Jump to content
Reborn fórum

Mefist

Hráči
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mefist

  1. Takto po webu bych to asi nedokázal, doporuÄuju stáhnout sony ericson themes creator, má sice stejné rozhraní­, ale přeci jen to nedÄláte přes web, takže to máte rychlejÄí­ ..

     

     

    Ale dokazal,tady staci se zaregistrovat a vybrat si tam svuj mobil(Je jich tam ranec tak si vybereÄ) pak tam nabÄhne pár oken a do nich se nahodi obrázky či animace,vybere se pismo barev atd. pak se to klasicky ulozi a je to :):D

  2. Rozhodl sem se pomoc serveru trochu netradiÄnÄ :P vytořil sem schéma na mobil, jistÄ to každý znáte ty schéma na netu ke stažení­. Třeba na Sony Ericsson. Takže k veci, schéma je vytvořeno s tématikou RO. Ale jelikož sou tam kreslené obrázky, které nepochopí­ nikdo jiný, než kdo hrál, hraje RO tak to asi serveru moc nepřinese :P , ale je tam umí­stÄna reklama, na reborn.cz. Takže kdo bude zvÄdavej a bude se tam chtí­t podí­at aspoř pří­jde na www.reborn.cz a tam si to třeba prohlí­dne a zaÄne hrát :) pokud se na schéma chcete podí­vat je ke stažení­ zde, ale pouze na (176x220)

     

    http://www.uloz.cz/show/file/97638-Ragnaro...es_by_oXide.rar

     

    Snad to aspoř minimálnÄ pomůže :P

     

    Ja mam též v mobilu rocko schema :laughing1: vlastnoruÄne udelane pres tyhle stranky> http://www29.ownskin.com/create_theme?osv=2 kdyby nahodou mÄl nÄkdo taky zájem udÄlat si vlastní­ :)

×
×
  • Create New...