Jump to content
Reborn fórum

Liero

Hráči
  • Posts

    307
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Liero

  1. Ke stylu hraní­ sacri: dí­vat se na video za paladina (ale platí­ to asi pro vÄechny chary), co si nedrží­ plné HP (nebo aspoř tolik, kolik má bez jablek) a nedochlastává hned jak dostane dmg mÄ docela dráždí­.

    1:14 - 1:40 - jedna ze situací­, kdy není­ nic snazÄí­ho než si ří­ct profovi o SP, pauza je celkem dlouhá a jeho to nestojí­ skoro nic

    A nevim kdo mÄl mí­t sacri, ale přiÄlo mi, že to házel dost random...

    Drzel sem primarne drzet na snure wizny (rodik, rulez, raso), ale problem byl v tom, ze jsem je za celou dobu mimo recalu nepotkal vsechny tri najednou, tak jsem zbyle dve chapadla hazel na lidi u kterych sem si vsiml, ze maji kolem 50% HP.

    Souhlasim, ze to hlidani HP baru bylo strasne, ale jako omluvu beru, ze jsem RO uz nejakou tu dobu nehral a nemel jsem mnoho casu na pripravu, lepe receno 19:30 sem ani nevedel, kde mam poty a equip a az 19:55 sem zacal rozdavat partu. 20:10 sem objevil otevrene hrady a to, ze GW warper newarpuje pred hrad a BM jsem mel kompletni az nekdy ke konci GW :-D. Jinak k tem SP, mi prislo zbytecne spamovat VT misto toho abych klikl na parkrat na jedno tlacitko. Kdyby byly alespon povolene chatroomy, tak bych ho urcite pouzil, ale spamovat VT, kvuli boostum a SP u charu jako je sacri mi prijde zbytecnost.

    Ale dekuji za kritiku, priste to bude doufam lepsi a snad i naleznu zbyly equip.

  2. A jeste drobnost.. ze bychom vyhlasili soutez v tipovani za kterou guildu pujde ta skupinka lidi co stridaji guildu kazde gw ted?:DDD (predpredposledne FF, predposledne Lemon, posledne LEH)

    To me zajima, kdo se trefi...

  3. 2 a pul minutove video z hodinovych GW. Hm, co to asi znamena? Jo, ze protivnici behali po jinem hradu nez my. :megalol: Protoze co? Jsou dva FE hrady!

    Jinak uz jsem prisel na to, co by bylo nejlepsi. Kdyby si ty dve guildy, co dycky pridou na FE(at uz stromky, citronky, konici, apod) sedly kazda do sveho hradu a celou hodinu tam campili. Panebjo to by byly GW, co? A my vam to kazime. :D Vsak takove GW by preci bavili kazdeho, no ne?

    Tak proc si porad stezujes, takhle muzes stridat hrady a v kazdem mas zarucenou "obranu" a nemusis cekat az se zformuje.

  4. Takže když celá gilda chce jí­t na gw, tak musí­ jí­t na 3 party? :D No tak to je super, určitě se budou krásnÄ házet skilly přes partu a podobné vÄci..

    Opravdu velmi racionální­ pravidlo, když byly gildy rozÄí­řeny na 25 lidí­

    Delas jako by na ofiku byly party na 60 lidi

  5. Jen par dotazu ohledne techto uspechu:

    [Zab je vÄechny]- to znamena, ze mam zabit vsechny monstra s boss flagem nebo pouze zabit z kazde rasy jednoho bose? Jde toto ucko delat v parte?

     

    Vsechny MVP uspechy - z fora jsem pochopil, ze tyto ucka lze delat v parte, ale dostane parta uspech, kdyz nekdo v parte jiz ma uspech udelany?

  6. kus pravdy mas, a verim ze to myslis dobre, ci vlastne, nakolko ta trocha poznam, tak som o tom presvedceny. ale ak uz by sa BG eq nechal v zakladnej podobe s tym ze by kazdy char mohol mat od kazdeho kusa len jeden exemplar>tz nedalo by sa VOBEC switchovat so zachovanym combom... bolo by to stale tak silne? ja myslim ze ho sucasny eq tromfne, uz len v otazke variability... no ale stale plati moj nazor: nezavadzat xD

    soucastny equip je uz ted o mnoho lepsi nez bg, tak proc ho jeste omezovat?...

  7. To neni vubec spatnej napad. Jeste zkus vymyslet, jak zamezi farmeni a spusteni BG nebrani uz vubec nic:-)

    Co takhle ukladat do CP BG tabulky podobne GW statistice, kde by kazdy podle "dmg in" a "dmg out" rozeznal jestly se v BG bojovalo. Samozdrejme misto povolani dat jmena postav.

  8. Po nahození­ nové SVNky zlobí­ taneÄky u barda/dancerky. Po zapnutí­ taneÄku je ccs 5s delay než se může taneÄek vypnout (přes skill amp). NeÄlo by to vrátit do starých kolejí­?

    vubec nezlobi :-D, misto ampu pouzivej switch na dager.

  9. Jsem rad, ze se vam event libil :) Bylo tam par nedostatku, za ktere s omlouvam. Taky to neslo podle meho planu :) Jednak jsem nepocital, ze to date tak brzo a potom ze veskera dmg bude spocivat v AD. Pokracovani bude urcite udelano uplne na jiny princip :P Takze se muzete tesit na zleho Kocu a jeho zlou magii :P

    tak to doufam ze bude fungovat kaite :devil2:

×
×
  • Create New...