Jump to content
Reborn fórum

Twiz

Hráči
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Twiz

  1. bylo by možné nějakým efektem zvýraznit zlomení­ krumpáÄe ? + bylo by fajn kdyby si každý hráÄ mohl nějak nastavit jestli si chce nechat zobrazovat při každém kopání­ ty procentuální­ íşdaje o dropech rud, o lámání­ krumpáÄe + jestli chce nebo nechce vidÄt kdy se mu zvýÄí­ skill miningu ... straÄnÄ to spamuje chat

  2. Jinak jeÄtÄ bych se chtÄl vyjádřit k tomu samotnému systému kopání­.. Zrovna jsem to zkouÄel a asi bÄhem půl hodiny jsem dokázal zvednout svůj skill kopání­ z 0 cca na 130 tí­m stylem že jsem vylezl nad lighthalzen, nezabil jsem ani moba a co polí­Äko jsem vytÄžil 2-4 kousky rudy? pouhým klikání­m na nabindovaný krumpáÄ ... Nechci to celé nějak straÄnÄ kritizovat, ale když už mohlo by se pro to tÄžení­ vymyslet pár kritérií­.. Např. na mapách vytvořit náhodné zóny něco jako ží­ly, které by člověk musel hledat a které by se daly i vytÄžit, aby to donutilo jí­t dál, troÄku se snažit.. a taky by nebylo Äpatné přidat pár dalÄí­ch efektů ... Např. Když se zlomí­ krumpáÄ - něco jako když se zlomí­ zbrař při plusování­ a při ůspÄÄném vykopání­ by se mohl vynechat ten stun, 0.5 sekundový delay pro dalÄí­ kopání­ by zůstal ale dalo by se normálnÄ pohybovat .. to odradí­ hráÄe kopat pořád na tom samém mí­stÄ (kdo by chtÄl hní­t pořad ve stunu :-P) To jsou takové moje první­ postřehy z miningu :)

  3. Upravujeme odmeny casom, ked mas pochybnost o vyvazenosti, napis to sem, mozme sa o tom pobavit :)

    Ku Book of Dead vs. Violet Fear - kniha ide ziskat z MVP, Violet Fear doteraz ziskat nesiel :)

    A s tym, ktore veci sa z toho budu vyrabat sa ratalo od zaciatku... holt niektore veci su pre hracov pritazlivejsie ako ostatne, co ale neznamena, ze si niekto nebude chciet vyrobit specialny equip pre svoj build a postavu ... prave preto je ten vyber taky velky:)

     

    JasnÄ ale tak logicky .. radÄji ty ingoty investuju do vÄci která má nÄkolikrát vÄtÄí­ cenu a můžu ji eventuálnÄ potom i prodat. Narážel jsem na to, že by bylo dobré vyvážit ty suroviny potřebné na výrobu podle toho jak jsou ty vÄci např. dostupné nebo využitelné ..

  4. No hlavnÄ.. možná už to tady nÄkdo psal, ale podle mÄ, když už se pro hráÄe vymyslela taková pÄkná činnost, tak by bylo i dobré ji dotáhnout do konce. Mezi surovinami na kování­ nÄkterých vÄcí­ jsou obrovské rozdí­ly. Např. Book of the dead za 5 mithrilovych ingotu + 10 nepodstatných bloody page v celkové hodnotÄ řekl bych tak 5m ? oproti tomu např. Violet Fear za 6 mithrilovych ingotu + 5 metal fragment s celkovou cenou asi 40x vyÄÄí­... to samé kdo by vyrábÄl Luna Kaleet za 10 ingotu když za to muže mí­t třeba dia mantak nebo 2 veteran swordy ? Chválí­m nápad questu, ale na druhou stranu se podle mÄ ve finále bude vyrábÄt tak Ätvrtina vÄcí­ které tam jsou ... což je Äkoda

×
×
  • Create New...