Jump to content
Reborn fórum

Tahasca

Hráči
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tahasca

  1. gift boxy loaded...

     

    To znamena ze jsme je meli dostat nebo ne? Zacla jsem event jeste pred tim vypinanim a zase zapinanim eventu, na zacatku jsem naky dostala, ale na konci eventu nemam zadne veci v inventari....? Je to jenom otázka, neloudim odmenu navic :giggle:

     

    Diky za event, moc pekne

  2. No ja mam visty, nastavene ROext, ale funguje mi jen vyjizdeni mysi a ne uz mackani ctrl/alt pro pristup k dalsim, ale beztak musim pouzivat BM kvuli monkovi, protoze je to mnohem rychlejsi. Jestli chces zkusit muj dinput.dll a .ini, tak zkus prilozeny soubor nebo http://leteckaposta.cz/428163770 (ale tam je to jen 16 dni).

     

    Nebo posli svoje, zkusim na viste.

     

    Dekuju, uz jsem to poresila. Kdyby mel nekdo stejny problem jako ja, tak me to funguje ted nasledne:Mam stazeny nejnovejsi patcher a taky MF pro Visty (odkaz ke stazeni jsem nasla tady na foru, prispevek od Koci, je tam napsano, ze se ma smazat dinput.dll, ale já jsem ho nemazala a funguje to). Musim spustit MF a pak hru spustit prez reexe.exe. V nastaveni hry mam MF Dll verze-ROExt. Pak mi funguje volný pohyb myči mezi oknama a duál nepadá. Nesmim, ale pustit hru prez patcher, pak to nefunguje... :laughing1:

  3. Ty 3 druhy MF co obsahuje novej patcher fungujou na viste... mam win7 coz je vicemene to samy... momentalne mam nastaveny ROext a funguje to np. Nedoporucuju hledat nejaky jiny MF nez jsou tyhle 3..

     

    Takže oprava, neni to OK, fungovalo mi to asi pet minut a uz to zase pada. Dostala jsem se k tomu, že pokud spustim hru prez novy patcher s nastavenim ROext tak mi sice jde pohybovat oknama a vyjizdet kurzorem ven z okna hry, ale pokazdy kdyz zkusim zapnout dual tak mi puvodni spusteny klient zamrzne (cerna obrazovka). Druha moznost je, ze spustim MF pro visty, kterou jsem stahla a pak mi dual nezamrzne, ale zase nemuzu pohybovat oknama... :( Ach jo, nejaka rada...? Dik...

  4. To je ta .exe Mouse Freedom? To musí­Ä spustit před spuÄtÄní­m klienta.

     

    Já to spouÄtí­m před spuÄtÄní­m klienta...Pokud to nespustí­m, tak se mi vůbec nepovede lognout dual, bez spuÄtÄní­ MF mi duál okamžitÄ zamrzne. Nejde mi "popotahovat" okna, ani vyjet kurzorem z toho okna...Dokud jsem mÄla Win XP tak to bylo bez problémů....

  5. Nekteri tu furt pisete ze si HP proste bouchne do kasy a je hned z toho bonus exp.. Ale nemel by byt ten HP v parte? A malokdy HP, ktere expi, taha zrovna expicem..... To same prof... Nic z toho nebyva v parte. Vsechno je v jiny SUPPORT parte. tak jak muze byt z toho bonus??

     

    No ja nevim jak ostatni ale ja jsem konkretne mluvila o pripadu, kdy mame vsechno v jedny parte a neni zadna "support" parta. Pak by asi tahle debata byla opravdu o nicem.

  6. "Umyvadlo ty seÄ asi trotl, ty expy dostanete včichni stejný; když si support nebouchne, sniper taky nedostane nic naví­c. Už si vidÄl v thoru Ätyři snipery v partÄ bez boostů a sp, aby mÄli ví­c xp?

    A jo, Desto, radči než hrát s nÄkterejma lidma, který tu potkáÄ, tak si do party vezmu sebe podruhý a sebe potřetí­."

     

     

     

     

    Vsak on to taky nemyslel tak, že dostane jiny expy, mluvime tady o tom, že za profu nebudou bonusovy...Nechapu proÄ vÄtčina lidi na foru nebo na mainu hned zaÄne utočit a uražet

     

    A to, že radči budu hrát duál než z nÄkterejma lidma tady je velice trefne...

  7. expa jsou pokud ví­m za "aktivní­" zabití­ monstra, ne za prohazování­ sp :) a ta poslední­ vÄta je fakt fajn :))

     

     

    no tak pokud považujeÄ za ativni hrani pouze zabiti monstra tak ok, mÄ Älo spí­Ä o hraní­ v partÄ a o to, proÄ je bonus pouze za toho, ktery se monstra dotkne...JasnÄ, jak tady napsali jini, neni problem bouchnout nějakym boltem....Reborn mÄ bavi i bez bonusu, takže dal to rozebirat nehodlam, pouze jsem napsala svuj nazor

  8. Äí­st snad umí­Ä ne? na czro (kde to funguje takhle) se třebas v labu expí­ tak že se mob rootne a každý si bouchne a pak až se zabí­jí­... takže za profu kteri sedí­ na zadku (bez práce nejsou koláÄe :) ) nic nebude

     

    ano, Äí­st umí­m a profa v naÄem pří­padÄ nesedí­ na zadku ale chodí­ aktivnÄ po throu se snipem a HP, což jsem taky psala...Tí­m jsem myslela to slovo "aktivnÄ". Sezeni v kempu nepokladam za aktivní­ hraní­, ale taky mi přijde divný, proÄ nedostávat bonus expy za postavu, která aktivnÄ hraje a bez který se snip neobejde pokud nechce nedostatek sp řečit jiným způsobem...

  9. ...

    "- zrusen 15% bonus do exp za kazdeho clena party, misto toho bonus 25% za kazdeho clena party ktery je v parte aktivni (tzn zasahne monstrum)."

     

    Opravdu se bere za aktivniho clena jenom ten, ktery bouchne do moba? Vetsinou chodime do thoru sniper/HP/profa - vsichni aktivni, takze to znamena ze bonusy dostava parta jenom za snipa??? (popripade i za HP,ktery do kasy obcas bouchne ale za profu nic?)

×
×
  • Create New...