufam ze on taky ne :mml:

    jenze snap monk ma na snapu postavenej komplet celej build vcetne skillu, charge jen pomocnej skill. btw a reportoval si ten bug, ze charge na GW premistuje?

  4. Anebo pasti atd atd :) Nevim ze se sem vubec nekdo troufne tahat ofik :thumsup4: A jestli je to loony tak ten zrovna :mml:

    vis Jakubicku, tenhle skill je uplne postavenej na hlavu a kenny moc dobre vi ze to nema presouvat, stejne jako sem mu x mesicu rikal ze high jump nema v hrade jit, jenze on na to kaslal a i vy ste na to parkrat doplatili snizenim investu

  5. nechapu jak nekdo muze byt tak suvereni a nahrat na video jak buguje (s klidem muzu rict ze by to s prehledem bylo i na 3 permbany najednou) skillem o kterem moc dobre vi, ze nema pri gw v hrade teleportovat. neni to tim ze pomaha SG a RNR? :thumsup4:

    edit typo

×
×
  • Create New...